Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mel jsem ve stare 407 kameru a bylo to na RT3. Mel jsem to zapojene na zpatecku a fungovalo to skvele. Bylo to tazene vse kabelem. Ted s RT5 uz by to neslo automaticky na zpatecku, jen pres tlacitko a to me mrzi. Dost jsem si na to zvykl. Nejake jine resni s velkym displejem by se hodilo. Kam jej ale umistit aby to v interieru nerusilo?

post-28109-14109625801496_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdarec, mám otázku ohladne kabeláže pre kameru.Ak som to dobre pochopil, čo nebýva moc často:D,tak ste použili pre vstup lavú stranu a až potom v aute ste prechádzali na pravú stranu a ťahali to stropom?Páč sa zajtra na to chystám a uvažujem ako by to bolo čo najjednoduchšie.Vďaka za info.

Odesláno

pre vstup môžeš použiť len ľavý stranu (príjemnú zábavu...:aut:D), potom je problém dostať kábel z tunela pod stropom, poriadne som sa pri tom doškriabal, následne popod tapec na pravú stranu a ďalej pohoda...:super

cinch konektor som pred montážou odrezal, na kablik som prilepil strunu a tak sa mi to podarilo pretiahnuť cez prechodku z piatych dverí do kabíny..

Odesláno

Oki,ďakujem za povzbudivé slová :) a ešte jeden dotaz.pri ťahaní dopredu popod tapec to nejako nebude prekážať airbagu,keďže nemám predstavu ako to tam vypadá?

Odesláno

airbagu sa v poho vyhneš, hneď z tunela \"zabočíš vpravo\" , potiahneš stropom a potom dole, tam nebol žiadny problém;)

parkovacia kamera je super vec, veľa krát mi pomohla, aj keď ju musím manuálne zapínať (rt4), tá robota stála za to...

ak by si mal pri montáži nejaký problém, ozvi sa, keď budem môcť, poradím..:papa

Odesláno

Tak,kamera už kameruje,nakoniec to bolo celkom v pohode, čo sa týka drátovačky.Dokonca aj plasty prežili a odolali.Vďaka cvrlovi za navigovanie:papaTeraz zostáva už len nejako doriešiť to automatické prepínanie.Mačkať čudlíky pri cúvaní je dosť otravná záležitosť:)

Odesláno
Tak,kamera už kameruje,nakoniec to bolo celkom v pohode, čo sa týka drátovačky.Dokonca aj plasty prežili a odolali.Vďaka cvrlovi za navigovanie:papaTeraz zostáva už len nejako doriešiť to automatické prepínanie.Mačkať čudlíky pri cúvaní je dosť otravná záležitosť:)

:super:super:potlesk:potlesk

nemáš za čo...

ak niečo poriešiš s tým zopínaním kamery, tak daj vedieť :papa

Odesláno

Tak prvé postrehy.Kúpil som kameru CCD kde píšu že postačuje min.svietivosť 0,1 lux.Vonku tma ,pri zaradení spiatočky tma aj na obrazovke.:oTotálne sklamanie.Kameru som riešil práve pre tento prípad,kedže disponujem predným aj zadným cúvacím senzorom.Myslel som ,že by to bola možnosť ako vyriešiť nedostatočné osvetlenie pri cúvaní.Zrejme budem musieť domontovať nejaké prídavné osvetlenie aby to malo aký taký zmysel a ja mohol v klude zaparkovať aj v tme:myslim

Odesláno

no to sa dosť čudujem, mne na presvetlenie v noci postačí svetlo spiatočky...:myslim

nieje to ako cez deň, ale na zaparkovanie mi to stačí.

ale videl som kamery aj s prisvetlením

• O 9 měsíců později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

1cinch je video a dva jsou audio... Mám kabel a přes AUX a telefon si pouštim music

(žlutej je video) Funguje jen když stojíš

[upravil dne 27/8/13 18:59 od Chozeluizskuner]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Formát je jedno... Musíš mít externí přehrávač. Např. přenosné DVD s anolog výstupem videa. Nebo telefon s analog výstupem.

Kdyby si chtěl přehrávat jen audio tak se to pak přepíná jako rádio/CD/aux. Nedávno sem to nechával povolit na DIA

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...