koblih69 Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 No to nebavíme, jak se zjistilo... Citovat
Vítek1 Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 faktura vystavena na ICO = vzdy me zajima cena bez DPH mel jsem jen jednoho dodavatele co rikal vzdy s DPH a dokonce psal i na dodaky a ani neuvadel bez no to bylo na zabiti. Smlouva byla uzavrena po telefonu. Sluzba se zacala vyuzivat. Zadne pochybeni ze strany dodavatele sluzby neni. Tak o cem se tu jeste bavime? Citovat
GhostBoxer Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Samozřejmě že firmy pracují při svých interních výpočtech, porovnáních a kalkulacích s cenou bez DPH. Ale při styku s jiným subjektem si VŽDY vyjasňuji, zda jde o cenu bez daně, se 14 nebo s 20. Jednak abych v tom měl pořádek a nedopadl nedejbože jako zakladatel této diskuze ( i když v tomto případě je autor v kauze nevinně a oprávněně ruší službu). Nebo ve firmě rozesíláte obchodní nabídky a uzavíráte smlouvy, aniž by v nich bylo zřejmé jestli jde o cenu s nebo bez DPH? Resp. s vypsáním obou cen. Asi těžko. Citovat
koblih69 Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Zrovna jsem vodbouchnul nabídku... jsem zvědavej jeslti mi zítra zákazník zavolá a řekne \" prosímvás a těch 16 785 322,- je bez DPH nebo s DPH... \" Asi těžko [upravil dne 12/7/12 23:40 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.