Crack Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 trojuhelník a lékárničku?Mě se to furt válí po kufru a už mě to štve,chvíli sem tam měl takovou bedynku,ale to bylo hrozně nepraktický,tak mě zajímá kam je všichni 205kaři dávaj.dík;) Citovat
Holly Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 To je jednoduchý, válej se mi po kufru... Citovat
vix Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Lékarnničku mám zapáslou za ten držáček na levé straně, navíc sedí na trojúhelníku.. a v tom vinglu toho držáčku mám narvaný lano, protože lékárna je přece jenom o něco širší. A zbytek se mi válí taky po kufru... Lano je moc fine věc.. v tomto případě funkuje jako tlumič Citovat
Bohouš Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 No já mám trohúhelník pod sedadlem řidiče - krásně tam ta krabička pásne ani se nehne. Pod sedadlem spolujezdce mám přišroubovanej hasičák. A lékárničku (mám takovej ten polštářek) + žárovky + pár klíčů a kleště mám v kaslíku před spolujezdcem. No a lano v kufru. :papa Citovat
vlp Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 tiez som chcel schovat tie veci pod sedadlo ale nemali stabilnu polohu tak sa znova valaju v kufri Citovat
Crack Odesláno 26. květen 2005 Autor Odesláno 26. květen 2005 Mě napadlo že bych to dal do ty kapsy v zadu vedle sedačky(za tapec) řeč je teda o 3 dvířku,ale příjde mě to nepraktický Citovat
striker Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Lekarnicka , lano , trojuhec v bedince v kufru a hasicak na uchytu na drirkach od te odklapecy skrinky jak je tam ecu Citovat
pipko Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 No ja som vozil lekarnicku pod sedadlom olej drziak v kufri hever v otvore vedla svetla zadneho v druhom otvore boli kluce trojuholnik len tak hodeny a lano sa pekne zmesti pod zadne sedacky mal som 309 3dv Citovat
sigi205 Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 lékarničku a trojuhelník mám pod sedačkou a nikomu nepřekáží Citovat
bohu.18 Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 nazdarek ja to vyresil takhle :myslim:myslim:myslim jednoduse lano trojuhelnik hever nevozim akorat lekarnu a ta taky cestuje v kufru Citovat
subin Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Původně zaslal: bohu.18 nazdarek ja to vyresil takhle :myslim:myslim:myslim jednoduse lano trojuhelnik hever nevozim akorat lekarnu a ta taky cestuje v kufru Jo až píchneš tak si prd vyměníš a ještě ohrozíš nejen sebe,ale i ostatní,že to není dobrej nápad Citovat
peugeotkovic Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 lékárníčku,trojúhelník a žárovky mám v origo popruzích v kufru:) tzv.3 v jednom,a drží už tam takhle u sebe 4roky:) Fotečku nemám..je mi líto Citovat
Guest servisman Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 v kufru na dojezdovce je místo ,ale v kufru se mi toho válí více Citovat
jarajarda Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Původně zaslal: Crack trojuhelník a lékárničku?Mě se to furt válí po kufru a už mě to štve,chvíli sem tam měl takovou bedynku,ale to bylo hrozně nepraktický,tak mě zajímá kam je všichni 205kaři dávaj.dík;) Lékárnička- háklá za ten háček v kufru na levé straně. Zbytek- jeden starší batoh, v něm trojúhelník, nářadí, křížovek klíč, jejen kurt (ne Kurt ! )kterej drří celej batoh na levý straně u lékárničky. (ona to je taková ta guma s hákama na konci, jak se tomu nadává jinak...) No a pak se v kufru nic nehne, ani když řízneš zatáčku:super [upravil dne 23/3/08 jarajarda] Citovat
Trundik Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 některý věci mám za tapecírungem podběhů, některý v taškách na povinnou výbavu, která má na dně suchý zip, takže to na koberečku dobře drží. Jinak ve 405 jsem měl věci tak, že jsem na ně buď nalepil, nebo našil suchý zip a pak to drželo na čalounění kufru (perfektní to bylo třeba na sněhové řetězy). Pokud ale kufr není čalouněný kobercem, tak pak tato varianta padá. Citovat
Trundik Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 A dále jsem měl ve 405 připevněnou síťku, kde vše bylo umístěno. [upravil dne 23/3/2008 Trundik] Citovat
KoudaK Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Původně zaslal: Holly To je jednoduchý, válej se mi po kufru... přesně tak... a pokaždé jsou v jiným rohu... Citovat
Marlin Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 v bawu mam takovou peknou tasticku s napisem Peugeot a v ni je vse Citovat
Vopičí Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Víš co Ty mě chlape můžeš!!! :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha PS pro ostatní: Všechno mám v takový šikovný plastový tašce v kufru, která je zaháklá na levý straně Citovat
snow Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Mám kufřík na nářadí přichycený gumycukem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.