Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dvorek má více významů:    malé nezastavěné prostranství mezi budovami - malý dvůr  (prevzato z wikipedie)

takze pravdu mame oba - ja kdyz byl malej tak dvorek byl za vratama - a za chlivkem uz pak byla zahrada

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

ano auto je před garáží na ulici :D do garáže bohužel nezajedu :D takže garáž, dílna a celá má bytová jednotka slouží jako sklad :D 

v ložnici mám komplet interier :D v dilně koberce, chladiče a nějakou plechařinu náhradní :D na chodbě mám 3 krabice pochromovanejch a pozinkovanejch šroubu :D atd atd atd :D motor jsem chtěl do obýváku, ale drahá polovička mi to zatrhla :D :D :D

Odesláno

Tohle je pekne na ulici pred domem, nastesti konec ulice, kde dal uz padaji lidi po hlave rovnou do ciny :) a to ze tu miza tvrdi jak je vsechno odpojeny a pripraveny nebyla ve skutecnosti vuuuubec pravda :)

Odesláno

tak zítra shodím nápravnici a jde se brousit a brousit... ale ty šašci prostě udělaj komplet el v celku pro interier a motor, to bude pras*rna to natahat z5 :D

post-21322-0-39728200-1429547142_thumb.j

post-21322-0-80485500-1429547150_thumb.j

Odesláno (upraveno)

to mi pripomina jeste praci v TPCA na lince TRIM cpal sem motorovy kabelovy svazek do interieru
pres diru cca 10cm prumeru sem mel dostat kabelovy svazek kterej mel snad dobrejch 15cm (cca 30 konektoru ruznych tloustek a delek)

nastesti od te doby sem uz na logistice takze si vozim prdel na jesterce

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

ja uz vim proc to ma Miza porad rozebrany .... takovejhle polovrak mu na ulici nikdo neukradne :D

Odesláno

tak jsem se pustil do motoru :D to bude show, jestli zavrčí :D  zítra shodím, svody, řemenici a převodovku, rozvody vypadají nový, tak ještě uvidím jestli se udělají... jinak z toho motoru mám snad víc šroubu jak z celýho interieru :D

post-21322-0-99780300-1429714443_thumb.j

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...