Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

trojuhelník a lékárničku?Mě se to furt válí po kufru a už mě to štve,chvíli sem tam měl takovou bedynku,ale to bylo hrozně nepraktický,tak mě zajímá kam je všichni 205kaři dávaj.dík;)

Odesláno

Lékarnničku mám zapáslou za ten držáček na levé straně, navíc sedí na trojúhelníku.. a v tom vinglu toho držáčku mám narvaný lano, protože lékárna je přece jenom o něco širší.

A zbytek se mi válí taky po kufru...:D

Lano je moc fine věc.. v tomto případě funkuje jako tlumič ;)

Odesláno

No já mám trohúhelník pod sedadlem řidiče - krásně tam ta krabička pásne ani se nehne.

Pod sedadlem spolujezdce mám přišroubovanej hasičák.

A lékárničku (mám takovej ten polštářek) + žárovky + pár klíčů a kleště mám v kaslíku před spolujezdcem.

No a lano v kufru.

:papa:papa

Odesláno

No ja som vozil lekarnicku pod sedadlom olej drziak v kufri hever v otvore vedla svetla zadneho v druhom otvore boli kluce trojuholnik len tak hodeny a lano sa pekne zmesti pod zadne sedacky

mal som 309 3dv

• O 2 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: bohu.18

nazdarek ja to vyresil takhle :myslim:myslim:myslim:myslim jednoduse lano trojuhelnik hever nevozim akorat lekarnu a ta taky cestuje v kufru

Jo až píchneš tak si prd vyměníš a ještě ohrozíš nejen sebe,ale i ostatní:myslim,že to není dobrej nápad
Guest servisman
Odesláno

v kufru na dojezdovce je místo ,ale v kufru se mi toho válí více ;)

Odesláno
Původně zaslal: Crack

trojuhelník a lékárničku?Mě se to furt válí po kufru a už mě to štve,chvíli sem tam měl takovou bedynku,ale to bylo hrozně nepraktický,tak mě zajímá kam je všichni 205kaři dávaj.dík;)

Lékárnička- háklá za ten háček v kufru na levé straně. Zbytek- jeden starší batoh, v něm trojúhelník, nářadí, křížovek klíč, jejen kurt (ne Kurt ! :D )kterej drří celej batoh na levý straně u lékárničky. (ona to je taková ta guma s hákama na konci, jak se tomu nadává jinak...)

No a pak se v kufru nic nehne, ani když řízneš zatáčku:super

[upravil dne 23/3/08 jarajarda]

Odesláno

některý věci mám za tapecírungem podběhů, některý v taškách na povinnou výbavu, která má na dně suchý zip, takže to na koberečku dobře drží.

Jinak ve 405 jsem měl věci tak, že jsem na ně buď nalepil, nebo našil suchý zip a pak to drželo na čalounění kufru (perfektní to bylo třeba na sněhové řetězy). Pokud ale kufr není čalouněný kobercem, tak pak tato varianta padá.

Odesláno
Původně zaslal: Holly

To je jednoduchý, válej se mi po kufru...:D

přesně tak... a pokaždé jsou v jiným rohu...:D

Odesláno

:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Víš co Ty mě chlape můžeš!!!

:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

PS pro ostatní: Všechno mám v takový šikovný plastový tašce v kufru, která je zaháklá na levý straně;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...