ma.kam Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Nesetkal se někdo s tím, že by mu nesvítilo celé zadní světlo, ideálně jako v mém případě to pravé? Včetně brzdového. Funguje akorát blinkr. Žárovky jsem vyměnil, pojistky jsou taky v pohodě, ale jak k autu ráno dojdu, nastartuju, zapnu světla, tak tohle světlo nesvítí - ani po delší jízdě. Všechno funguje až odpoledne, kdy jdu z práce. Napadá mě jedině vlhkost, která se přes den vypaří. Ve světle samotném je ale sucho. Kde tedy můžu hledat závadu? Citovat
koblih69 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Patice na 307 vzadu tedy nic moc, už jsem viděl i opálnou zem v tom konektrou asi poddimenzovaný, takže jsem přidával další zem ... vyndat a kouknout na konektor. Citovat
ma.kam Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 Díky za tip. Měl jsem před chvílí celé světlo rozdělané, kontakty v konektoru jsem trochu víc napružil, plošky na kontaktech pro žárovky očistil, prohlédl jsem kabeláž, ale nic nápadně podezřelého na ní nebylo, tak se uvidí. V každém případě je to teď funkční. Uvidí se až ráno, protože jen tehdy se to už dvakrát po sobě projevilo - včera a dnes. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.