Guest servisman Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 ponechal bych to co náš ,koupíš nový dopadneš obdobně. Jedině mít garáž. Taky vím co to obnáší parkuji na sídlišti ,jak to člověka nas... ,ale vím co mám na autě udělaný a podobně. Citovat
rootsky Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Fakt demen* Bohužel tohle je u nás úplně běžná věc a vlasně jen otázka času. Měl jsem to na každém autě. Jen na coupe mám pár míst v základu a proto se mu to asi vyhýbá - na lak samo kašlu, neměl bych na to nervy... Pikaču mám rok a ďolíky na levé staraně na obou dveřích od obou pravých bočních dveří nějakého šrotu (je tam 2x otisklá vybledlá pastelka alá favorit)... Samo stojím na parkovištích co nejdál od jiných aut atd., až si nadávám jak daleko táhnu vždycky nákup. Auto parkuju doma na svém, u práce mám svoje parkovací místo. A stejně... Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Nevyhoda vylesteni auta a pak zaparkovani na verejnem parkovisti ... proste jsi nejakymu socanovi co ma tak mozna 1,2HTP byl trnem v oku ze to mas nablyskane .... Koupe jineho auta to nevyresi, leda ze by ses nejdriv prestehoval a mel moznost parkovat auto bud v garazi, nebo na zahrade - proste pod zamkem. Citovat
Print Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 No prave ze stehovat se budu po prazdinach k nasim do novy vsi takze tam budu mit stani v garazi jinakmbych se na taky vysral a nechal tohle ale kdyz si vezmu ze za dil dam cca 2300kc a potrebuju striknout dilu zhruba 8 ( vejko kufru, oba blatniky, 3 dvere a zadni naraznik a dil u vicka nadrze) coz je zhruba 18 a pul tisice za lak ... coz bych platil uz po druhe ... to radci tohle prodam bratranci kterej ted shani neco aby se dostal do prace takze bych rekl tohle bude pro nej ideal .... a mam vyhlidlejch par kousku za slusmy ceny a v peknym stavu bez investic .. k jednomumje dokonce uplna servisni historie ... takze tak Citovat
Print Odesláno 23. květen 2013 Autor Odesláno 23. květen 2013 Premejslel jsem jakpu radost si udelam po slozeni maturity ... A tak jsem si poridil nove kola RH zw1 r17. Citovat
safi1 Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Moc pekne kolečka ! Gratulujem k mature:) ja v pondelok idem tiez nato [Edited on 23/5/13 13:14 by safi1] Citovat
odee Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Grauláč k matuřindě a ještě větší ke kolům, vypadají perfektně! Citovat
Grlik Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 kolečka jsou hodně luxusní, taky by se mi takový líbily maturita je sranda mě teď čekají státnice to je větší peklo Citovat
John Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Kola pěkný,koukej nahodit na auto a pochlubit se. Citovat
Guest servisman Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 kola pěkný , ale něco jsi psal že jdeš do jiného Citovat
Print Odesláno 23. květen 2013 Autor Odesláno 23. květen 2013 jo jdu ale az bude neco na obzoru ... chtel bych bud face 406 neo neco v tehle cenove relaci coz znamena ze to bude mit roztec 4x108 protoze na pezoty co maji roztec 5x..... nebudu mit finance takze tyhle kola jsou vlasne investice do budoucna a navic sehnat RH v rozteci 4x108 je docela makacka takze kdyz sem na ne narazil v jednom pneuservisu u nas tak sem nevahal Citovat
Print Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 A jeste mi na postu dorazilo toto :-) [upravil dne 28/6/13 20:14 od Print] Citovat
Guest servisman Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 nic ve zlým ale to se mi vůbec nelíbí ,nějak to nepasuje k 406 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.