alesv Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Mel jsem ve stare 407 kameru a bylo to na RT3. Mel jsem to zapojene na zpatecku a fungovalo to skvele. Bylo to tazene vse kabelem. Ted s RT5 uz by to neslo automaticky na zpatecku, jen pres tlacitko a to me mrzi. Dost jsem si na to zvykl. Nejake jine resni s velkym displejem by se hodilo. Kam jej ale umistit aby to v interieru nerusilo? Citovat
davidekcz Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Jen pro Vaši přestavu - moje řešení couvací kamery PočkejRT 4 to neumí automaticky? :(...mě se to teda na zrcátku moc nelíbí... Citovat
baffy Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Zdarec, mám otázku ohladne kabeláže pre kameru.Ak som to dobre pochopil, čo nebýva moc často:D,tak ste použili pre vstup lavú stranu a až potom v aute ste prechádzali na pravú stranu a ťahali to stropom?Páč sa zajtra na to chystám a uvažujem ako by to bolo čo najjednoduchšie.Vďaka za info. Citovat
cvrlo Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 pre vstup môžeš použiť len ľavý stranu (príjemnú zábavu...), potom je problém dostať kábel z tunela pod stropom, poriadne som sa pri tom doškriabal, následne popod tapec na pravú stranu a ďalej pohoda... cinch konektor som pred montážou odrezal, na kablik som prilepil strunu a tak sa mi to podarilo pretiahnuť cez prechodku z piatych dverí do kabíny.. Citovat
baffy Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Oki,ďakujem za povzbudivé slová a ešte jeden dotaz.pri ťahaní dopredu popod tapec to nejako nebude prekážať airbagu,keďže nemám predstavu ako to tam vypadá? Citovat
cvrlo Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 airbagu sa v poho vyhneš, hneď z tunela \"zabočíš vpravo\" , potiahneš stropom a potom dole, tam nebol žiadny problém;) parkovacia kamera je super vec, veľa krát mi pomohla, aj keď ju musím manuálne zapínať (rt4), tá robota stála za to... ak by si mal pri montáži nejaký problém, ozvi sa, keď budem môcť, poradím.. Citovat
baffy Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Oukej,super ponuka:super a čo sa týka toho manuálneho zapínania.RT4 alebo môj prípad RT5 má predsa hlasové povely,nešlo by to takto? Citovat
cvrlo Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 no neviem... ale že na 99 percent NIE! už sa to tu niekde riešilo, vraj nie, zmieril som sa s tým a už som si aj zvykol;) Citovat
baffy Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Tak,kamera už kameruje,nakoniec to bolo celkom v pohode, čo sa týka drátovačky.Dokonca aj plasty prežili a odolali.Vďaka cvrlovi za navigovanie:papaTeraz zostáva už len nejako doriešiť to automatické prepínanie.Mačkať čudlíky pri cúvaní je dosť otravná záležitosť Citovat
Přema Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 U RT4 či 5 to nepůjde....jestli hlasem tak to nevím...... Citovat
cvrlo Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Tak,kamera už kameruje,nakoniec to bolo celkom v pohode, čo sa týka drátovačky.Dokonca aj plasty prežili a odolali.Vďaka cvrlovi za navigovanie:papaTeraz zostáva už len nejako doriešiť to automatické prepínanie.Mačkať čudlíky pri cúvaní je dosť otravná záležitosť :super:potlesk:potlesk nemáš za čo... ak niečo poriešiš s tým zopínaním kamery, tak daj vedieť Citovat
baffy Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Tak prvé postrehy.Kúpil som kameru CCD kde píšu že postačuje min.svietivosť 0,1 lux.Vonku tma ,pri zaradení spiatočky tma aj na obrazovke.:oTotálne sklamanie.Kameru som riešil práve pre tento prípad,kedže disponujem predným aj zadným cúvacím senzorom.Myslel som ,že by to bola možnosť ako vyriešiť nedostatočné osvetlenie pri cúvaní.Zrejme budem musieť domontovať nejaké prídavné osvetlenie aby to malo aký taký zmysel a ja mohol v klude zaparkovať aj v tme:myslim Citovat
cvrlo Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 no to sa dosť čudujem, mne na presvetlenie v noci postačí svetlo spiatočky... nieje to ako cez deň, ale na zaparkovanie mi to stačí. ale videl som kamery aj s prisvetlením Citovat
bart.lbc Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Kdo si chce pořídit kameru na couvání tady mi něco přišlo do mailu a tak se tu podělím. http://www.flajzar.cz/dratova-kamera/couvaci-kamera-v-ramecku-spz-spzcam1.htm Citovat
filipino Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 No chlapci, na můj rneg to asi napojit nepůjde, že? Citovat
chuck11 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 máš v kaslíku spolujezdce cinch konektory pro připojení videa? Citovat
filipino Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Ano, cinch konektory tam jsou, zkoušel jsem tam jednou na to připojit a zkusit mp3 přehrávač. A to je konektor na video? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 1cinch je video a dva jsou audio... Mám kabel a přes AUX a telefon si pouštim music (žlutej je video) Funguje jen když stojíš [upravil dne 27/8/13 18:59 od Chozeluizskuner] Citovat
filipino Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 A ha, tak takhle to je. Jak, z jakého zdroje se dá pouštět to video? A taky v jakém formátu? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Formát je jedno... Musíš mít externí přehrávač. Např. přenosné DVD s anolog výstupem videa. Nebo telefon s analog výstupem. Kdyby si chtěl přehrávat jen audio tak se to pak přepíná jako rádio/CD/aux. Nedávno sem to nechával povolit na DIA Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.