Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes po nastartování auta mi zničehonic přestal fungovat NaviDrive (RT4/5). Naběhne mi na displeji pouze Jukebox, který ale nehraje a nedá se navolit žádná skladba. Nefunguje nic, ani telefon, ani navigace, na ty ani nejde přepnout. Z toho Jukeboxu můžu přepnout pouze na rádio, to hraje asi minutu, na displeji přitom zůstává stále zobrazen ten Jukebox a pak se systém automaticky zresetuje. A poté to jde zase od začátku, zobrazí se Jukebox, který nehraje. Systém nelze vypnout tlačítkem na vypnutí, nelze nastavit hlasitost, prostě nic. Pouze zmáčknout Source a pak chvíli hraje to rádio, které se ale nezobrazí na displeji. Jinak i když na to rádio nepřepnu, tak se systém po pár minutách pravidelně automaticky resetuje. Když systém resetuji já (longpress tlačítka Dark), výsledek je stejný jako u automatického resetu. Teď jsem dorazil domů a při couvání na parkovišti mi začal jako vždy pípat parkovací asistent, ten se i na dispeji zobrazil. Jenže po vyřazení a chcípnutí motoru mi pípal pořád. Tak jsem nastartoval, počkal až se zresetuje systém a tím to přestalo pípat. Jsem z toho docela na hadry, protože za týden odjíždíme na dovolenou do Bulharska a představa, že pojedu bez rádia... Nestalo se někomu něco podobného? Dalo by se něco zjistit Lexií?

Odesláno

zdar ja mam dva dny neco podobneho mne odesel jukebox ale radio funguje taky nevim co stim myslim ze je to tim horkem ale jak to zpravit hledal jsem všude ale nic snad nam nekdo poradi

Odesláno

horka už byly větší a fungovalo to. Já už vznesl dotaz na C5 clubu, ale taky nic. Na pondělí jsem domluvenej s maníkem co má Lexii, tak mi na to koukne. Bojím se, že odešel do věčných lovišť harddisk.

Odesláno

No když má vadné sektory tak umírá postupně, to by mohlo být... Zkus www.peugeot-kly.cz zdejší uživatel pp205 s opravou RT4 má už dost zkušeností, mojí taky rozchodil...

Odesláno

tak baterka taky nic. Podařilo se mi pouze rozchodit CD, sice nejde okamžitě, ale když se chytne, tak už hraje bez problémů. Lze pak ovládat hlasitost, dostat se do menu, prostě to co dříve nešlo. Jak z CD přepnu na Jukebox, problém. Po přepnutí z CD na rádio i to chvíli hrálo a dalo se ovládat i s navigací, ale pak to zase zamrzlo a zresetovalo se. Maník, co mi kdysi nahrával češtinu mi poradil, ať počkám na tu diagnostiku. Pokud ukáže chybu v komunikaci, je třeba jít po kabelech, příp. to může dělat deska nebo hdd. Pokud neukáže nic, mám zkusit přehrát software. Mám tam 8.11, tak tam mám dát rovnou 8.20.

Odesláno

ten soft mne taky napadl ale počkam na tu dia mne nejde akorat jukebox a když přepnu v menu audio sekci tak to s černa a vypne se uvidim a držim palce at je to jenom ten soft to by bylo asio nejlepsi

Odesláno

pokud to bude jen firmware, spadne mi kámen ze srdce. V autě nejdražší příplatkovej systém a já pojedu na dovolenou s IGO osmičkou nalepenou na čelním skle za hrobového ticha:grr:bacha

Odesláno

Kluci, rovnou bych sel cestou prehrani softu. Je mozne ze odchazi HDD a nektere sektory s jednickama a nulama jsou v haji. Tim padem se stratila cesta k funkcim RT4. Logickou cestou se tyto ztracene sektory nahradi pri prehrani softu a jede se dal. Princip je preci stejny pri instalaci windows do klasickeho kompu. Vadne se nahrazuji za nove.

Opravdu bych timto zacal.

Odesláno

tak diagnostika nic nenašla. Stačilo smáznout komplet celý jukebox a už to šlape. Měl jsem tam cca 50 alb, několikaměsíční práce, tak už na to dlabu a nic už tam nenahrávám. Hlavně, že to funguje.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

mam Peugeot 807 s RT4. Nahrál sem si na disk nějaké písničky. Cd nepoužívám. Radio, telefon, navigace to vše chodí bez problémů. Teď jsem si chtěl pustit cd. Vložím ho a nic se neděje. Když to chci přepnout z jukeboxu na cd Tak to nejde a prepnu to na radio. A pak opět zpět na jukebox. Nevíte co s tím? Budu muset smazat písničky?

• O 5 měsíců později...
Odesláno

mne sa začalo sypat rt4 nepomahali ani opravy sw krachovala hlavne navigacia a to presne na dovolenke .... nakoniec som našiel chybu v hdd ... nahradil som ho flash modulom tympadom odpadava moznost poškodenia hdd vibraciami ... pár ludí tu písalo že sa to nedá . no dá sa to ... jednoducho 30 gb CF kartu čím rýchlejšiu a redukciu na ide port jednoduché ako facka .. spolahlivé odtedy šlape bezproblemov ešte hadam rychlejšie ako s hdd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...