vht Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 Bílej si fakt nepamatuju ale vypoj konektor zapni potkávačky a změř si na jakej pin ti jde +12 V :-) Na baterku sice plus připojit múžeš ale budeš svítit i když bude Auto zamčené Proto je přez pojistku napojeno + dle fota tam jde 12 V až po zapnutí klíčku Citovat
vojtasUL Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 jo takhle. já myslel že to samo pozná, že je nastartováno Citovat
Vítek1 Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 spis bohu dik ty co maji moduli ktere to poznaji tak se akorat ser.. spoustu jsme jich predelavali aby fachcili bez modulu Citovat
vojtasUL Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 no jo, myslet je ho... vědět a to + je teda napojený v pojistkový skříni jo? Citovat
vht Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 Jj souhlasím že modul je spíše k vzteku na předchozím Autě jsem ho ve světlech měl a nakonec jsem ho vyhodil a řešil to po svém protože to zlobilo jako blázen . Takže takto jsem spokojen . Ano to plus je z té plastové krabice v motorovém prostoru Citovat
milhaus Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 nechci Vám brát iluze, ale za 359Kč ty světla nejsou žádnej zázrak...taky jsem otci podobný kupoval, popis aukce podobněj, světla vychvalující, ale je to čínskej šmejd, ať to má homologaci nebo ne...prostě za čas se objevila ve světlech vlhkost a světla šla do kopru...třeba budete mít štěstí...já vzal světla dražší, osvědčená Citovat
vht Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 Vlhkosti jsem se bál ( a jak je vidět oprávněně ) a proto jsem světla po uchycení do krytek zatěsnil černým silikonovým lepidlem na Akvárka . Přesně jak píšeš je to levná Čína a tak se k tomu musí přistupovat a raději si to posichrovat . Mám je tam od června a už sem nějaký ten liják a kaluž proletěl a zatím nic . Tak snad ještě něco vydrží vzhledem k ceně a úspoře paliva která díky nim je se prakticky již zaplatila takže až odejdou v klídku koupím nová pokud se neobjeví nějaká nová hezčí . Vše jde ku předu tak aspoň nebudu truchlit až je budu měnit (Prosím toto je pouze můj názor a nikomu jej nevnucuji ) Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Kvalitu ani vzhled světel komentovat nebudu to je věc každého soudruha - za mě rozhodně ne, ale to není podstatný. Co je ale ptákovina je odkazovaní se, na úsporu paliva. Stačí se zamyslet na tím že trvale svítí 2 žárovky což je při započtení účinnosti alternátoru cca 12,5 W. Motor má 65 000W což je pokud dobře počítám rozdíl 0,019% ... přepočítávat to na pikolitry uspořené na každé nádrži snad už nemusím ... Citovat
vht Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 Hi to je také dobré ale normálně svítí potkávací 2x55 w + 2x10w Parkovačky + 2x25w zadní potkávací to je suma sumárum 180w Takže netuším odkud jsi sebral tuto cifru Jinak o úspoře paliva je na netu tolik článků že si to stačí dohledat. Ale to je klasika každý si jde po svém co mi vykazuje PP je rozdíl 3 desetiny L/100 což ti potvrdí každý člověk který ví o čem píši (Nevyjímaje Servisy ) MMJ nová vyhláška EU již Denní svícení přímo na nových vozech přikazuje Přesně s ohledem na Ekologii . Promiň nechci napadat tvůj názor ale vážně myslíš že je to tak jak píšeš ?? Pro uplnost: http://www.nissanclub.cz/clanek/nova-auta-musi-mit-automaticke-denni-sviceni-drl-99 [upravil dne 7/8/12 19:32 od vht] Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Pár dotazů: - u tvého auta jsou