Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no dalo to zabrať, hlavne z piatych dverí do interiéru to bol boj:D

veeeľmi zlý prístup po vstupe do interiéru na vodičovej strane (kábel bol skrytý v tunely pod stropom)

potom popod tapec pod stropom na ľavú stranu, ďalej už pohoda:super

Odesláno

Zeptám se, o kameru jsem měl také zájem, ale já prostě nejsem nijak zručnej, klidně bych někomu zaplatil pomoc, našel by se někdo? :D A co tak koukám, to fakt za ty prachy funguje? Připadá mi to strašně málo :mrk Jinak ta bezdrátová také nebude asi špatná, ale přeci jen bych ještě musel mít pořád v zapalovači wi-fi modul.

Odesláno

benik1984: Já bych tomu bezdrátovýmu řešení moc nevěřil, stejně musíš tahnout kabel do interiéru kvůli signálu zpátečky (není v pátých dvěřích) a pak už problém s kabelem není, vždy je nejhorší z pátých dvěří dovnitř - ale dá se to :-) Stejně si myslím, že tím bezdrátem tam vznikne minimálně 1-2 vteřiny prodleva + nějaký čas na aktivaci dipleje a to už je moc dlouhý...

jarda007: Milovice sou kousek, to bysme zvládli ;)

Odesláno

Jen pro Vaši přestavu - moje řešení couvací kamery :papa

Obraz:

4824-Camera1.jpg

Displej v zrcátku (dárcem byl nějaký Hyudai - zrcátko je samozatmavovací)

4824-Camera2.jpg

Kamerka místo osvětlení SPZ

4824-Camera3.jpg

Odesláno

Tak to by byla paráda! Bychom se nějak domluvili, zadarmo nic nechci ;) A ještě dotaz, to jde přidělat na displej k navigaci nebo si musí člověk hodit takhle jako máš ty třeba do zrcátka? Díky, nejsem v tom tolik sběhlej :super

benik1984: Já bych tomu bezdrátovýmu řešení moc nevěřil, stejně musíš tahnout kabel do interiéru kvůli signálu zpátečky (není v pátých dvěřích) a pak už problém s kabelem není, vždy je nejhorší z pátých dvěří dovnitř - ale dá se to :-) Stejně si myslím, že tím bezdrátem tam vznikne minimálně 1-2 vteřiny prodleva + nějaký čas na aktivaci dipleje a to už je moc dlouhý...

jarda007: Milovice sou kousek, to bysme zvládli ;)

Odesláno

jarda007: Jde to i k navigaci, ale automatické přepnutí umí jen RT3, já mám RT4 tam se to musí přepnout ručně, proto jsem to řešil takto...

Odesláno

Ohledně té kamerky bez drátů, tak to není tak hrozné, je pravda že tak vteřinku než to naběhne, ale jinak je to v pohodě.. Asi bych na tom nesledoval celovečerní film, ale na parkování to stačí...

Odesláno

Já mám RT3, takže by to tedy mělo šlapat v pohodě ;) Ikdyž mi momentálně přestala číst CD a to budu muset také řešit, přeci jen si člověk na navigaci zvykne, včera jsem chtěl vybrat cíl a už to začal volit, ale měl jsem smůlu :cool:

benik1984: K tomu bezdrátu, donedávna jsem to chtěl také řešit, nejlépe všude, ale zjistil jsem, že to má své mouchy a kabel je kabel, ikdyž to nerad říkám, nechtěl jsem nikde žádný :D Ale, jak píšeš, nemusí to být až tak drastické.

jarda007: Jde to i k navigaci, ale automatické přepnutí umí jen RT3, já mám RT4 tam se to musí přepnout ručně, proto jsem to řešil takto...

[Edited on 18/7/12 08:12 by jarda007]

[Edited on 18/7/12 08:12 by jarda007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...