Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...tak co jste dneska měli dobrého k obědu?

Já nějaký záhadný závitek, kaši takové konzistence, že jsem jí krájela nožem...tak jsem to ani nedojedla a došla si do cukrárny: 1 ovocný dort + 3 čoko rohlíčky, ňam ňam ňam....

...akorát mám všechnu krev v břiše a mozek mi vůbec nefunguje....už pomalu začínám chápat, co se děje chlapům, když mají taky krev jinde než v hlavě :D :D :D:P:P

Odesláno

ja jsem najedenej jeste od soboty vecer, takze jsem si dal jen dva teple sendvice a kafe :D a pak jsem na hodku usnul :D :D ( jee ted me vsichni co jsou v praci budou mit radi ;):D )

Odesláno
Napsán autorem Ferry

ja jsem najedenej jeste od soboty vecer, takze jsem si dal jen dva teple sendvice a kafe :D a pak jsem na hodku usnul :D :D ( jee ted me vsichni co jsou v praci budou mit radi ;):D )

Ferry, to mně sobotní večeře vystačila do neděle do oběda....:D....ale je fakt, že teď mám v břiše stejný balvan jak v sobotu :D:D :D :D

Odesláno

...vy jste chlapi všichni jak dietáři, začínám se cítit trapně ...KFC by mě zabilo, tam já jím jen ty MUFFINY (ořechový) :P

Já už jsem v práci od čtvrt na sedm a bez snídaně, v devět už jsem měla vidiny z hladu :(

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

...no já nefim, ale čím míň těhle děsných rychlokvaškových fast foodů bude, tím líp...:P

no me to zas jako rychlokvaskovy fast food neprislo, fungovali celkem dost dlouho, bylo to sice zalozeno na know how stylu Mc donald apod., ale jako misto kam zajit na kafe posedet a dat si neco sladkeho jako treba ten muffin to bylo dobry, tak jsem hledal ted po netu a nasel jsem neco co se jmenuje CoffeDonuts, ze by se prejmenovali ? Asi to pujdu nekdy omrknout, jsou dve adresy, jedna v Korune na Vaclavaku a jedna v palaci Myslbek Na prikope. hlasi se dobrovolnik kdo pujde zkusit se mnou a pokecame ? :D

Odesláno

Ja mel cockovku, nejakou omeletu, mrkvovej salat a colu .. a taky sotva lezu ..

A Kocickova .. Kocickova je hlavne pekna <|> :((

Odesláno
Napsán autorem DD

Ja mel cockovku, nejakou omeletu, mrkvovej salat a colu .. a taky sotva lezu ..

A Kocickova .. Kocickova je hlavne pekna <|> :((

je videt ze jsi v te Americe nestacil pochytit ty stravovaci navyky :D

Odesláno
Originally posted by Ferry

je videt ze jsi v te Americe nestacil pochytit ty stravovaci navyky :D

Mno .. to asi ne, kdybych sezral to, co prumerny American, tak me odvezou s hadici v zaludku do spitalu a provedou liposukci... :D

Odesláno

...tak to tě obdivuju, já sníst čočku, mrkev, vajíčka a zapít to colou, tak je mi úplně jasný, co bude následovat....:o

...a to myslím vydržím hodně (moje poslední kombinace grilované kuře s chlebem, vafle s čoko a mandarinkou a pytlík lékorek je taky dost bléééé) :D

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

...tak to tě obdivuju, já sníst čočku, mrkev, vajíčka a zapít to colou, tak je mi úplně jasný, co bude následovat....:o

...a to myslím vydržím hodně (moje poslední kombinace grilované kuře s chlebem, vafle s čoko a mandarinkou a pytlík lékorek je taky dost bléééé) :D

Teda jak jsi tohle mohla splacat to taky nechapu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...