vpředu obrysovky 10W místo 5W které tam patří? - vzady máš v obrysovkách 25W ?? I když největší žárovky jsou v blinkru, brzdovce a mlhovce 21W ? - potkávacími vzadu myslíš asi obrysové, že? Z těch hodnot jsi trefil jenom ty potkávačky , nicméně kdybys počítal správně nezapomeneš na osvětlení SPZ a pod Nicméně téma se jmenuje \"Zadní LED Světla ... \" a těm jsem se vyjadřoval ... nevadí klidně můžeme počítat 180W , účinnost alternátoru budeme brát 80% ... takže je to 0,346% z výkonu tvého auta což je přibližně 0,02 litrů na 100 km Samozřejmě to není takhle lineární ale myslím, že chyba bude menší než 10% PS: nevím co za hovado psalo ten článek o DRL ale slovo \"světlometmi\" je na pár facek i u \"studenta\" 1. stupně ZŠ [upravil dne 7/8/12 20:52 od koblih69] Citovat
vht Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 Oki trošku jsem se unesl v předu potkávačky 2x5w v zadu obrysová 2x21w a potkávačky 2x55w ale jak jsi správně podotkl neuvedl jsem osvětlení spz Tuším 2x5w takže pokud počítám správně 171w Ve své odpovědí jsi neuvedl k čemu se vyjadřuješ ale Post jse jmenuje o trošku více než uvádíš ty tudíž nyní se spíše řeší denní svícení než zadní světla . Zadní LED Světla Problém - VYŘEŠEN ! Diskuze ohledně denního Svícení na FL takže těžko posoudit na co jsi reagoval Posuzovat gramatiku druhých mi nepřísluší myslím že i mistr tesař se múže utnout . Máš jistotu že ty ne ?? dost moralizování svúj názor ti nenutím vidím jak mi to vychází a ne jen mě . Možná že tobě takto vychází výpočet ale mě takto vychází spotřeba a test jsem prováděl 2x po sobě na 250 km trase prakticky totožné podmínky . vždy stejný výsledek . 0,3/100 dolu . Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Obrysovky 21W na 307 nejsou a nevím ani o žádném jiném autě kde by byly Úspora je na hranici statistické chyby při měření spotřeby, větší úspory pravděpodobně dosáhneš sledováním aktuální informace o rychlosti a směru větru Citovat
shark734 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 ta uspora je kravina...na tej istej trase ti spravim bez problemov rozdiel v spotrebe aj 1l/100 a nie 0,3 ..placebo Citovat
vht Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 Lidičky od začátku Uvádím : (Prosím toto je pouze můj názor a nikomu jej nevnucuji ) To že vzadu nejsou 21w ale 5 mi nedošlo ono nemám 307 tak dlouho a pomalu po koupi jsem dával diodová. Na Megane bylo vzadu 2 vlákno a tak jsem vzal hodnotu z něho a to TUŠÍM bylo 21W ale nevím . Klidně Napíši že ta spotřeba je jen Placebo VŽDY JE TO POUZE VĚCÍ NÁZORU . Denní svíceni jsem tu popsal jen pro to abych nemusel každému odepisovat dokola to samé podstata tohoto bylo napsat JAKÁ A JAK. Docela se to zvrtlo jinam a zde na foru je dost témat kde se přímo tyto věci řeší Prosím tady ne Nechám na každém ať si bere názor jaký chce Máte Oba pravdu TO CO JSEM NAPSAL JE OPRAVDU JEN MÚJ NÁZOR a Fakt ho nechci dál rozebírat . Děkuji Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 sorry za nevadí ti loupající barva z výztuhy nárazníku-prodává se na to kryt [upravil dne 7/8/12 23:53 od Gabriel 307] [upravil dne 7/8/12 23:55 od Gabriel 307] Citovat
vht Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 Děkuji za optání vadí :)Teda teď už ne včera jsem to konečně nastříkal Píšu mám ho necelé tři měsíce a tak jsem se k tomu dřív nedostal . Ale děkuji za radu o krytu jsem nevěděl a pokud se to začne znovu loupat alespoň budu vědět jak to řešit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.