Mopař Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Zdravim, na autě se mi přiblížil interval rozvodů a tak bych se chtěl zeptat co a jak Řemen mam INA, pumpu sem koupil Febi. Když sem se ptal v servise na dobu výměny, řekli mi, že 6 hodin, což se mi zdá docela dost Navíc ten chlapík říkal i něco o otm, že by bylo dobrý dát nový gufera na kliku. Je to nutný? Máte někdo nějaký zkušenosti? Předem díky Citovat
čakom Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 dělal jsem je na 406 asi rok zpět. neni to nic složityho ale chvilku to zabere. gufero na klice jsem nemenil. tady je peknej navod http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2004091501 Citovat
OK406 Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Mě dělal rozvody na 406 i na 106 Straki007 a mohu říci, že v pohodě. Jinak co se týká času, tak výměna rozvodů u 106 byla za 20 minut. Takže mohu doporučit. Citovat
vinorak Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 no u 106ky to ale počítám byl motor TU, kde je jenom aretace setrvačníku a jedný vačky a pak napnout jeden excentrm a jehotovo, u 16v to přecejenom bude trvat o chlup dýl Citovat
Ferry Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 jj, navic se muze ukazat problem v podobe protocene remenice na klice, takze pak nesedi aretacni otvory a musi se udelat znacky primo na kladkach a na remenu a ohlidat si, aby to spravne sedlo. je potreba i razovy utahovak (vzduchova pistole), bez nej se ten sroub na remenici na klice povoluje hodne spatne, dobry jsou taky zoubky k zaaretovani setrvacniku (napr. http://www.naradi-pro.cz/pripravek-pro-aretaci-setrvacniku ) ja jsem si delal rozvody na svoji 406 s motorem LFY a hral jsem si s tim minimalne 4hodiny (je fakt, ze jsem teda rozvody delal teprv podruhy v zivote ) [upravil dne 15/7/12 09:58 od Ferry] Citovat
Mopař Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 Díky všem za odpovědi, dneska se na to vrhnu sám Abych platil servisu 6 hodin práce za 700 bez daně tak to fakt ne Původně sem to odhadoval tak na 3 hodiny, bude mi s tim pomáhat ještě kamarád mechanik, takže si myslim že bysme se mohli vejít Citovat
irisek Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ahoj, vetřu se sem s otázkou. Mám 306 1,9 TD, rozvody mě čekaj příští měsíc a chci se zeptat jestli někdo nezná přibližnou cenu na kolik mě to tak výjde i s prací (i když vím že v každým servise je to různé) tak prostě nějak přibližně. díky moc Citovat
irisek Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 opravdu nikdo neporadí ohledně ceny rozvodů? Citovat
Daník Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Mě to na dělali 3 hodiny + cena za rozvody tak snad to pomůže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.