Guest StibTo Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Scratchi ale diky Tobe a Tobe podobnym se z tohohle vlakna presne stava takoveto jak tady kazdy bude psat za chvili jak by to umel lip .... Predseda je jen clovek .. Clovek je tvor NEdokonaly ... A stejne se nejde zavdecit vsem. Tak nerejte, zkousnete tu hořkou slinu a pojedte ..
MJSytic Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 A jsme u jadru pudla, presne tak Investovat se musi, ale tohle neni investice, to bude jednorazovej naklad a mozna proto, je tu ta diskuze jestli vidis v tom co jste podnikly otoceni penez, tak ja v tom vidim vyhozeni penez, ktere se postupne mohlo \"vyhodit\" na dalsich srazech napr. nejakou novou aktivitou, ja nevim, dotaci na ubytko, dotaci na jidlo, no proste je toho vic, a radsi to rozpustim do stalych clenu co jezdi, nez jednorazove do tech, co treba fakt prijedou jen na jeden sraz.... Ano, v tom s tebou souhlasím. Nikde ale není přece psáno, že podobné dotace nebudou pokračovat. Viz. fin. podpora při pořádání mini srazů. Prostě když se to chytne a klubu se bude dál finančně dařit alespoň tak, jako doposud, tak je to jedna z možností, jak ty peníze utratit [upravil dne 13.6.12 14:09 od MJSytic]
Neon Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 co chces vic? Jak jsem psal ... dá se to vyřešit jinak! Když ej klub zaopatřenej (pro kterej ty příspěvky primárně jsou), tak to investivat do \"vlastních řad\" ... v tomto případě řádů a ne nikomu jinému ... Takto to kluci bylo za komunistů, že se vše sebralo, dalo do jednoho pytle a rozdělilo všem, aby se měli všichni dobře - ty co pro to něco udělali a ti, kteří nehli ani prstem - a to (nezlobte se na mě) je mi sakra prosti srsti! Ale jak jsem již hodněkrát poukázal ... vím, že to děláte pro dobro klubu a že se na ničem nikterak neobohacujete - to já rozhodně nikdy netvrdil ani tvrdit nebudu. A že bez Petra by klub nebyl tam kde je to je taky 100% TRUE,ale prostě toto je výtka nynější politiky klubu, která si myslim, že jde poněkud jinam, než by měla ... ale to je jenom povzdech od neřádného člena, takže se s tím v podstatě nemusíte zaobejvat ... - to jen pro ulehčení situace ...
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 Neone ja myslim že vyhod pro řádne členy je ažaž , nevím jak moc čteš forum ale nepsal bystak kdybys sledoval všechny aktivity vedení. je fakt že jedinym asi chybnym krokem letosniho vedeni je to ze jsme neudelali sčot toho co vedeni dela ci se chysta delat, z nedostatku casu jsme se rozhodli ze udelame rocni zpravu po srazu v koko kdy uz mame naplanovany termin schuze a po srazu ho uverejnime na clubu. ale semtam jsme na forum neco dali ne že ne:D
Guest Scratch Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Stibto: ja tady ale nepoukazuju na to, ze bych to ja, nebo kdokoli umel lip. Ja vim, ze to kluci delaj s dobrym umyslem a ze to i dobre vedou (snad ), ale ponekolikate pisu ze si myslim, ze to mohlo projit diskuzi radnych clenu a z toho by vysel vysledek toho, jak se to udela, co se zadotuje, a co ne. Kdyby to probehlo takto, tak to co se tu doposud napsalo, by se nikdy nenapsalo. Myslim si, ze to bylo jen o te diskuzi, dostatku informaci, coz nikdo nemel a bylo to proste oznameno.
Guest StibTo Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Stibto: ponekolikate pisu ze si myslim, ze to mohlo projit diskuzi radnych clenu a z toho by vysel vysledek toho, jak se to udela, co se zadotuje, a co ne. . Od toho mame vedeni aby za nas rozhodlo co se jak udela ne ? Proc jsme si vedeni zvolili ? Ty chces vazne prejit na model \"referendum radnych clenu a kazdy pi**vine\" ?? Tak to abych hledal jinej auto_Club ...
Guest Scratch Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 no jestli rikas vyhozeni Xdesitek tisic picovina, tak nevim. To ani rovnou nemusime schvalovat stanovy a hospodareni klubu, beztak se v tom skoro nikdo nevyzna.....
Přema Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 To sis Peto fakt pomohl......i když s tím vynancováním nemáš problém tak se téma přesunulo uplně někde jinde......
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 V poho nevadí , bavíme se o našich penězích to je v pořádku
Přema Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 I když sem uvažoval že se tam tajně ukážu jako překvápko.....tak teď už fakt nemůžu.....
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 kluci a holky pro srovnani tento sraz vyjde z klubovych penez v cistym na cca 50 000,- v roce 2007 se utratilo 60 000 \"nove stránky klubu\" - jak funguji vime ale nekomentujeme,resp nikdo nikdy nekomentoval pac otom nikdo nevedel . na rok 2013 mame pripraveno dost penez na pripravu novych funkcich stranek a hlavne fora , vcetne automatickeho eshopu a dalsi tech vymozenosti. timto smerem chceme jit pristi rok + samozrejme se chceme zamerit na castejsi vikendove srazy co dalsiho
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 Přemku nevím proč si to vztahuješ na sebe . ale jak jsem psal udělej jak chceš ty , srovnám se stím. Stejně se uvidíme měsíc na to :papa
Přema Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Peto nevztahuji....tys to vlákno založil a směřoval ke mě.......tak jak vztahuji?
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 ajo ono vlastněto vlakno je kvuli tobě maš pravdu , takže vlastně to je všechno kvuli tobě!!! :D:D
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 a to sem se těšil na to že mi ukážeš co si začal cvičit. Housle?
MJSytic Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Přemku, vždyť to bude hloupý, až se bude sfoukávat svíčka a nynější vedení tam nebude komplet Tak přijeď alespoň na ty oficiality - na tu oslavu 10ti let klubu... Co?
Schreek Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Co se týče tohohle srazu - myslím, že vedení se rozhodlo zkusit způsob jakým oživit chod klubu a pokusit se nalákat nové tváře. To jestli tento krok byl správný nebo ne, podle mě, můžeme zhodnotit až časem, až uvidíme jak se účast na srazech a počet řádných členů bude vyvíjet dál. Jakékoliv výkřiky o tom, že je mrhání penězi mi ted přijdou zbytečné. Uznávám, může se nakonec ukázat, že to nemělo žádný pozitivní vliv, ale také nemusí! Jsme jen lidi a zmílit se můžeme i my... Co se týče referenda - podle mě nesmysl, to bychom pak museli hlasovat i o Vánočním dárku, nákupu tiskárny na kartičky, prostě skoro o všem. Tyhle hlasování probíhají ve vedení a tam by podle mě měli zůstat. Pokud by se však našla většina řádných členů, která si přeje o všem hlasovat, můseli bychom to samozřejmě jako vedení respektovat. Ted se ale řídíme stanovami klubu a podle těch se jede. Co se týče Přemy - já myslím, že už jsem mu řekl vše. Jeho nesouhlas chápu, vše má své pro a proti a jiný názor určitě nikomu brát nechci. Ale jeho protestní neúčast teda určitě nechápu a opravdu mě velice mrzí, že u výročního srazu by měla 1/4 vedení chybět. Je to prostě škoda a podle mě zbytečné gesto.
Recommended Posts