Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny a chtěl jsem se zeptat jak přizvednout z.nápravu u sedanu jelikož lpg a muzika je dost těžká a naložit ještě lidi a tažný táhnu po zemi.Stále jsem se nedozvěděl jestli s Brejka jsou tužší pružiny.

Je to 406 ka.Díky všem za rady

Odesláno

Jestli je to break, tak tam stačí dát tužší pružiny (táta to měl na 405-ce). Ale jestli to je sedan, tak tam už to bude složitější. ten totiž nemá pružiny ale torzní tyče. Tam se bude jednat o vetší zásah, ale když to jde snížit, tak to půjde i trochu prizvednout. Zeptej se v Peugeotu nebo někde v dobrým servisu.

Odesláno
Napsán autorem jardacek

Zeptej se kde repasujou nápravy jde to na autě, jen to rostahnou a přesaděj. Já to dělal na309 tak snad je to stjné.

309 a 406 maji kazda uplne jine napravy, takze to je strela mimo. 406ka ma pro kazde kolo vlastni zaveseni a neni tam tudiz zadna napravnice jako u 309, taktez nejsou pritomny zadne torzni tyce.

U sedan jsou vzadu pruziny, stejne jako u breaku, mozna by sly vymenit ty silnejsi z breaku nevim ale jestli je i rozdil ve vysce pruziny.

Osobne taky mam 50l LPG nadrz a kdyz auto obsadim peti lidma tak sedi hodne na zemi, ale zas mi to nijak nevadi, je pak aspon stabilnejsi v zatackach a ma teziste niz :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...