Stráňa Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 neuvažuješ, že bys ji poslal trochu k zemi:D Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 Asi sa rozpíšem, nech si nekedy v budúcnosti budem moct prečítat, jak sem uvažoval ked bylo auto v sérii víš co, lúbí sa mi, že je tam origo podvozek, vlastně že je auto komplet séria, lúbjá sa mi jeho jízdné vlastnosti. Nevím ho síce porovnat s úplne novým, ale ít si s autem zajezdit nejaké serpentíny je zážitek a oproti iným aj ostrejším autám co sem rídil je o o level výšej. Navyše úplne v pohode zvládne aj město s retardérama alebo obrubníkama, co je pro mňa rozumný kompromis, kedže si ho občas beru do BA. Myslím, že aj díky temu je v podstate aj interiér úplne tichučký, že auto nikdy nejezdilo s tvrdým športovým podvozkem, palubovka ani plasty v ní nevydávajú žádný zvuk, pukaní pri prechode nerovností. Samozrejme, znížené 306 sú krásné, Tvoja, Driverkova, Stanova, každá jedna která je posunutá smerem dole, ale myslím, že to oželím a investíciu do podvozku skúr povenujem do kvalitného servisu a origo dílú. Našel sem ju a kúpil ju v sérii, tak ju tak asi aj povedem, lebo práve ten púvodný stav je vzácnost. Ale jak sa praví - Nikdy neříkej nikdy, možno že mňa to s príchodem jara a treba výletu nekde na Grossglockner, alebo Stelvio priesmyk ve Švajčiarsku prejde a bude sa žmurkat po nejakém KW2 a porádný kanál k temu, bílý nátelník pittbull, čínské znaky vytetované po bicepsoch, cigánská pečenka v ruke, retázky, vyholená hlava, polonahé negrice v aute, hip hap hop, pouličné závodení proti natúneným hondám, podsvítené podvozky, pouličný prodaj drog, nočné město, policajti v patách a tak [upravil dne 3/2/13 12:45 od Ivkopivko12tka] Citovat
Stráňa Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 jasný chápu to, pěkně si se rozepsal...poslední věty mě opravdu pobavili:D:super Citovat
radim.1008 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Poslední věty jsou výborný Prodej drog a policie v patách Citovat
AKCZ Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Tyhle upravy prichazej s moznostmi.. teda ne zrovna prodej drog a neony pod autem Ale dokud jsem jezdil pouze po silnicich taky jsem byl se serii spokojen.. az ve chvili kdy sem si mel moznost amatersky zazavodit clovek prichazi k tomu ze to auto potrebuje i tak posunovat dal.. pak uz jen zalezi kam si ochoten zajit.. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 já bych byl šťastný za takýto kompromis : Podvozek, který je nižšší, ale rovnak \"pohodlný\" jak séria, aby sa z teho nestala motokára (myslím, že to sa dá docílit nastavením tuhosti, ten KW2 umí výšku aj tuhost štelovat, čiže teoreticky to može byt mäkké a nízké?. Výfuk, který poplní krásný zvuk tehoto motora, ale súčasne aby nebyl zase moc hlučný pri bežnej jízde 90 a 130km/h ... no, mám to ťažké Šak uvidím, jak pújde prodaj drog a jak rychlé budú tí hondy, možno sa otevrú možnosti Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 no, okrem kecú, predokladám že to 1-2 týždňov bude v peugeote urobené nasledovné: 1. STK/EK 2. Nový snímač tachometra 3. Oprava vetrákov (nové teplotné čidlo pre RJ, pre Ventilátory, kontakty pod masku) 4. Brzdy - nové origo kotúče + doštičky + brzdová kvapalina 5. Sviečky Denso Iridium, na skúšku 6. Vyčistenie, dezinfekcia a napustenie klimatizácie, nech je 100% 7. Lízátko pod predný nárazník + nový koberček šoféra 8. Renovácia laku u jednej firmičky v MA, majú momentálne zľavu na mesiac február, auto som umýval v umyvárňach a na slnku sú na ňom vidieť tie mikroškrabančeky. Chystám sa ho umývať už len hadicou, handrou a voskovať u babky na záhrade. yppie yay:mrk [upravil dne 3/2/13 20:26 od Ivkopivko12tka] Citovat
radim.1008 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Já vím, proč se myčkám vyhýbám obloukem a proto jsou teď auta taky v takovém stavu jako jsou Hadici a houbu chválím Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 máš pěknú farbu Radime, pjekne umývaj No, a co bych sa nepochválil, dneska sme mu dali pás na okno. Vraj to provokuje policajtú, uvidíme, ked tak to nejak vykecám z zmysle kdo už sa len dívá na oblohu ked šoféruje a slnečné stínítka sú aj tak nižšší ked sú vyklopené, než ten pás, takže pán orgán odejde s prázdnú .. dúfám Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 Poslušně hlásím, že jsem opět zde Dovolím si doplnit \"servisnú knižku\" 150 900km - Nová STK/EK do 11.02.2015 všetky hodnoty v normě (volnoběh 870 min-1; CO 0.023%; HC 37ppm; CO%(2) 0,045%; Lambda 1.013) - nový snímač tachometra na prevodovke - vymenená RJ ventilátorov (zadarmo) problémy so spúšťaním sa ventilátorov vyriešený, už funguje pomalý aj rýchly režim vtedy, kedy má - nové origo predné a zadné brzdové kotúče + nové deštičky ATE - vydezinfikovaná a naplnená AC, v léte sa hodí - nové sviečky Denso iridium IK20 - deflektor pod predný nárazník (lízátko) - prevážené disky ako obvykle mi vygruntovali auto zvnútra aj z vonku, za čo som im nesmierne vďačný, s nechuťou som to totiž odkladal. Vznikel malý problém - nevjedu do garáže bez teho, abych to lízo neutrhel, našťastí kamarát lesník polovník byl najatý a zajtra sa ide urobit nejaký ten drevený nájezd z lat, takže parkujeme venku 1x túto zimu. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 Takže auto je doma, vyumývané po ceste a v tejto chvíli už odpočívá v garáži a čeká najskúr na Jaro z oblúbeného uhlu čumák s lízátkem Detail nových kotúčov Lízátko + brzdy Provizorný vězd do garáže, bude sa asi betónovat ... Citovat
Charles Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 tak koukám že lízátko sehnáno kolik se za něj dal jestli to neni tajný jinak krasny GTI Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 diky moc. Nemám teraz v ruke faktúru, ale tuším 45 euro bez DPH, ale to najskôr nie je běžná cena. neviem Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 Nevím, co mňa to dnes popadlo, ale zobudil sem sa s myšlenkú, že rezerva musí ít dole asi ešte od výroby, pimp my pirelli p6000, vyvolávací cena 700 euro Šupel sem to dole všecko, dokonca aj tento famfulín išel relatívne lahko Citovat
Béďa Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 taky mám ještě původní rezervu s P6000 (nikdy nejetou ), pokud bude zájem, též ji pošlu do světa za 700 euro.. Citovat
JUICE Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 můžu poskytnout třetí za 700éček ještě jsou na ní ty gumový hajzlové.... Citovat
olda Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 No a jestli někdo chce mojí za 7 kil,tak bude mít funglovou sadu za super cenu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.