Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to určitě né,to má jenom 2,0-2,1% to bych toho musel koupit podstatně víc:aut a Birell je nealko

[upravil dne 16/5/12 12:26 od Gabriel 307]

[upravil dne 16/5/12 13:17 od Gabriel 307]

Odesláno

Od gamabáče je to hnus fialovej, ani ve velkoobchodech to neprodávaj :D Staropramenu se to docela povedlo rozjet, co vim, tak minulý léto prodali 10.000 hektolitrů lemona a co ted rozjeli grepa, tak ten se ted prodává ještě líp. Jinak osobně mi to přijde jako dobrý osvěžení, po litrech bych to asi pít nemohl. Dost lidí si to dává v hospodě místo nealko pivo a ženský to do sebe lejou hlava nehlava ( ta moje už snad nepije nic jinýho)

Odesláno

autem už nikam nejedu tak to nebudu nechávat na večer,zrovna piju G-citron,další bude Zlatopramen pomeranč,jako osvěžení zatím dobrý,jsem zvědavý který z těch na fotce mi bude nejvíc chutnat:)

[upravil dne 16/5/12 13:14 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabrieli ty nejsi v robote co :D Ja jo a mam chut na pivo a tohle tady ctu :bacha:D

Odesláno

Scratch : jo poprvé když jsem se napil pomeranče tak byl :blicismajlik už je to ok.Zdá se mi že ten citrón byl sladší.

Radku: už je doma, tak se s ním budu muset poprat,v nejhorším případě se pos..u

EDIT: piju G-Limetka&Bezinka a zatím nejhorší,koupil jsem ho naposled:blicismajlik

[upravil dne 16/5/12 14:09 od Gabriel 307]

Odesláno

otvírám další :D Zlatopramen citron,myslím že mi bude chutnat víc než ta bezinka.

EDIT:Zdá se mi že Zlatopramen citrón je lepší než G-citron

[upravil dne 16/5/12 14:59 od Gabriel 307]

Odesláno

co G-bezinka?

EDIT: test je skoro u konce:D otvíram nealkoholický Birell limetka&malina:aut pak to budu kompenzovat klasickým Kozlem 10°:super

EDIT2:Tak hodnotím kladně vše kromě,G-Limetka&Bezinka(možná věc názoru).Birell má obsah alkoholu 0,25%(originál Birell má 0,49%) a je to taková :super dobrá limča.Pokud budu chtít chuť piva tak rozhodně zvítězí klasika Birell(originál)

Vše je jenom věc názoru a chutě.;)

post-24981-14109624410576_thumb.jpg

[upravil dne 16/5/12 15:46 od Gabriel 307]

Odesláno

zapisky s oziracky :D :D tohle si Hurvinek urcite nedomyslel kdyz zakladal tenhle topic :D

Odesláno

no kdyz to neumis tak je to tezky pak ... alkohol v tom je ? je ... takze opit se da

to druhy taky, o tom zadna

Odesláno
zapisky s oziracky :D :D tohle si Hurvinek urcite nedomyslel kdyz zakladal tenhle topic :D

Můj denník alkoholika :D:D:D:D

Všechny tyhle ovocné piva s přidáním nějaké příchuti jsou takové limonády-nedá se mluvit o tom že to je pivo(bacha na alkohol).Na osvěžení je to super nápoj (až na ten G-Limetka&Bezinka) a myslím že těch chutí bude časem ještě víc.

Stibto: než se z toho ožereš tak to tě spíš budou bolet nohy z toho jak budeš chodit na \"malou\" ale záleží od toho kdo to pije:aut

[upravil dne 16/5/12 16:30 od Gabriel 307]

Odesláno

hmm, mě zase jako pivaře tyhle \"sranděry\" uráží. V téhle zemi pomalu ale jistě pivní kultura upadá, viz to co dělá se Zlatopramenem koncern Heineken. Tahaj na český trh tyhle hnusy s limonádou a Češi, aby byli \"IN\", to kupujou. Stejně tak nechápu, že pivko stáčený do flašek se dělá v jiném městě než to samý pivo stáčený do sudů (zase jde o Zlatopramen a Březňák). Vždyť tam není stejná voda z artézkých studní. Pochopím to ještě u coca-coly (to je jen chemie), ale u piva?

Ale co, pijte si co chcete, za pár let budete vzpomínat na dobrý český pivko u hnusnýho Friska (který bude chutnat stejně jako jiný piva)

Odesláno
hmm, mě zase jako pivaře tyhle \"sranděry\" uráží. V téhle zemi pomalu ale jistě pivní kultura upadá, viz to co dělá se Zlatopramenem koncern Heineken. Tahaj na český trh tyhle hnusy s limonádou a Češi, aby byli \"IN\", to kupujou. Stejně tak nechápu, že pivko stáčený do flašek se dělá v jiném městě než to samý pivo stáčený do sudů (zase jde o Zlatopramen a Březňák). Vždyť tam není stejná voda z artézkých studní. Pochopím to ještě u coca-coly (to je jen chemie), ale u piva?

Ale co, pijte si co chcete, za pár let budete vzpomínat na dobrý český pivko u hnusnýho Friska (který bude chutnat stejně jako jiný piva)

Máš pravdu, v Pivovaru \"Staropramen\" jede na stejný lince plechový Staroprc, a Braník, jóó globalizace, ale, to je logickej vývoj světa. Za pár let tu stejně budeme chlastat rejžový víno, páč to vyjde levnějc :D:D:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...