jaykay Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 to bude taky celkem asi prdca tahat kabely do interieru a couvaci zarovce Citovat
cvrlo Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 no dalo to zabrať, hlavne z piatych dverí do interiéru to bol boj:D veeeľmi zlý prístup po vstupe do interiéru na vodičovej strane (kábel bol skrytý v tunely pod stropom) potom popod tapec pod stropom na ľavú stranu, ďalej už pohoda:super Citovat
Brizan Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Jj prese tak, nejhorsi je dostat se pres husi krk mezi patymi dvermi a autem, dal uz je to pohoda;) Citovat
cvrlo Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 aj ten tunel na vstupe do interiéru dal zabrať , kým som dočiahol na kábel, dorezaný som bol kvalitne:D Citovat
jaykay Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 tak myslenka na couvaci kameru me rychle opustila, jen co jsem si predstavil tu praci:D Citovat
cvrlo Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 ale ten pocit, keď sa ti to konečne podarí :D Citovat
jaykay Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 spis bych to pred dokoncenim rozmlatil sekerou:D Citovat
cvrlo Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 tak to je druhá varianta \"dokončenia montáže parkovacej kamery do 407 SW\" Citovat
Brizan Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 Ale furt je to lepsi nez menit zhavice:D Cca tri hodiny prace a je po vsem, pak uz jen ten pocit co psal cvrlo;) Citovat
benik1984 Odesláno 13. červenec 2012 Odesláno 13. červenec 2012 No a komu se to nechce tahat, tak známej má ve své toto bezdrátové ODKAZ Citovat
jarda007 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Zeptám se, o kameru jsem měl také zájem, ale já prostě nejsem nijak zručnej, klidně bych někomu zaplatil pomoc, našel by se někdo? A co tak koukám, to fakt za ty prachy funguje? Připadá mi to strašně málo Jinak ta bezdrátová také nebude asi špatná, ale přeci jen bych ještě musel mít pořád v zapalovači wi-fi modul. Citovat
Schreek Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 benik1984: Já bych tomu bezdrátovýmu řešení moc nevěřil, stejně musíš tahnout kabel do interiéru kvůli signálu zpátečky (není v pátých dvěřích) a pak už problém s kabelem není, vždy je nejhorší z pátých dvěří dovnitř - ale dá se to :-) Stejně si myslím, že tím bezdrátem tam vznikne minimálně 1-2 vteřiny prodleva + nějaký čas na aktivaci dipleje a to už je moc dlouhý... jarda007: Milovice sou kousek, to bysme zvládli Citovat
Schreek Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Jen pro Vaši přestavu - moje řešení couvací kamery Obraz: Displej v zrcátku (dárcem byl nějaký Hyudai - zrcátko je samozatmavovací) Kamerka místo osvětlení SPZ Citovat
jarda007 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Tak to by byla paráda! Bychom se nějak domluvili, zadarmo nic nechci A ještě dotaz, to jde přidělat na displej k navigaci nebo si musí člověk hodit takhle jako máš ty třeba do zrcátka? Díky, nejsem v tom tolik sběhlej benik1984: Já bych tomu bezdrátovýmu řešení moc nevěřil, stejně musíš tahnout kabel do interiéru kvůli signálu zpátečky (není v pátých dvěřích) a pak už problém s kabelem není, vždy je nejhorší z pátých dvěří dovnitř - ale dá se to :-) Stejně si myslím, že tím bezdrátem tam vznikne minimálně 1-2 vteřiny prodleva + nějaký čas na aktivaci dipleje a to už je moc dlouhý... jarda007: Milovice sou kousek, to bysme zvládli Citovat
Schreek Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 jarda007: Jde to i k navigaci, ale automatické přepnutí umí jen RT3, já mám RT4 tam se to musí přepnout ručně, proto jsem to řešil takto... Citovat
benik1984 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Ohledně té kamerky bez drátů, tak to není tak hrozné, je pravda že tak vteřinku než to naběhne, ale jinak je to v pohodě.. Asi bych na tom nesledoval celovečerní film, ale na parkování to stačí... Citovat
jarda007 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Já mám RT3, takže by to tedy mělo šlapat v pohodě Ikdyž mi momentálně přestala číst CD a to budu muset také řešit, přeci jen si člověk na navigaci zvykne, včera jsem chtěl vybrat cíl a už to začal volit, ale měl jsem smůlu benik1984: K tomu bezdrátu, donedávna jsem to chtěl také řešit, nejlépe všude, ale zjistil jsem, že to má své mouchy a kabel je kabel, ikdyž to nerad říkám, nechtěl jsem nikde žádný Ale, jak píšeš, nemusí to být až tak drastické. jarda007: Jde to i k navigaci, ale automatické přepnutí umí jen RT3, já mám RT4 tam se to musí přepnout ručně, proto jsem to řešil takto... [Edited on 18/7/12 08:12 by jarda007] [Edited on 18/7/12 08:12 by jarda007] Citovat
Schreek Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 jarda007: A máš odblok videa? A vůbec máš aktivovaný video vstup na navi? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.