Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Potřebuji poradit jak zrušit závaznou telefonickou objednávku, na kterou mě byla posláná faktura na email.

No jde mě o to že jsme se v telefonu domluvili na určité částce a na faktuře byla častká o cca 500 Kč vyšší.Takže jsem zjistil že částka byla uvedena bez Dph, a to mě paní v telefonu buď neřekla, nebo jsem ji nerozuměl z důvodu špatného telefoního signálu o kterém samozřejmě věděla jelikož jsem jí to říkal.

Déle mě přímo nasralo:bachakdyž jsem jím volal z důvodu jak to mám zrušit, tak oni mě řekli že to nejde, že jsem si objednal závaznou objednávku.Což mě je divný, přeci každá objednavka jde zrušit ne:myslim

A to že to bylo závazný jsem taky nevěděl.

Budu rá za každou vaší reakci, která by mě pomohla.

Přímo se jedná o poptavkový server epoptavka.

Odesláno

Cinicman:To asi těžko to jsem taky zkusil a oni mě na to řekli že když to do 14 dnů nezaplatím, tak mě pošlou upomínku a jestli to nezaplatím ani po té upomínce tak to prý předávají exekuci:bachaTak to jsem docela zíral:o

Odesláno

Myslel jsem že bych to využil, ale když jsem koukal na jejich server tak moc zajimávých poptávek v mém kraji tam moc nemají, z tohoto důvodu jsem nemám zájem.

Ale oni mě začínaj hnedka hrozit tou exekucí a to není prdel.

Odesláno

Kluci ono o žádné zboží konkrétně nejde, jde o to že mám přístup ke kontaktům na serveru www.epoptavka.cz takže žádné zboží nemohu vrátit:)Jediné zboží které so mohu vzít je potavka s telefoním číslém nebo emailem.

Odesláno

To je zboží (služba) jako každá jiná. Přestaň jí využívat, jednostranně odstup od objednávky na základě § 53 odst. 7 občanského zákoníku.

(7) Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění.

Teda samozřejmě pokud jsi to neměl na firmu !

[upravil dne 12/7/12 12:19 od koblih69]

Odesláno

(7) Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění.

Teda samozřejmě pokud jsi to neměl na firmu !

[upravil dne 12/7/12 12:19 od koblih69]

Nevím co myslíš tím na firmu, ale já jsem živnostník a žádnou firmu nemá a nevlastním.

Ale na faktuře je moje ičo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...