JA Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Zdravim všechny a chtěl jsem se zeptat jak přizvednout z.nápravu u sedanu jelikož lpg a muzika je dost těžká a naložit ještě lidi a tažný táhnu po zemi.Stále jsem se nedozvěděl jestli s Brejka jsou tužší pružiny. Je to 406 ka.Díky všem za rady Citovat
Ajdamek Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Jestli je to break, tak tam stačí dát tužší pružiny (táta to měl na 405-ce). Ale jestli to je sedan, tak tam už to bude složitější. ten totiž nemá pružiny ale torzní tyče. Tam se bude jednat o vetší zásah, ale když to jde snížit, tak to půjde i trochu prizvednout. Zeptej se v Peugeotu nebo někde v dobrým servisu. Citovat
jardacek Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Zeptej se kde repasujou nápravy jde to na autě, jen to rostahnou a přesaděj. Já to dělal na309 tak snad je to stjné. Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem jardacek Zeptej se kde repasujou nápravy jde to na autě, jen to rostahnou a přesaděj. Já to dělal na309 tak snad je to stjné. 309 a 406 maji kazda uplne jine napravy, takze to je strela mimo. 406ka ma pro kazde kolo vlastni zaveseni a neni tam tudiz zadna napravnice jako u 309, taktez nejsou pritomny zadne torzni tyce. U sedan jsou vzadu pruziny, stejne jako u breaku, mozna by sly vymenit ty silnejsi z breaku nevim ale jestli je i rozdil ve vysce pruziny. Osobne taky mam 50l LPG nadrz a kdyz auto obsadim peti lidma tak sedi hodne na zemi, ale zas mi to nijak nevadi, je pak aspon stabilnejsi v zatackach a ma teziste niz Citovat
Ajdamek Odesláno 4. červen 2005 Odesláno 4. červen 2005 To Ferry: Už jsem poučen. To mi to mechanik vysvětloval špatně, možná si to spletl s tou 405-kou. [Editován dne 4/6/05 Ajdamek] Citovat
zoby Odesláno 4. červen 2005 Odesláno 4. červen 2005 já mám za to, že když je v autě lpg, tak se sníží obsaditelnost z 5 osob na 4. neboli když je tam plyn a 5 osob je auto přeložené Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.