b-u-k-o Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Dnes som sa pokusal vymenit tieto 2 ziarovky, ktore mi osvetluju zadnu SPZ. No skoncil som pritom, ze neviem dat dole priesvitny kryt tychto ziaroviek. Po bokoch jednotliveho krytu su male dierky, do tych som vlozil skrutkovac a zapacil ale nic. Bal som sa vyvynut vacsi tlak aby som to neulomil. Existuje nato nejaky trik ako tie kryty dat dole? Dakujem Auto: P306SW r.v. 2001 Citovat
Dave_k Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Postupuješ správně. Konec plchého šroubováku lehce zasuneš a zapáčíš. Toť vše. Citovat
Lubo181 Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 ja ich mam vonku tie kritky dojdi si to mrknut ako to vyzera Citovat
b-u-k-o Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 takze podarilo sa mi to vymontovat a ziarovky vymenit. Ale radost mi pokazilo zalozenie tych krytov naspat pri zakladani sa oba zlomili a vyletuju Citovat
Lubo181 Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 vyber to cele osvetlenie vonku aj to cierne s obimkou a odpoj konektor tu svetielko si nejako zlep dokopy a zaloz to spät cele uz to mam aj ja spravene na oboch autach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.