Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 ...tak co jste dneska měli dobrého k obědu? Já nějaký záhadný závitek, kaši takové konzistence, že jsem jí krájela nožem...tak jsem to ani nedojedla a došla si do cukrárny: 1 ovocný dort + 3 čoko rohlíčky, ňam ňam ňam.... ...akorát mám všechnu krev v břiše a mozek mi vůbec nefunguje....už pomalu začínám chápat, co se děje chlapům, když mají taky krev jinde než v hlavě :D :P:P Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 ...jsem prostě mrtvá a musím pracovat... Citovat
Bohouš Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 No to já měl KFC, takže taky žádná sláva.......:papa Citovat
Mila Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 dnes jsem mel neco jako srnci gulas ale nevim z ceho to bylo. Budu si muset zpravit chut nejakym zakuskem. Citovat
John Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Tak to jsi měla dobrý oběd... Ja jsem měl zatim skoro nic ale chystám si něco uvařit. :) Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 ja jsem najedenej jeste od soboty vecer, takze jsem si dal jen dva teple sendvice a kafe a pak jsem na hodku usnul :D ( jee ted me vsichni co jsou v praci budou mit radi ) Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Ferry ja jsem najedenej jeste od soboty vecer, takze jsem si dal jen dva teple sendvice a kafe a pak jsem na hodku usnul :D ( jee ted me vsichni co jsou v praci budou mit radi ) Ferry, to mně sobotní večeře vystačila do neděle do oběda........ale je fakt, že teď mám v břiše stejný balvan jak v sobotu :D Citovat
Majkie Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Já si dal ráno tři sladké rohlíky a mlíko.. no, a zatím suším hubu. Obídek, věru v nedohlednu.. Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 ...vy jste chlapi všichni jak dietáři, začínám se cítit trapně ...KFC by mě zabilo, tam já jím jen ty MUFFINY (ořechový) Já už jsem v práci od čtvrt na sedm a bez snídaně, v devět už jsem měla vidiny z hladu Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 BTW dobry muffiny meli vzdycky v Dunken Donuts, ale na Vaclavaku obe prodejny zmizely, nevi nekdo co se stalo ? Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 ...no já nefim, ale čím míň těhle děsných rychlokvaškových fast foodů bude, tím líp... Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Sice je to lehce \"oftopik\", ale Kočičková je třída, tohle mě fakt rozesmálo: http://www.novinky.cz/05/69/90.html Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 ...tedy teoreticky, poletím až za hodinu a půl, ale nastává čas na přestávku: DŘU JAK ĎAS :D Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...no já nefim, ale čím míň těhle děsných rychlokvaškových fast foodů bude, tím líp... no me to zas jako rychlokvaskovy fast food neprislo, fungovali celkem dost dlouho, bylo to sice zalozeno na know how stylu Mc donald apod., ale jako misto kam zajit na kafe posedet a dat si neco sladkeho jako treba ten muffin to bylo dobry, tak jsem hledal ted po netu a nasel jsem neco co se jmenuje CoffeDonuts, ze by se prejmenovali ? Asi to pujdu nekdy omrknout, jsou dve adresy, jedna v Korune na Vaclavaku a jedna v palaci Myslbek Na prikope. hlasi se dobrovolnik kdo pujde zkusit se mnou a pokecame ? Citovat
Guest DD Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Ja mel cockovku, nejakou omeletu, mrkvovej salat a colu .. a taky sotva lezu .. A Kocickova .. Kocickova je hlavne pekna <|> ( Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem DD Ja mel cockovku, nejakou omeletu, mrkvovej salat a colu .. a taky sotva lezu .. A Kocickova .. Kocickova je hlavne pekna <|> ( je videt ze jsi v te Americe nestacil pochytit ty stravovaci navyky Citovat
Guest DD Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Originally posted by Ferry je videt ze jsi v te Americe nestacil pochytit ty stravovaci navyky Mno .. to asi ne, kdybych sezral to, co prumerny American, tak me odvezou s hadici v zaludku do spitalu a provedou liposukci... Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 ...tak to tě obdivuju, já sníst čočku, mrkev, vajíčka a zapít to colou, tak je mi úplně jasný, co bude následovat.... ...a to myslím vydržím hodně (moje poslední kombinace grilované kuře s chlebem, vafle s čoko a mandarinkou a pytlík lékorek je taky dost bléééé) Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...tak to tě obdivuju, já sníst čočku, mrkev, vajíčka a zapít to colou, tak je mi úplně jasný, co bude následovat.... ...a to myslím vydržím hodně (moje poslední kombinace grilované kuře s chlebem, vafle s čoko a mandarinkou a pytlík lékorek je taky dost bléééé) Teda jak jsi tohle mohla splacat to taky nechapu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.