Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak vystupujem z \"partie\" ako Juve.Dvojdnova odstavka auta prospela dveram.Dnes som bol s malou dusickou vyskusat dvere a na moju velku radost sa spamatali a uz vsetko opat funguje ako ma.A to vonku prituhlo,takze s teplotou to asi fakt suvis nebude mat.Vsetky tesnenia som opat premastil,no na strechce vrstva ladu,ktora nejde dole a ked sa trocha otepli,tak opat bude zase voda stekat po tesneniach :grr

Odesláno

no mne nepomoze nejake striekanie, taham ich rucne. to co pisete o kontaktoch je tiez mimo mna, mne sa odomknu, odistia ale motor sa nezapne...

Jarmyl, pripajal som ku motoru cudzich 12V a netocil sa iba bzucal, tak neviem. Ked som mu pripojil prvy krat 12V zo zasuvky auta (este pred pol rokom), tak sa tocil. Musim to asi cele poriadne otvorit, len nemam cas na to, milion veci ma caka...

a tych provokaterov s primrznutymi dverami si nevsimaj :-)))

Odesláno

Mě to neva, pořád je to o dveřích :D

Manco:tam je ještě ta brzda, takže při napájení jen motoru by to normálně jít asi nemělo. Je teda divné, že ti to před půl rokem šlo. Asi jak je to zmrzlý tak to celý jde ztuha a už síla nestačí.:myslim

Odesláno

a ze priatelia a uz na mna vytahuje baseballovu palku :-)))

ja som to skusal v garazi, mraz vylucujem... ale ta brzda asi. Este otazka, ci som tych 12V mal dokonale vyhladenych, lebo to nebolo z baterky ale cez trafo usmernene...

Odesláno

Tak jestli to bylo jen přes trafo, nemusel jsi mít dost výkonu. On ten motor při rozběhu něco sežere.

Schválně to zkus znova a měř při tom napětí .

Odesláno

to mi nenapadlo, ale mislim, ze ten trafacik nebol uplne z tych najslabsich.

Marko: dnes rano som mal tie funkcne tiez primrznute, pri otvarani, protestovali, auto zapipalo, ze ich nevie otvorit. Preto som tym dveram pomohol rucne a potom uz sli elektricky. Dalsie otvaranie uz bolo cisto elektricke. ale tie na pravej strane - neprerusovany ostry elektricky strajk...

Odesláno

Aj som sa bál aby som nevytrhol kľučku, najskôr som pobúchal po obvode dverý aby pooraskal lad a asi to pomohlo. Mohli to vymyslieť s kľučkou nejak na spôsob ako to má VW Transporter/Caravelle. Tieto estetické kľučky sa nedajú niako chytiť ak sa chce človek o ňu zaprieť.

Ešte mi vadí aj primrzanie stieračov. Ak sú dole tak sa strašne na prd dáva z podnich dole ľad z okna. Mohly tam dať vyhrievanie ako má Voyager. Nebavý ma stále ich nechávať v hornej polohe.

Odesláno

Jo jo, stěrače přimrzají, je to blbé že se nedají zvednout. A za jízdy dole u stěračů to namrzá , dál nad jak je okno a jde nato topení, tak to je ok.

Dveře se snažím pořádně ometat, odstranit přimrzlé části aj od kolejnic. A zatím ok.

[upravil dne 23/1/13 08:28 od Tango C8]

Odesláno
Jo jo, stěrače přimrzají, je to blbé že se nedají zvednout. A za jízdy dole u stěračů to namrzá , dál nad jak je okno a jde nato topení, tak to je ok.

Dveře se snažím pořádně ometat, odstranit přimrzlé části aj od kolejnic. A zatím ok.

[upravil dne 23/1/13 08:28 od Tango C8]

Když vypneš zapalování tak klepni do páčky stěračů, tuším že směrem dolu a stěrače se rozjedou a zastaví v horní pozici. Pak není problém s sím, že by ti nešly zvednout až zae budeš čistit okno.

PS koukám, že o horní pozici psal už Marko, já to všechno nečetl..

[upravil dne 23/1/13 17:53 od Sagic]

Odesláno

Áno, robievam to tak tiež. Zhasneš motor (kľúče do 0 polohy) a páčku stieračov dvihneš o jednu pozíciu - v mojom prípade je to pozícia AUTO. Stierače zastanú v takzvanej servisnej polohe.

Odesláno

Nie nemusíš ju dávať do polohy auto. Stačí dať do dolnej polohy (ktorá sa sama vracia) a je to. A nemusíš dať ani kľúče do prvej polohy. Po zhasnutí motora a aj vytiahnutí kľúčika to ešte minútku potom ide bez toho.

[upravil dne 23/1/13 18:17 od marko306]

Odesláno

Ale to vím. Jenom, nevrátí se zpátky když nastartuješ, bez nějakého drbnutí do páčky? :myslim A nebo musím drbou do páčky aby sjeli dolu. Měnil jsem stěrače, ale tohle si nepamatuji. Já jenom abych nedal stěrače nahoru (servisní poloha) a pak na okně led a já nastartuji a stěrače hezky sjedou po ledu nedej bože aby byli přimrzlé i v servisní poloze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...