Leitlik Odesláno 8. srpen 2006 Odesláno 8. srpen 2006 Dík moc za foto a radu !! Jdu do toho,protože mě to už docela vytáčí. Citovat
Guest Jauda Odesláno 15. srpen 2006 Odesláno 15. srpen 2006 Zdravím. Vítám v klubu. Koupil jsem si 307SW. Blinkry mi fungují bez problémů,ale nejdou mi zapnout dálkové světla (ani nezaskočí) ani výstražné. Může to být v tom plíšku? Musím to vyřešit, protože v servisu bez práce 8800,- :-( Nevíte jestli jde sehnat neoriginál??? :-( Citovat
telesystem Odesláno 15. srpen 2006 Odesláno 15. srpen 2006 pačky robi aj valeo.Menil som tak na jar .stali zo zlavou 8000sk .zatial idu ok . pozri na : www.faro.sk Citovat
Guest Jauda Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 jo. díky. Ale i tak je ro moc. :-( Asi jsem si koupil drahý auto .... Manželka mně zastřelí. Jinak jsem psal do nakladatelství KOPP na knížku Jak na to... a snad by jsme se měli brzo dočkat - už je v přípravě. (snad tam nebude rok) Citovat
milda Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Původně zaslal: Jauda Zdravím. Vítám v klubu. Koupil jsem si 307SW. Blinkry mi fungují bez problémů,ale nejdou mi zapnout dálkové světla (ani nezaskočí) ani výstražné. Může to být v tom plíšku? Musím to vyřešit, protože v servisu bez práce 8800,- :-( Nevíte jestli jde sehnat neoriginál??? :-( Když nejdou dálkové, ani světelná houkačka, tak bych hledal problém asi jinde. Pochybuju, že by najednou odešly oba dva ty kontakty. Citovat
Guest Jauda Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 hmm. a nevíš asi náhodou kde,že? Nerožne se ani kontrolka na palubovce... V čem by to ještě mohlo být? Citovat
Guest Jauda Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 tak jsem to teď zozdělal, ale mám problém. Nemůžu to sundat. Ty kryty ve kterých jsou ty páčky zadělané se dají rozebrat i přes nasazený volant? Když jsem do těch páček dlubnul, tak se mi dálkové rožli, takže je to nějaký blbý kontakt. Jen to nemůžu dostat ven. Doufám, že mi někdo poradí... Dík. Citovat
JarinoRS Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 mne sem tam blbne svetelna hukacka, dialkove ziadny problem. asi nejaky sajrajt, nerobilo to uz dakomu? Citovat
milda Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: Jauda tak jsem to teď zozdělal, ale mám problém. Nemůžu to sundat. Ty kryty ve kterých jsou ty páčky zadělané se dají rozebrat i přes nasazený volant? Když jsem do těch páček dlubnul, tak se mi dálkové rožli, takže je to nějaký blbý kontakt. Jen to nemůžu dostat ven. Doufám, že mi někdo poradí... Dík. Ne ne, musíš sundat volant. Jak na to, to už se tu určitě několikrát řešilo, ale kdybys měl problém, tak dej vědět. Citovat
Minooo Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 na amerovky že sa prehadzujú som si zvykol ale ja už mám aj bonus samá od seba sa mi vypínajú zapínajú svetlá, len počujem jak relétko drnčí a bliká prístrojovka!!!!! a neviem či sa mám už tomu smiať alebo plakať :bojim Citovat
Guest Jauda Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Mně to začalo když pootočím volant do prava dokonce i samo od sebe troubit. HEČ. A ten návod jsem už našel. Hledal jsem páčky a ono to byla páčka... Jinak: Beru zpět. Nepasuje to. Je to na 406. Na 307 se prý musí sundat volant... Dík milda [upravil dne 17.8.06 Jauda] [upravil dne 17.8.06 Jauda] Citovat
Minooo Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: Jauda Mně to začalo když pootočím volant do prava dokonce i samo od sebe troubit. HEČ. A ten návod jsem už našel. Hledal jsem páčky a ono to byla páčka... Jinak: [upravil dne 17.8.06 Jauda] a funguje to??? nie že sa s tým budem srat a niečo poje*em???? :myslim:myslim Citovat
milda Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 No jo, ale 406 s 307 nemá nic společného Původně zaslal: Jauda Mně to začalo když pootočím volant do prava dokonce i samo od sebe troubit. HEČ. A ten návod jsem už našel. Hledal jsem páčky a ono to byla páčka... Jinak: [upravil dne 17.8.06 Jauda] Citovat
P607Olda Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: milda No jo, ale 406 s 307 nemá nic společného Původně zaslal: Jauda Mně to začalo když pootočím volant do prava dokonce i samo od sebe troubit. HEČ. A ten návod jsem už našel. Hledal jsem páčky a ono to byla páčka... Jinak: [upravil dne 17.8.06 Jauda] Na 406 HDi r.v.03 taky padá z pravého na levý. Citovat
Guest Jauda Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 To je sice fakt, ale návod na 406 je viz můj odkaz. Na 307 je postup jiný. Šroubky tam nejsou a volant musí dolů. Citovat
Minooo Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Jauda tak potom nechápem na čo si sem ten odkaz dal????? Citovat
Guest Jauda Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Tak sorry. Nejsem vševědoucí. Bohužel. Citovat
Minooo Odesláno 18. srpen 2006 Odesláno 18. srpen 2006 v pohode ja že o tom vieš :papa:papa že to je na 406, šak ja viem že mýliť sa je ludské :super Citovat
kuboSE Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 no tak daco aj ja napisem...kupil som 406 2002 a ma nove packy ktore mali vo zvyku sa kazit-hlavne blinkre!!! cely problem spociva v tom ze ziadne ine packy do roku 2005 sa tam neoplatia davat(ani kupovat spod ruky)lebo su urobene technoligicky tak isto ako tie napr.moje z r.2002 takze casom sa zase poj...kaju a teda nic s tym nevyriesite-nikto!!!!!!!!! tieto packy viem ze sa pouzivali v 307,406 a myslim ze aj v 206 podotykam len od roku 2002 aspon teda u 406(dovtedy pouzival peugeot ine stare packy a tie tymto nedostatkom netrpeli). no a konecne som sa dostal k jadru problemu...chcem sa opitat uplne vsetkych ci by nevedeli niekde zohnat tieto packy ale rocniky od 2005 vyssie???? v peugeote stoja cca 8000sk a to je naozaj paleta a jeden clovek(bol z peugeotu v SR) to vedel zohnat aj za 3500sk aj s robotou ale problem je ze ten clovek to urobil kamaratovy a od vtedy sa akosi dako stratil a neda sa mu dovolat!!!!!!! tak sa pitam este raz nemozte niekto nieco taketo zohnat za daku rozumnu cenu???? objednava sa to myslim presne podla VIN cisla takze asi by bolo najlepsie keby to bol niekto z peugeotu alebo daco take...P.S sme na to viacery takze ak by sa dalo boli by sme velmi vdacny...dakujem vopred za vsetky odpovede Citovat
pejsek Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 to lamancha: nemáš náhodou na disku šrouby proti krádeži? Já jsem jezdil do servisu rok a pak jsem náhodou přišel na to ( při přezouvání zimních pneu ) že vyvážení rozhazují bezpečnostní šrouby.:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.