Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

jj taky to bylo v uvahu, ale bylo to takový strohý a hlavně takový nijaky, tak jsem to takhle poplival :D přelakovat se to dá vždycky :D ještě udělám intake do černý a odstínění a pak to namontuju

Odesláno

Hodně pěkné, co takhle ještě hodit ten středový díl příčky do stejného vzhledu a zámky do té zlaté? Nebo ho stříknout aspoň do barvy auta :) Docela to tam ruší, ale aby to nebylo zas přeplácané :myslim

Odesláno

zámky zlatý jsou ;) o příčce jsem taky přemejšlel, ale udělám jen ten plast a příčku nalakuju znovu aby byla pěkně leklá, ale zůstane ve stříbrné....

Odesláno

Kolego, pozor na ježdění s RZ za předním oknem, za to cajti berou papíry. Berou to jako že jedeš bez přední RZ, následuje správní řízení, pokuta 5 až 10 tisíc, nějaké body dolů a zákaz řízení 6 až 12 měsíců. Už se to tady na foru někde řešilo.

Samozřejmě záleží, na koho narazíš, 20 hlídek to může překousnout a 21. tě sejme.

Škoda, kdybys přišel o noty a tak pěkné auto muselo stát v garáži.

Odesláno
tak dneska jsem si vyzvednul kompletní sadu pro opravu zadních brzdičů, takže už jen tlumiče a pujde to všechno na auto :)

[upravil dne 16/4/14 18:57 od Mizlerek007]

Můžu se zeptat na kolik vyšla ta opravná sada a kde jsi ji kupoval.

Díky moc:papa

Odesláno

hele přesnou cenu ještě nevím ;) jinak jsou bral tohle (stačí to zadat do hledání v autokelly)

2x - QB 1359X .... a 2x brzdovej váleček i s těsněním, ale nějak ho na kelly nemůžu najít :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...