ValerX Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Aky je rozdiel medzi manualnym a samonastavovacim lankom spojky. Mam vymenene lanko spojky ktore je samonastavovacie a pedal spojky mam spadnuty o 2,5 cm nizsie od normalu. Ako sa to da nastavit? Citovat
Dave_GTI Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 samonastavovací = nedá se to nastavit. Ono se to možná časem nastaví samo. Alespoň u mě to tak bylo ;-) Citovat
ValerX Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 samonastavovací = nedá se to nastavit. Ono se to možná časem nastaví samo. Alespoň u mě to tak bylo ;-) no zajtra chcem ist ku mechanikovy, neda sa s tym poriadne jazdit. Pri radeni rychlosti citim trhnutia pri jazde a celkovo pocit z radenia nie je taky ako predtym. Je mozne, ze mi dali dlhsie lanko ako malo byt? Citovat
marko306 Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Mne na 306 trvalo cca dva týždne kým si sadlo. Citovat
ValerX Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 Mne na 306 trvalo cca dva týždne kým si sadlo. a tiez si mal spojkovy pedal nizsie ako je normal? Citovat
marko306 Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Jj, zaberal skoro úplne odspodu a bol skoro o polovicu nižšie ako pred tým. [upravil dne 1/7/12 22:19 od marko306] Citovat
ValerX Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 Jj, zaberal skoro úplne odspodu a bol skoro o polovicu nižšie ako pred tým. [upravil dne 1/7/12 22:19 od marko306] Dakujem ti za info. Dufam,ze aj mne sa to da do poriadku, lebo mne robi to iste, zabera uplne dole a pedal je dost spadnuty co mi teraz brutal vadi. Nevies mi povedat po kolkych cca km sa ti to dalo do poriadku? Citovat
marko306 Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Fúha, tak to ti nepoviem určite, lebo to bolo asi tak dva tri roky dozadu. Viem iba, že som potreboval auto a že potom vybehnem za niekým kto sa do toho rozumie. Nakoniec sa to upratalo samo počas jazdenia. Upravilo sa to postupne, nie naraz. Citovat
MilanF1 Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 To já lanko měnil nedávno a dával jsem samoštel, ten zajištovací bazmek jsem sundával až po montáži (musel jsem ho urvat, jinak to nešlo). A správnou polohu to mělo prakticky hned. Citovat
marko306 Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Milan, tak isto som to aj ja spravil a nebolo to hneď. Neviem či som tu aj vlákno o tom zakladal, ale to už je dávno tak si nepamätám či hej. Citovat
Dave_GTI Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 u mě, když bylo špatně nastavený, tak jsem s tím nenajezdil nic. 14 dní to stálo s tím, že to má KO spojku a najednou to fungovalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.