Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Ferry

no kdyz se ti bude chtit tak to bude fajn ;) a meril jsi mi taky cas kdyz jsem jel s 607mou :D :D ?

Tak to fakt jsem neměřil...jsi měl říct...:):)

Odesláno

A ja bychtomu dal trochu punc zahadnosti :-) Kdo chce, tak si vzdycky najde obě? (nebo obje?:)).... s obětí v objetí

Jdu spat, bo me ten NTB strasne hreje na oło a je mi horko a mam zizu... a mlada vedle me chrape a ja za 7 hodin vstavam..... Takze Dobrou a zase nekdy navidenou... Bylo to fajne

Odesláno
Napsán autorem John

Napsán autorem Ferry

no kdyz se ti bude chtit tak to bude fajn ;) a meril jsi mi taky cas kdyz jsem jel s 607mou :D :D ?

Tak to fakt jsem neměřil...jsi měl říct...:):)

tak Johne na pristim 9tem, to bych mozna uz mohl prijet i se slecnou ;) (406kou myslim ;):D )

Odesláno

No tak už konečně vím, jak slečna Netopýrka vypadá. A musím říct, že teda jako jo............Koukám, že jsem to včera přeci jen měl z práce stihnout. Mám to z Hradčan cobydup (to je takový překladatelský oříšek....). Mimochodem, víte jak se francouzsky řekne Netopýrka (je to dost dobrý....)?

Odesláno

.....tak hezky popořadě:

Voštíku, zrovna tebe jsem věděla, tak nesmutni, že tě John prásknul :D :D :D

Holly, já jsem tu přeci psala, že se pokusím dorazit včas, a vyšlo mi to - DD se slitoval a nabral nás s Ferrym u tramvajky - btw. tímto ščo raz ďakujem DDmu za odvoz sem/tam ;):D

McBen: jo srazík byl fajn a jsi vostuda, žes z HRADČAN nedorazil!!! I když teda zrovna kvůli mně?!?!

;):D :D :D :D :D :D :D :D

JO a Netopýřice se řekne po francouzsku plešatá myš, proč myslíš, že jsem si ten nick vzala ? ;):D:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Odesláno

Ja se neslitoval, vy jste me donutili :D. Ale ne .. ja jezdim tak rad, ze mi par km navic v dobre spolecnosti vubec nevadi ;)

Hele a plesata mys francouzsky se rekne jak? Le mych plechable (cti L\'-my\'š-pl\'šábl\' )? :D

[Edited on 27/5/2005 by DD]

Odesláno
Napsán autorem DD

Ja se neslitoval, vy jste me donutili :D. Ale ne .. ja jezdim tak rad, ze mi par km navic v dobre spolecnosti vubec nevadi ;)

Hele a plesata mys francouzsky se rekne jak? Le mych plechable (cti L\'-my\'š-pl\'šábl\' )? :D

DD jasně, to je úplně přesně :D :D :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem John

Napsán autorem Ferry

navrhuji zverejnit nekde fotky vsech zucastnenych s popisky kdo je kdo :D at uz se priste konecne nemusime dohadovat kdo je sakra ten a ten :D :D

To neni problem...fotek mam dost :):)

Kdyžtak si na to dneska sednu odpoledne,až udělám ty kompletní výsledky slalomu aby každej věděl kolikáty byl. :)

No pokud ty fotky budeš vybírat ze svého archívu, tak se máme na co těšit.....

:D:D

Odesláno

... jak organizátorům, tak zůčastněným za příjemný podvečer. Škoda že jsem musel zizet brzo opatrovat ochořelou druhou polovinu mé schizofrenní osobnosti :-)

Odesláno

To: Netopýrka (alias \"chauve-sourie\":). Příště se polepším.....Jinak gratuluji k tvým znalostem francouzštiny, jak by řekl klasik \"krasavica inteligentní\":))))))

Odesláno

Sraz byl skvělej jen sem zase nevěděl kdo je kdo a hlavně sem nestačil s nikym skoro pokecat. Mimochodem Johnníku kdy budeš doma mam už sestříhaný to Video. Tak bych se s tim dneska stavil a? to může na net.

Odesláno

Premejslel jsem jestli mam jet, ale kdyz vidim ty laky, moje by bylo asi pekna ostuda :o

Vada na krase my 405ky jsou lehce mackly dvere a blatnik - toz ogari, nevite kde v Praze za slusnej peniz?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem dtyrkas

Premejslel jsem jestli mam jet, ale kdyz vidim ty laky, moje by bylo asi pekna ostuda :o

Vada na krase my 405ky jsou lehce mackly dvere a blatnik - toz ogari, nevite kde v Praze za slusnej peniz?

Jen se nevymlouvej. Já mam pořád problémy s elektrikou a doskákal sem tam. A dokonce i slalom sem jel i když to tady tak nevypadá

:mad:

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Napsán autorem dtyrkas

Jen se nevymlouvej. Já mam pořád problémy s elektrikou a doskákal sem tam. A dokonce i slalom sem jel i když to tady tak nevypadá

:mad:

:D:D:D

Odesláno

Tak před chvílí jsem dostal od DjBooma video ze slalomu tak se ho pokusím zmenšit a zítra ho nějak hodit na web,aby jste se mohli všichni podívat. :):)

Odesláno

Tak konečně se mi povedlo zmenšit na rozumnou velikost video z čtvrtečního slalomu na Džbáně.

tady je link ale má to 48 mb.

Snad mě neukamenují členové s pomalejším připojením.

Jinak tento material natočil DjBoom... DEKUJU....:):)

[Editován dne 28/5/05 John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...