Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, na autě se mi přiblížil interval rozvodů a tak bych se chtěl zeptat co a jak :papa Řemen mam INA, pumpu sem koupil Febi. Když sem se ptal v servise na dobu výměny, řekli mi, že 6 hodin, což se mi zdá docela dost :myslim Navíc ten chlapík říkal i něco o otm, že by bylo dobrý dát nový gufera na kliku. Je to nutný? Máte někdo nějaký zkušenosti? Předem díky ;)

Odesláno

no u 106ky to ale počítám byl motor TU, kde je jenom aretace setrvačníku a jedný vačky a pak napnout jeden excentrm a jehotovo, u 16v to přecejenom bude trvat o chlup dýl :D

Odesláno

jj, navic se muze ukazat problem v podobe protocene remenice na klice, takze pak nesedi aretacni otvory a musi se udelat znacky primo na kladkach a na remenu a ohlidat si, aby to spravne sedlo.

je potreba i razovy utahovak (vzduchova pistole), bez nej se ten sroub na remenici na klice povoluje hodne spatne, dobry jsou taky zoubky k zaaretovani setrvacniku (napr. http://www.naradi-pro.cz/pripravek-pro-aretaci-setrvacniku )

ja jsem si delal rozvody na svoji 406 s motorem LFY a hral jsem si s tim minimalne 4hodiny (je fakt, ze jsem teda rozvody delal teprv podruhy v zivote :) )

[upravil dne 15/7/12 09:58 od Ferry]

Odesláno

Díky všem za odpovědi, dneska se na to vrhnu sám :) Abych platil servisu 6 hodin práce za 700 bez daně tak to fakt ne :roll Původně sem to odhadoval tak na 3 hodiny, bude mi s tim pomáhat ještě kamarád mechanik, takže si myslim že bysme se mohli vejít :roker

Odesláno

Ahoj, vetřu se sem s otázkou. Mám 306 1,9 TD, rozvody mě čekaj příští měsíc a chci se zeptat jestli někdo nezná přibližnou cenu na kolik mě to tak výjde i s prací (i když vím že v každým servise je to různé) tak prostě nějak přibližně. díky moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...