Stejsn Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Chci se zeptat - takový ten kovový pavouk, na kterém visí pod 406kou nádrž - je to dutá trubka? Mám to docela hodně shnilé, loupe se z toho rez, tak nevím jestli to zkusit opískovat a ošetřit, nebo to radši vyměnit celé. Pokud je to duté, bude asi pískování bezpředmětné. Citovat
Stejsn Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 Děkuju. To by mohlo vydržet. Podle toho zploštění se mi zdálo, že to bude spíš trubka. Citovat
Ferry Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 no cece, tak ted jsi me dostal, tohle fakt vypada spis jako trubka, on i ten prumer je trosku vetsi nez ty, co jsem kdy na ruznych 406 demontoval, tam byly tenci, bez prolisu a plne. je fakt, ze se nadrze a uchyceni trochu lisi podle typu karoserie a i motoru Citovat
SmartMaster Odesláno 31. březen 2021 Odesláno 31. březen 2021 (upraveno) Jste mate tento drzak na 2.2 benzin? Jsem mel to na 2.2 HDI a udelal novy z hliniku. Upraveno 31. březen 2021 uživatelem SmartMaster zmena obrazku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.