Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Měním klínový řemen na peugeot 406 2,0 HDI rv. 2000.Zjistil jsem že napínací kladka má velké vůle.Musí se měnit celá nebo stačí jen kolečko s ložiskem?Máte nějaký tip na koupi.Díky

Odesláno

Myslíš napínací kladku nebo ten automatický napínák s vodící kladkou? Asi to druhý, prodává se to jako komplet. Sice jsme tady řešili i nějkou náhradu, ale muselo se to upravovat.

Odesláno

A kde se to dá levněji sehnat?Když jsem měnil rozvody na 306,tak jsem nějak zabral a ulomil jsem to v tom čtyřhranu:bojim,tak bych to rád pořídil nový,ať je to v cajku.Podle SB to stojí nějakou trojku,což se mi zdá trochu moc :myslim

Odesláno

asi to myslel tak, ze nesedi cely na kladke ale cca. 1mm je mimo nej (ako keby ho islo zhodit)......

nevidim dovod preco by to malo precnievat jedine ze tam nieco nie je original.....:myslim

Odesláno

Jo správně.Asi milimetr řemenu nejede po kladce.Ale to tak bylo i původně.Zdá se že je vše origoš tak nevím.Nemohl jsem tu kladku pouze otočit???.Nebo je jedno,kterou stranou ji otočím k motoru?Myslím že je symetrická ,ne?

Odesláno

Jakou kladku otočit? Napínací má ten napínací čtyřhran jen z jedné strany a ten napínák s plastovou kladkou se prodává vcelku, takže nevím co bys otočil? Nebo jsi tam dal tu plastovou nějakou starou.

Přešnívat to nesmí za žádnou cenu, koleduješ si, že to klouzne a zamotáš to do rozvodů :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...