405D Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Zdravím všetkých. Mám pár otázok ohladom starého a nového modelu. Ja mám ročník 90 na ktorom mam motor v super stave ale dvere a hlavne podbehy su už zkorodované. Mam teraz možnosť kupiť za dobre love model 92 /iný interiér zadný kufor a pod/ s kasnou v super stave ale interiér je čiastočne preč a motor je tam KO. Ide o to že ak to auto kupim či nebude nejaký problém pri prehodení motora a vecí zo staršieho modelu do toho novšieho... Nerád by som to auto menil lebo ked čitam aké problémy majú iní s HDi s FAP a pod. To tie stare jednoduche motory nepoznaju. Citovat
dýzl Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Motor bude téměř bez problémů,max pokud se bude lišit typ motoru,tak přenýtuješ štítek,ale \"vnitřnosti palubka atd nwn ,ale to se tu řešilo.Jak to budeš mít s papírama? Citovat
KingSpade Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 405D: když už tak nový model je ročník 93 (ikdyž se začal vyrábět v 92) ale to je fuk celkem...pokud jde o výměnu motoru za motor tak jak píše dýzl, přehodí se štítky a jede se dál...ale co se týče interiéru tak předělávat ho na starý model na to hned zapomeň, jelikož jak už psal někde další člen oddie...budeš muset předělat polovinu auta aby ti to fungovalo Citovat
crazybiker Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 eee. s motorom az tak lahko nieje, novy model nemal 47kw a stary este ano, da sa prehodit, ale kto sa rozumie do toho vidi rozdiel... sedacky sa daju v pohode prehodit,ostatne veci uz ani niee.. Citovat
Vapno92 Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Sranda, ja mám 1990, v papieroch D9B 51kW a v reáli DJZ 47kW. Inak je tu na fóre človek, čo má v 405ke 1.9D v benzínovom aute aj s pôvodnou prevodovkou, takže prehodiť ich problém nebude:D OT: Pokiaľ viem tie motory nemajú ani EGR, ale kamoš vravel že je tam nejaké \"ECO\" čo zachytáva nespálenú naftu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.