Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Tomu věřím, že to chce spoustu peněz :D ale i tak se ti divím, kde bereš na ten celolak :D to já bych musel vykrást banku aby to moje coupé vypadalo stejně dobře :D Ale co, důležité u mě je, že to zatím jezdí :D protože teď fakt na coupé nemám čas :( Nedávno jsem se stěhoval a jsem rád za každou korunu ;) Ale tebe Mízo fakt obdivuji, je to neuvěřitelné jak to všechno stíháš :D

Odesláno

jo to já se vysypal loni do rekonstrukce bytu :D takže se holt všechno posouvalo :D ale na lak si všechno připravim takže pujde jen o stříkání, tak to snad bude za nějakou rozumnou cenu :D jinak mě mrdne už :D

Odesláno

No tomu věřím :D já jsem se jen tak z legrace ptal na celolak a málem jsem se vysypal :D Jinak s tou rekonstrukcí jsem na tom podobně akorát mám barák :D :D takže je to ještě horší :D 2x víc peněz :D ale co nadělám, bydlet někde musím no :D

Odesláno

jo tak baráček bych si taky nechal líbit... hlavně pořádnou garáž... více méně by mi stačila jen garáž :D sporák a gauč se tam vejde a mladá bude hlídat venku :D

Odesláno

:D no ta ti dá, až to uvidí :D a jinak sorry za :xvul ale ten baráček má celkem 2 garáže, sice do jedné se nedá vjet s autem, kvůli velkému úhlu nájezdu ale ta druhá garáž je perfektní ;) Takže coupé má aspoň svoje místo v garáži :D ale jinak na něj čas moc není :( Já jsem teď navíc sám, takže se mám co ohánět abych to všechno utáhl z mého platu :D ale zase mám doma klid :D takže to má své + i - :D zase mi nemá kdo prát a tak :D ale co nadělám :D

Ale když už na autě nemůžu nic dělat, protože nejsou teď moc peníze, tak se stačí podívat sem do vlákna a hned je mi líp :D Aspoň vidím, že se někomu jinému daří pokračovat ;)

Odesláno

Jo pánové, tak tohle taky znám. Též teď buduju hnízdo a na auto není čas. Jsem rád, když ho jednou za měsíc umeju. :D Ale před srazem, mu dám zase péči. Též je v baráku garáž, dřív se tam vešla i dvě auta, ale dnes těžko vlek za auto. :D V plánu je stavba dvojstání. :) Ale to je budoucnost.

[upravil dne 18/5/14 10:12 od radim.1008]

Odesláno

Pěkné video to jo :D jen jsem čekal, kdy vypadne ten telefon ale to se nestalo :(:D :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak dneska zapsány 18\" do TP, takže jezdíme zase ofiko :D jinak objednán hlavní silenblok motoru + silenblok převodovky, lopatka nasávání vzduchu, předběžně namontováno CDA kit sání, až dorazí lopatka, tak se to pošteluje do finále, po víkendu se chystám na repas zadních brzd s kompletní výměnou kotoučů vzadu a destiček předek a zadek.... pak snad už jenom ten lak :D

Odesláno

To ti nevěřím, ono se vždycky něco najde na opravování nebo upravování :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...