Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

dneska se trochu oteplilo a než zase napadne kvanta sněhu :bacha tak jsem se pustil do sedaček, trvalo mi to cca 2,5hodinky a výsledek je víc než znát :cool:

samozřejmě kosmetika Autoglym, vše od nich používám už nějaké 4roky (od Edena) a nikdy bych neměnil.

Tady nějaký foto

post-24705-14109630369487_thumb.jpg

Odesláno

objednávám bud z UK a nebo Detailing-Obchod, interier šampon, pak čistič kůže a následně balzám... kupuji jedině autoglym jak šampony, čističe detailery, vosky, leštěnky atd. mám toho doma už pomalu za 10tis :D nejlevnější to nejní, ale poznáš sám až koupíš a vyzkoušíš ;) Johnovi jsem to na sedačky taky poradil a myslím si že je velice spokojen ;)

Odesláno

dej odkaz co potřebuju na vyčištění sedaček,bude to zajímat víc lidí,koupil jsem želvu na kůži Platinum a žádnej zázrak se to akorát rozmatlalo....

Odesláno

děkuji,ta sada na kůži vystačí na 1 interier?ten šampon na čištění interierů je na plasty a sedačky látkový na vše kromě kůže?dík

Odesláno

jj šampon je na všechno v interieru... vždy tam máš dole článeček... všechny přípravky by měli vystačit na cca 5-10 interierů, podle toho jak jsou znečištěný a jakej máš odhad, u každýho je to jiny, kůži balzámem vezmi po čištění, pak cca po týdnu znovu jen balzámem, a pak 3 měsíce každej měsíc balzámem přetři, kůže změkne, pokud je někde popraskaná, mírně se zacelí a nebude to tak razantní, pokud jsou sedačky hodně znečištěné, jako u mě a ještě na světlém je to víc vidět, tak to tím šamponem i čističem vezmi 2x...to znamená šamponem, nechat 10-15min odpočinout, zase šamponem, pak čistič, zase 10-15min odpočinout a znovu čistič, pak balzám..

Odesláno

tak malá aktualizace, zítra jedu k čalouníkovy na vybrání kůže pro čalounění a následnou domluvu kdy se začne... takže ultima edizione se blíží :D

Odesláno

Jeste bych se chtel zeptat k pripravkum na cisteni a osetreni kuze sedacek. Ted na jaro a leto chci vycistit a naimpregnovat sedadla v coupecku, nevedel jsem co pouzit, ted jsem narazil tady na Autoglym, ktery vychvalujete :). No a taky jsem narazil na Meguiars http://www.chevron-racing.cz/meguiars-gold-class-leather-vinyl-cleaner-condicioner-p-249.html , pry je to nejlepsi svetova kosmetika, tak zvazuju co poridit :roll:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...