John Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem Ferry no kdyz se ti bude chtit tak to bude fajn a meril jsi mi taky cas kdyz jsem jel s 607mou :D ? Tak to fakt jsem neměřil...jsi měl říct...:) Citovat
voštík Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 A ja bychtomu dal trochu punc zahadnosti :-) Kdo chce, tak si vzdycky najde obě? (nebo obje?).... s obětí v objetí Jdu spat, bo me ten NTB strasne hreje na oło a je mi horko a mam zizu... a mlada vedle me chrape a ja za 7 hodin vstavam..... Takze Dobrou a zase nekdy navidenou... Bylo to fajne Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem John Napsán autorem Ferry no kdyz se ti bude chtit tak to bude fajn a meril jsi mi taky cas kdyz jsem jel s 607mou :D ? Tak to fakt jsem neměřil...jsi měl říct...:) tak Johne na pristim 9tem, to bych mozna uz mohl prijet i se slecnou (406kou myslim ) Citovat
McBen Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 No tak už konečně vím, jak slečna Netopýrka vypadá. A musím říct, že teda jako jo............Koukám, že jsem to včera přeci jen měl z práce stihnout. Mám to z Hradčan cobydup (to je takový překladatelský oříšek....). Mimochodem, víte jak se francouzsky řekne Netopýrka (je to dost dobrý....)? Citovat
Bohouš Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Jo jo dopadlo to na výbornou i když jsem přijel s menším zpožděním. Jinak fotky všech fotografů jsou pěkné. :papa Citovat
Netopýrka Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 .....tak hezky popořadě: Voštíku, zrovna tebe jsem věděla, tak nesmutni, že tě John prásknul :D Holly, já jsem tu přeci psala, že se pokusím dorazit včas, a vyšlo mi to - DD se slitoval a nabral nás s Ferrym u tramvajky - btw. tímto ščo raz ďakujem DDmu za odvoz sem/tam McBen: jo srazík byl fajn a jsi vostuda, žes z HRADČAN nedorazil!!! I když teda zrovna kvůli mně?!?! :D :D :D :D JO a Netopýřice se řekne po francouzsku plešatá myš, proč myslíš, že jsem si ten nick vzala ? :D :D :D :D Citovat
Guest DD Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Ja se neslitoval, vy jste me donutili . Ale ne .. ja jezdim tak rad, ze mi par km navic v dobre spolecnosti vubec nevadi Hele a plesata mys francouzsky se rekne jak? Le mych plechable (cti L\'-my\'š-pl\'šábl\' )? [Edited on 27/5/2005 by DD] [Edited on 27/5/2005 by DD] Citovat
Netopýrka Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Napsán autorem DD Ja se neslitoval, vy jste me donutili . Ale ne .. ja jezdim tak rad, ze mi par km navic v dobre spolecnosti vubec nevadi Hele a plesata mys francouzsky se rekne jak? Le mych plechable (cti L\'-my\'š-pl\'šábl\' )? [Edited on 27/5/2005 by DD] [Edited on 27/5/2005 by DD] DD jasně, to je úplně přesně :D :D Citovat
Bohouš Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Napsán autorem John Napsán autorem Ferry navrhuji zverejnit nekde fotky vsech zucastnenych s popisky kdo je kdo at uz se priste konecne nemusime dohadovat kdo je sakra ten a ten :D To neni problem...fotek mam dost :) Kdyžtak si na to dneska sednu odpoledne,až udělám ty kompletní výsledky slalomu aby každej věděl kolikáty byl. No pokud ty fotky budeš vybírat ze svého archívu, tak se máme na co těšit..... :D Citovat
LaHab Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 ... jak organizátorům, tak zůčastněným za příjemný podvečer. Škoda že jsem musel zizet brzo opatrovat ochořelou druhou polovinu mé schizofrenní osobnosti :-) Citovat
McBen Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 To: Netopýrka (alias \"chauve-sourie\". Příště se polepším.....Jinak gratuluji k tvým znalostem francouzštiny, jak by řekl klasik \"krasavica inteligentní\"))))) Citovat
DjBoom Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Sraz byl skvělej jen sem zase nevěděl kdo je kdo a hlavně sem nestačil s nikym skoro pokecat. Mimochodem Johnníku kdy budeš doma mam už sestříhaný to Video. Tak bych se s tim dneska stavil a? to může na net. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Premejslel jsem jestli mam jet, ale kdyz vidim ty laky, moje by bylo asi pekna ostuda Vada na krase my 405ky jsou lehce mackly dvere a blatnik - toz ogari, nevite kde v Praze za slusnej peniz? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
DjBoom Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Napsán autorem dtyrkas Premejslel jsem jestli mam jet, ale kdyz vidim ty laky, moje by bylo asi pekna ostuda Vada na krase my 405ky jsou lehce mackly dvere a blatnik - toz ogari, nevite kde v Praze za slusnej peniz? Jen se nevymlouvej. Já mam pořád problémy s elektrikou a doskákal sem tam. A dokonce i slalom sem jel i když to tady tak nevypadá Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Napsán autorem DjBoom Napsán autorem dtyrkas Premejslel jsem jestli mam jet, ale kdyz vidim ty laky, moje by bylo asi pekna ostuda Vada na krase my 405ky jsou lehce mackly dvere a blatnik - toz ogari, nevite kde v Praze za slusnej peniz? Jen se nevymlouvej. Já mam pořád problémy s elektrikou a doskákal sem tam. A dokonce i slalom sem jel i když to tady tak nevypadá :D:D Citovat
Pinďa Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Netopýrka: kde máš to svoje fáro??? Nejsou fotečky ze srazu??? [Editován dne 27/5/05 Pinďa] Citovat
John Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Tak před chvílí jsem dostal od DjBooma video ze slalomu tak se ho pokusím zmenšit a zítra ho nějak hodit na web,aby jste se mohli všichni podívat. :) Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 hmm to se nekdo mááá aj video majuuuuu a my lem foto :( :D:D:D Citovat
DjBoom Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Dokonce 2 videa Nebyl sem sám kdo točil. Ode mě je to horší páč sem neměl stativ jako kolega Ale i tak myslim že to jde... ...no posuďte sami Citovat
John Odesláno 28. květen 2005 Odesláno 28. květen 2005 Tak konečně se mi povedlo zmenšit na rozumnou velikost video z čtvrtečního slalomu na Džbáně. tady je link ale má to 48 mb. Snad mě neukamenují členové s pomalejším připojením. Jinak tento material natočil DjBoom... DEKUJU....:) [Editován dne 28/5/05 John] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.