koverr Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 V poslednom case sa mi objavil jeden problem s piskanim, niekedy pri starte ale vacsinou pri zaradenej rychlosti a prudsom zosliapnuti plynu z uplne pusteneho mi to piskne. Mam 307 1.6 16V benzin. Uz mi menili 2 krat tesnenia, podlozky na vyfuku, ale nepomohlo. Najazdenych je 63 000 km. Dik [Editován dne 24/5/05 koverr] [Editován dne 24/5/05 koverr] [Editován dne 24/5/05 koverr] Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 piska ti to pri startovani nebo pri prudke akceleraci ? no to snad nemyslis vazne ze by to souviselo s brzdama ? to muze byt leda tak spatne napnutej remen na alternatoru kterej proklouzne, ale zadni brzdy to fakt ne A s tou vymenou tesneni - ceho to bylo tesneni? A jake podlozky na vyfuku :o ? to mi uz vubec nejde do hlavy jakou by to melo souvislost [Editován dne 23/5/05 Ferry] Citovat
Guest DD Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Podobne piskaj Felicie .. kdyz pustej brzdovej pedal a rozjizdej se, tak se ozve takovy kratky pisknuti ze zadni napravy, jak se uvolnej pakny (nebo co to tam je .. tak jestli nemas to samy ;-) Citovat
koverr Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Problem je, ze uz mi menili aj cely alternator, lebo si mysleli ze je to v nom, ale nepomohlo, ja som presne myslel, ze ci to nie je v remeni ktory preklzne ale neviem ako zistim, ci je dobre napnuty remen ? Citovat
koverr Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 To pisknutie sa pri starte objavi len vtedy, ked auto viacej cukne, tak isto pri akceleracii ale len z uvolneneho pedalu, ked akcelerujem uz z jemne stlaceneho, tak mozem ho dat aj na podlahu, tak uz to nepiskne [Editován dne 23/5/05 koverr] Citovat
koverr Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Mysleli si ze je tam nejaky unik plynov, ktore pisknu, lenze ked tak na tym spatne rozmyslam je to blbost lebo to by robilo aj pri akomkolvek pridani plynu, pripadne nahodne, pri nejakom pretlaku. Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 neco podobneho se uz probiralo asi TADY , myslim ze to tvoje piskani bude podobny pripad. Citovat
koverr Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Dostal som toto odporucanie od chlapika, ktoremu to tiez robilo a po tomto mu to prestalo. Ze vraj treba dat premazat. [Editován dne 23/5/05 koverr] Citovat
destiny Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Prosím Tě, co máš za výbavu a z jakého roku model 307, že máš vzad bubnové brzdy? Myslel jsem, že 307 mají všechny už kotoučové brzdy vpředu i vzadu. Citovat
destiny Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 No, mám r.v. 2001 s výbavou XR Presance a mám kotouče i vzadu. To je fakt divný, myslel jsem, že je to u 307 standard. No nic, jsem zase o trochu chytřejší Citovat
Bohumil Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Z toho co popisuje koverr, teda vůbec chytrej nejsem. Mám to samý a nic nikde nepíská, neskřípe, nevrže, ani když jedu v J.Hradci po \"Klášterské\".:D:D 307čka a vzadu bubny? divné. Možná, že mě výše uvedené \"závady teprve čekají. [Editován dne 24/5/05 Bohumil] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.