Guest StibTo Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Gabrieli to zas bude v alejich nablito ... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 to určitě né,to má jenom 2,0-2,1% to bych toho musel koupit podstatně víc:aut a Birell je nealko [upravil dne 16/5/12 12:26 od Gabriel 307] [upravil dne 16/5/12 13:17 od Gabriel 307] Citovat
Ajdamek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Od gamabáče je to hnus fialovej, ani ve velkoobchodech to neprodávaj Staropramenu se to docela povedlo rozjet, co vim, tak minulý léto prodali 10.000 hektolitrů lemona a co ted rozjeli grepa, tak ten se ted prodává ještě líp. Jinak osobně mi to přijde jako dobrý osvěžení, po litrech bych to asi pít nemohl. Dost lidí si to dává v hospodě místo nealko pivo a ženský to do sebe lejou hlava nehlava ( ta moje už snad nepije nic jinýho) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 autem už nikam nejedu tak to nebudu nechávat na večer,zrovna piju G-citron,další bude Zlatopramen pomeranč,jako osvěžení zatím dobrý,jsem zvědavý který z těch na fotce mi bude nejvíc chutnat:) [upravil dne 16/5/12 13:14 od Gabriel 307] Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Gabrieli ty nejsi v robote co Ja jo a mam chut na pivo a tohle tady ctu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 ne nejsem, piju Zlatopramen pomeranč a ten G-citron se mi zdá lepší,dnes a zítra mám volno:aut Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 gabrieli: nesmi se to pit vsechno za sebou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. květen 2012 Autor Odesláno 16. květen 2012 Nejlepší z citronu byl asi ten Zlatej Bažant, a i Staropramen není špatnej, ale ten ružovej humus bezinkovej nedoporučuju:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Scratch : jo poprvé když jsem se napil pomeranče tak byl už je to ok.Zdá se mi že ten citrón byl sladší. Radku: už je doma, tak se s ním budu muset poprat,v nejhorším případě se pos..u EDIT: piju G-Limetka&Bezinka a zatím nejhorší,koupil jsem ho naposled:blicismajlik [upravil dne 16/5/12 14:09 od Gabriel 307] Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 bezinka je humus v cemkoliv co teprv v pivku Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 otvírám další Zlatopramen citron,myslím že mi bude chutnat víc než ta bezinka. EDIT:Zdá se mi že Zlatopramen citrón je lepší než G-citron [upravil dne 16/5/12 14:59 od Gabriel 307] Citovat
zpozdilek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 ty vogo a ja proc to nikdo u nas nepije:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 co G-bezinka? EDIT: test je skoro u konce:D otvíram nealkoholický Birell limetka&malina:aut pak to budu kompenzovat klasickým Kozlem 10° EDIT2:Tak hodnotím kladně vše kromě,G-Limetka&Bezinka(možná věc názoru).Birell má obsah alkoholu 0,25%(originál Birell má 0,49%) a je to taková dobrá limča.Pokud budu chtít chuť piva tak rozhodně zvítězí klasika Birell(originál) Vše je jenom věc názoru a chutě. [upravil dne 16/5/12 15:46 od Gabriel 307] Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 zapisky s oziracky :D tohle si Hurvinek urcite nedomyslel kdyz zakladal tenhle topic Citovat
zpozdilek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 stiblo: po tom se to neda snad ani opit, snad jen po...t Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 no kdyz to neumis tak je to tezky pak ... alkohol v tom je ? je ... takze opit se da to druhy taky, o tom zadna Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 zapisky s oziracky :D tohle si Hurvinek urcite nedomyslel kdyz zakladal tenhle topic Můj denník alkoholika :D:D:D Všechny tyhle ovocné piva s přidáním nějaké příchuti jsou takové limonády-nedá se mluvit o tom že to je pivo(bacha na alkohol).Na osvěžení je to super nápoj (až na ten G-Limetka&Bezinka) a myslím že těch chutí bude časem ještě víc. Stibto: než se z toho ožereš tak to tě spíš budou bolet nohy z toho jak budeš chodit na \"malou\" ale záleží od toho kdo to pije:aut [upravil dne 16/5/12 16:30 od Gabriel 307] Citovat
Dadadavid Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Mě normální pivo nechutná,ale grepovej staropramen,ten je moooooc dobrej ! Citovat
punkac Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 hmm, mě zase jako pivaře tyhle \"sranděry\" uráží. V téhle zemi pomalu ale jistě pivní kultura upadá, viz to co dělá se Zlatopramenem koncern Heineken. Tahaj na český trh tyhle hnusy s limonádou a Češi, aby byli \"IN\", to kupujou. Stejně tak nechápu, že pivko stáčený do flašek se dělá v jiném městě než to samý pivo stáčený do sudů (zase jde o Zlatopramen a Březňák). Vždyť tam není stejná voda z artézkých studní. Pochopím to ještě u coca-coly (to je jen chemie), ale u piva? Ale co, pijte si co chcete, za pár let budete vzpomínat na dobrý český pivko u hnusnýho Friska (který bude chutnat stejně jako jiný piva) Citovat
Mildík Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 hmm, mě zase jako pivaře tyhle \"sranděry\" uráží. V téhle zemi pomalu ale jistě pivní kultura upadá, viz to co dělá se Zlatopramenem koncern Heineken. Tahaj na český trh tyhle hnusy s limonádou a Češi, aby byli \"IN\", to kupujou. Stejně tak nechápu, že pivko stáčený do flašek se dělá v jiném městě než to samý pivo stáčený do sudů (zase jde o Zlatopramen a Březňák). Vždyť tam není stejná voda z artézkých studní. Pochopím to ještě u coca-coly (to je jen chemie), ale u piva? Ale co, pijte si co chcete, za pár let budete vzpomínat na dobrý český pivko u hnusnýho Friska (který bude chutnat stejně jako jiný piva) Máš pravdu, v Pivovaru \"Staropramen\" jede na stejný lince plechový Staroprc, a Braník, jóó globalizace, ale, to je logickej vývoj světa. Za pár let tu stejně budeme chlastat rejžový víno, páč to vyjde levnějc :D:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.