Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

ponechal bych to co náš ,koupíš nový dopadneš obdobně. Jedině mít garáž. Taky vím co to obnáší parkuji na sídlišti ,jak to člověka nas... ,ale vím co mám na autě udělaný a podobně.

Odesláno

Fakt demen*:( Bohužel tohle je u nás úplně běžná věc a vlasně jen otázka času. Měl jsem to na každém autě. Jen na coupe mám pár míst v základu a proto se mu to asi vyhýbá - na lak samo kašlu, neměl bych na to nervy... Pikaču mám rok a ďolíky na levé staraně na obou dveřích od obou pravých bočních dveří nějakého šrotu (je tam 2x otisklá vybledlá pastelka alá favorit)... Samo stojím na parkovištích co nejdál od jiných aut atd., až si nadávám jak daleko táhnu vždycky nákup. Auto parkuju doma na svém, u práce mám svoje parkovací místo. A stejně...

Odesláno

Nevyhoda vylesteni auta a pak zaparkovani na verejnem parkovisti ... proste jsi nejakymu socanovi co ma tak mozna 1,2HTP byl trnem v oku ze to mas nablyskane .... Koupe jineho auta to nevyresi, leda ze by ses nejdriv prestehoval a mel moznost parkovat auto bud v garazi, nebo na zahrade - proste pod zamkem.

Odesláno

No prave ze stehovat se budu po prazdinach k nasim do novy vsi takze tam budu mit stani v garazi jinakmbych se na taky vysral a nechal tohle ale kdyz si vezmu ze za dil dam cca 2300kc a potrebuju striknout dilu zhruba 8 ( vejko kufru, oba blatniky, 3 dvere a zadni naraznik a dil u vicka nadrze) coz je zhruba 18 a pul tisice za lak ... coz bych platil uz po druhe ... to radci tohle prodam bratranci kterej ted shani neco aby se dostal do prace takze bych rekl tohle bude pro nej ideal .... a mam vyhlidlejch par kousku za slusmy ceny a v peknym stavu bez investic .. k jednomumje dokonce uplna servisni historie ... takze tak :)

Odesláno

jo jdu ale az bude neco na obzoru ... chtel bych bud face 406 neo neco v tehle cenove relaci :) coz znamena ze to bude mit roztec 4x108 protoze na pezoty co maji roztec 5x..... nebudu mit finance takze tyhle kola jsou vlasne investice do budoucna :) a navic sehnat RH v rozteci 4x108 je docela makacka takze kdyz sem na ne narazil v jednom pneuservisu u nas tak sem nevahal :)

• O 1 měsíc později...
Guest servisman
Odesláno

nic ve zlým ale to se mi vůbec nelíbí ,nějak to nepasuje k 406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...