Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

nedrtím ... sem tam musim vyhnat pavučiny... a navíc je to V6 a musím to naučit trochu jezdit když stím ty hňupové přede mnou jezdily z utaženým lankem plynu, tak že to nešlo ani na pul klapky :D...

Odesláno

No v serii to nemá smysl přetáčet víc jak do 6tis.. pak už to stejně netáhne... ;) Jinak to vůbec ničemu nevadí pač to nejsou žádné otáčky...

Jinak ty máš ty lambdy nějaký špatný? předkaty klidně vyhoť ;)

Odesláno

no předkaty jsou nahoře ne ? katy můžou do pytle... no hlásí diag špatnej kat, ale prej to bude asi lambda... a nějak se mi nezda ten duplex od musketiru... asi zvolím jinou variantu ve výfuku na zakázku... v prvé řadě se chci vrhnout na sání BMC až seženu nějaký za pěknou cenu ;) na autě práce dost jen financí málo :D ale až dobuduju bydlení tak se na to všechno snad vrhnu :D

Odesláno

Na výfuk ti můžu doporučit člověka.

Jinak zadní katy dát pryč a zadní lambdy vyndat - nejsou třeba - vyhozený peníze.

Jinak nemá význam dělat vejfuck bez předělání svodů a downpipe pač ty jsou brotal dodrbané :D

Odesláno

jj... právě že duplex pujde asi do háje... jinak ty předkaty jsou zlost no... našel jsem někde na GB foru jak borec dával svody s clia V6 a jestli ted nekecám, tak s poladením atd měl naměříno 196kw... ale nechci kecat ... jenže ten to měl auto jen na závody... já to mám na normální ježdění :D

Odesláno

Miza: co to škemrající hladový oko v tom videu :D :D že se nestydíš :)

Jinak co se tyka svodů tak se snažím sehnat svody z Clia V6 a pak se uvidí... ty katy u mě vyndavat atd nechci přece jen s tím jezdím i do ciziny a nerad bych aby na mě někdo koukal,že mi to smrdí jak nějaká stará plechovka :D

masterjj : někdy se musím stavit na kus reči a podívat se jak to teď máš...

Odesláno

No teď řešim jednotku a její odladění zatím jsem nikoho nesehnal, tak to budu muset řešit dočasně s AEM FIC.

Prý to přehrávání origo jednotky trvá cca 35min a stím že to nikdo nenaladí. Nevím kde je pravda. Kontakt na někoho neznáte?

Odesláno

Jinak CLIO V6 má stejné svody... prodávají se akorát tuning, ale ty jsou příliš krátké na to aby byli funkční a ne jen na okrasu ;) U clia je málo místa

Odesláno
:D To je to, nikdo to nenaladí, já to vzdal... Jinak díly z clia jsou zbytečně drahé a bůhví jak jsou použitelné (motor má jiné hlavy), nejlepší jak píše masterjj, nechat si to celé udělat a konvertovat AEM FIC.
Odesláno

no jo na Peugeoty toho moc neni :( už jenom to uložení motoru... když už to pořádně ladit - to je už snad lepší přejít na jinou značku :myslim třeba na japonce je součástek na vylepšení až až...

a co tam naprat turbo a jiné vitamíny :D

Odesláno

Rootsky ví o čem mluví :super

Tak japonci jsou lego to víme.... na ty je vše ;)

Turbo je jiná píseň, ale nic to v podstatě neřeší. Ten charakter vozu je prostě pryč. Přebytek krouťáku v zatáčkách.... no je to o v kusu a co člověk chce.

Odesláno

no tak aby se neřeklo, že se jen flákám :D tak to tu obnovím... v bydlení jsem ve fázi zedničiny, kdy se jen zadělá elektrika a dohází pár zdí a muzu se nastehovávat... až to bude komplet začnu zase veškerej čas věnovat Coupátku... jinak dneska jsem po 4řech hodinách vyměnil zadní brzdy :D na posr*ní to bylo, všechno lítalo vzduchem, sesadit pakny na ručku a všechno to povolit atd... no šílenost, ale povedlo se, tak to jdu zachvilku otestovat :D jinak dnes cestou s práce jsem pokořil nájezd 8000 km od doby co auto mám, takže ke konci měsíce udělám ještě oleje atd... jinak přes zimu bude auto zřejmě sloužit nonstop a z jara se uvidí co z toho vymyslím ;)

Odesláno

no tak dneska ráno jsem usoudil, že potřebuji novou baterku :D při -2°C se mu moc nechtělo :D takže ted se z toho asi vyseru :D zimáky, baterka, olej,vyměnit vodu v chladiči a snad bude klid... včera jsem se zařekl, že už na tom nic dělat nebudu :D takže jedu zítra do Peugeotu do Kolína a nechám to udělat tam, už na to nemám nervy :D

a ještě se zeptám jakou mi doporučíte baterku ? :)

Mám brát Vartu 70ah ? nebo něco jiného ?děkuji

[upravil dne 10/10/12 08:02 od Mizlerek007]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...