Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co třeba Bendix:)? Typ DOT4 je myslím plně dostačující označení, nic dalšího u brzdovky sledovat nemusíš.

Nevím kolik se vejde do 407 při kompletní výměně brzdovky. Ale do 405 to bylo kolem jednoho litru.

[upravil dne 12/7/12 08:40 od Petrikj]

Odesláno

hmm.. no dostacujuci ani velmi nie, aj do motora nedavam 5w30, ale total quartz 9000 5w30 (alebo ineo atd...)

ani do prevodovky nedavam 75W80 ale total transmision BV ...

tak preto sa pytam na presnu specifikaciu... a objem je dost dolezity, ked neviem kolko kupit, takze si mi velmi nepomohol... ale dik za snahu... :papa

Odesláno
poradil ti tak ako treba :) co viac potrebujes?

Tak tak, není potřeba v tom hledat žádné složitosti. DOT4 je prostě plně dostačující, brzdovka není olej;).

Za mě Bendix DOT4 1l;)

[upravil dne 12/7/12 09:02 od Petrikj]

Odesláno

Ježíš já se ti podívám večer, ale nevím co řešíš. Kolik vyšlapeš tolik doleješ ne? Teda přibližně, samozřejmě doleješ lehce pod MAX. Koupil bych 2x 0,5l

[upravil dne 12/7/12 14:11 od koblih69]

Odesláno

v pohode, ale ked neviem vobec strelit ani od oka kolko tam ide, tak mi je tazko kupit nieco... teraz sa aspon viem od coho odrazit, predavaju sa totiz aj 250ml... proste som potreboval nejaky \"odrazovy mostik\"...

:xvul mam 4 x 1 (1111) tak uz viac nereagujem :D :D

[upravil dne 12/7/12 14:27 od dodo407sw]

Odesláno

pocuj preco nejdes do nejakeho trebars pneubox, oilpartner, alebo ineho podobneho servisu. budes sa s tym doma srat?

vycucnu z nadrzky kvapalinu, doleju novu, nasadia tlakovu pumpu (stroj) ktorou budu tlacit do brzdoveho systemu

novu kvapalinu a jednotlivo na brzdovych stremenoch to budu vypustat kym nepojde nova.

takto sa s tym doma budes frckat, chytis vzduch a budes mat vymalovano... stoji ti to za tych 20 evri ?

no mne ne a tych 20e mi je adekvatne dat na takyto ukon, ktory v takomto servise netrva viac nez 20 minut...

verim ze aj v origo servise tento ukon nestoji vela, no za opytanie nic nedas... co si urcite nezistoval :myslim

:xvul a ja mam 2x5 a 2x7 (5577) a tiez neriesim :D

[upravil dne 12/7/12 14:51 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...