Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Vítám v klubu. Koupil jsem si 307SW.

Blinkry mi fungují bez problémů,ale nejdou mi zapnout dálkové světla (ani nezaskočí) ani výstražné. Může to být v tom plíšku? Musím to vyřešit, protože v servisu bez práce 8800,- :-(

Nevíte jestli jde sehnat neoriginál??? :-(

Odesláno

jo. díky.

Ale i tak je ro moc. :-( Asi jsem si koupil drahý auto .... :( Manželka mně zastřelí. :bojim

Jinak jsem psal do nakladatelství KOPP na knížku Jak na to... a snad by jsme se měli brzo dočkat - už je v přípravě. (snad tam nebude rok) :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Jauda

Zdravím. Vítám v klubu. Koupil jsem si 307SW.

Blinkry mi fungují bez problémů,ale nejdou mi zapnout dálkové světla (ani nezaskočí) ani výstražné. Může to být v tom plíšku? Musím to vyřešit, protože v servisu bez práce 8800,- :-(

Nevíte jestli jde sehnat neoriginál??? :-(

Když nejdou dálkové, ani světelná houkačka, tak bych hledal problém asi jinde. Pochybuju, že by najednou odešly oba dva ty kontakty.

Odesláno

hmm. a nevíš asi náhodou kde,že? Nerožne se ani kontrolka na palubovce... :( V čem by to ještě mohlo být?

Odesláno

tak jsem to teď zozdělal, ale mám problém. Nemůžu to sundat. Ty kryty ve kterých jsou ty páčky zadělané se dají rozebrat i přes nasazený volant?

Když jsem do těch páček dlubnul, tak se mi dálkové rožli, takže je to nějaký blbý kontakt. Jen to nemůžu dostat ven.

Doufám, že mi někdo poradí... Dík.

Odesláno

tak jsem to teď zozdělal, ale mám problém. Nemůžu to sundat. Ty kryty ve kterých jsou ty páčky zadělané se dají rozebrat i přes nasazený volant?

Když jsem do těch páček dlubnul, tak se mi dálkové rožli, takže je to nějaký blbý kontakt. Jen to nemůžu dostat ven.

Doufám, že mi někdo poradí... Dík.

Ne ne, musíš sundat volant. Jak na to, to už se tu určitě několikrát řešilo, ale kdybys měl problém, tak dej vědět.

Odesláno

na amerovky že sa prehadzujú som si zvykol ale ja už mám aj bonus samá od seba sa mi vypínajú zapínajú svetlá, len počujem jak relétko drnčí a bliká prístrojovka!!!!! a neviem či sa mám už tomu smiať alebo plakať ;):o:bojim

Odesláno

Mně to začalo když pootočím volant do prava dokonce i samo od sebe troubit. HEČ. :D

A ten návod jsem už našel. Hledal jsem páčky a ono to byla páčka...:myslim

Jinak:

Beru zpět. Nepasuje to. Je to na 406. Na 307 se prý musí sundat volant... Dík milda

[upravil dne 17.8.06 Jauda]

Odesláno

Mně to začalo když pootočím volant do prava dokonce i samo od sebe troubit. HEČ. :D

Jinak:

a funguje to??? nie že sa s tým budem srat a niečo poje*em???? :myslim:myslim:myslim

Odesláno

No jo, ale 406 s 307 nemá nic společného

Jinak:

Odesláno
Původně zaslal: milda

No jo, ale 406 s 307 nemá nic společného

Jinak:

Na 406 HDi r.v.03 taky padá z pravého na levý.

Odesláno

To je sice fakt, ale návod na 406 je viz můj odkaz. Na 307 je postup jiný. Šroubky tam nejsou a volant musí dolů.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

no tak daco aj ja napisem...kupil som 406 2002 a ma nove packy ktore mali vo zvyku sa kazit-hlavne blinkre!!! cely problem spociva v tom ze ziadne ine packy do roku 2005 sa tam neoplatia davat(ani kupovat spod ruky)lebo su urobene technoligicky tak isto ako tie napr.moje z r.2002 takze casom sa zase poj...kaju a teda nic s tym nevyriesite-nikto!!!!!!!!! tieto packy viem ze sa pouzivali v 307,406 a myslim ze aj v 206 podotykam len od roku 2002 aspon teda u 406(dovtedy pouzival peugeot ine stare packy a tie tymto nedostatkom netrpeli). no a konecne som sa dostal k jadru problemu...chcem sa opitat uplne vsetkych ci by nevedeli niekde zohnat tieto packy ale rocniky od 2005 vyssie???? v peugeote stoja cca 8000sk a to je naozaj paleta a jeden clovek(bol z peugeotu v SR) to vedel zohnat aj za 3500sk aj s robotou ale problem je ze ten clovek to urobil kamaratovy a od vtedy sa akosi dako stratil a neda sa mu dovolat!!!!!!! tak sa pitam este raz nemozte niekto nieco taketo zohnat za daku rozumnu cenu???? objednava sa to myslim presne podla VIN cisla takze asi by bolo najlepsie keby to bol niekto z peugeotu alebo daco take...P.S sme na to viacery takze ak by sa dalo boli by sme velmi vdacny...dakujem vopred za vsetky odpovede :myslim

Odesláno

to lamancha:

nemáš náhodou na disku šrouby proti krádeži? Já jsem jezdil do servisu rok a pak jsem náhodou přišel na to ( při přezouvání zimních pneu ) že vyvážení rozhazují bezpečnostní šrouby.:mrk:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...