Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 6 měsíců později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Mam cd s češtinou od barta.lbc ale v navode sa piše ze musim mat fm 6.63 a až tak ju tam mozem nahrat. ciže podľa teba, tam mam dat to cd s fm 6.62 a ono mi to hodi české menu a ešte aj 6.63? robil si to tak?

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Poprosil by som radu aj ja mam verziu 6.51 a chcel by som tam nové mapy pokúsil som sa o kontakt na petratn1 najprv sa sice ozval no potom už viac na moje odkazy nereagoval ... neriešim ale škoda !

Mám možnosť dostať sa ku origo cd na upgrade v katalogu má označenie.. ref. cislo 6574V5..ale potrebujem vedieť či mi to zmení verziu na 6.63 alebo to slúži na niečo iné. Teda ak ho tam dám či mi potom pojdu najnovšie mapy. Mám v pláne tam potom dať aj slovenčinu prípadne češtinu ak sa ku nej dopracujem ak niekto viete poradiť napíšte rád sa dam inšpirovať. Prípadne by som docestoval som z LC .Určite sa dohodneme

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravím rád bych se připojil mám 307 rv2006 a zřejmě bych potřeboval taky novej sowt nevěděl by tady někdo o nějakém ke stažení zdarma díky za info 

Odesláno

V tomhle případě bych asi zvážil zda nebude lepší někomu za to zaplatit. Taky by jsi mohl to rádio zničit na dobro.

Odesláno

No popravdě nejradši bych ho úplně vyměnil ale jelikož nevím zda to půjde propojit pak s palubnim počítačem tak se zatím přikláním ktomuhle řešení 

Odesláno

tak sem si zjistil verzi systemu mam uz tam 663 nahranou 06.11.06 ale nechapu proc mi nejdou zpustit mapy a ani videa prez synche co mam ve schrance u spolujezdce 

Odesláno (upraveno)

Třeba proto že mapy musejí být na CD? A režim videa musíš aktivovat v menu rádia, pokud to máš originál, tak to hraje pouze při stojícím vozidle.
Stáhni si návod. https://carmanuals2.com/d/68660

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

rozumim ze musi byt na cd vim ale vypalil sem jich uz nekolik a ani kedno neslo co se tyce videa to sem netusil ze musi stat de kuji za odpoved a za navod 

Odesláno

Musíš to pálit jako ISO, ne jako data a na co nejnižší rychlost. Pálím to v Ashampoo Burning Studio.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...