Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

skontroluj cerpadlo navod tu je,potom daj vyko ventilov a skontroluj vacku,vahadla, misky na ventilov, nechaj si zmerat kompresiu, ak mas kde demontovat olejovu vanu a skontrolovat cerpadlo oleja a okolie.

Inak na tom obrazku co mas zakruzkovane cervene. sa nachadza snimac teploty v sacom potruby dost podstatna vec pre RJ motoru ak to mas odpojene motor ti ide na cca 50% vykonu. inak priprav sa na opravu aj kabelaze k snimacom abs vecsinou sa pretrhnu pri pred. kolesach.

Pri bagoch skontroluj konektor pod sedackou je spojeni s bagom.

Inak co sa tyka toho cerpadla podla mna uz majitel pred teboou to skusal menit. dufam ze som nic nezabudol a ked ano tak napis. budem ta sledovat ako pokracujes. keby si to chcel predat daj vediet ja sa rad stym pohram. zatim

Odesláno

Lucas epic bez pilotního řídicího vstřiku nepoběží a bude kovově klepat jestli sem četl správně a ty ho nemáš připojenej tak to čerpadlo nedokáže sladit předvstřik

Odesláno

Na auto som nemal vôbec čas, ale bol na chvilu u mna jeden mechanik a len mi povedal či mi nepreskočil remeň a že mi podfukuje trysky. Ale remen by nemal byt preskoceny ked som zaaretoval zotrvak, tak mi sedeli aretacne diery na čerpadle a vačke presne. No a dnes som ešte raz vytiahol trysky a dal tam nove podložky a dal som tam aj pôvodnu prvu trysku a zapojil ten káblik. Priletoval som aj konektor pre to čidlo teploty vzduchu. Zajtra ešte skúsim dať dole vačkový hriadel a pozrem tie dvihátka a ostatok. Ked budem mať čas tak asi vyhodím celý motor von a tak ho kuknem lebo aj tak som chcel vymeniť prevodovku lebo tam mam dodžubané synchróny na 2ke. K tomu čerpadlu tam asi chyba nebude ked som ho vymenil za druhé a robí to isté to by bola fakt náhoda .... Už ma ale to auto začína pekne štvať :grr

Odesláno

Jaj a Comm ja by som ho s radosťou predal ale to nie je asi reálne v tomto stave pretože keby ho predávam tak za cenu čo som ho kúpil a pochybujem že by si zaň dal 1000 evri :D

Odesláno

potrebujem poradiť chcel by som dať dole tú hnaciu kladku na klinový remeň ale nejde mi odtiahnut teda zaradil som rýchlosť a aj tak sa mi pretáčal motor, napadlo ma že by som mohol zaaretovať zotrvák a tak ju odtiahnuť ale bojím sa že ten drát urvem.

kladka.jpg

Druhá vec ked dávate dole rozvodový remeň dávate dole aj silenblok ? (označil som ho na obrázku) a ked povolíte napínaciu kladku dá sa vam odtlačiť lebo mne akosi nechce ísť.

silenblok.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na auto mám stále málo času a už som bol zúfalý tak som vybral motor :D .

snmka0265.th.jpg

Dal som dole vačkový hriadel a možno som aj prišiel na chybu teda dúfam. Dva ventily mám akoby spadnuté o 5 mm nižšie viď fotky. Myslím že chyba bude v tom ale nie som si istý tak prosím o radu. Príde mi to tak že tie misky čo ich majú držať v spružinke si neplnia na 100% svoju úlohu.

snmka0266.th.jpg

detail:

snmka0267.th.jpg

dal som dole aj hlavu a piesty sú neporušené. Neviete niekto čo mohlo sposobit túto chybu teda ak to je chyba ? :D

Odesláno

palec. tak toto som mal aj ja ked som kupil auto chyba bola v spatnom servisnom intervale oleja a stym veci spojene. Tu by som nechal rovno urobit generalku hlavy. Inak paci sa mi tvoj pristup ked to nejde rozobrat :D Inak ta cena by bola pre mna priatelna :D

Odesláno

no ináč mám velké podozrenie že olej tam bol menený pekne dávno... a myslíš teda že to môže sposobovať ten rachot motora???

a k tomu predaju, ešte skúsim toto opraviť a chcem rovno aj vymeniť celú prednú napravu lebo tá je v dezolátnom stave a mám druhé auto na ktorom je v dobrom stave a ked ten motor bude aj potom štrajkovať tak to auto istotne už budem chcieť predať .... potom sa ti ozvem :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže poslušne hlásim že motor som úspešne poskladal a aj vložil do auta. No bol to docela boj neviem ale pripadá mi to že toto auto je neskutočne zložito spravené, ale to je jedno :D. Rovno som si vymenil aj rozvodový remeň, prevodovku a olej. Inak tie ventili neboli pretlačené ale ulomené vršky z nich. Tak som vymenil aj dve hyd. zdvihátka na tých ventiloch ktoré boli zničené. Motor beží zatial dobre, ešte som sa ale nestihol previezť lebo musím odvzdušniť brzdy a poriešiť spojku pretože mi zaberá takmer hned odpodlahy. S tu by som sa chcel spýtať ako odvzdušniť spojku ??? lebo ja som na to ani za prd neprišiel nikde som nenašiel odvzdušnovací šrob alebo niečo podobné, prípadne ako nastaviť a kde aby mi nezaberala hned od podlahy. A pedál mi nevytlačí úplne hore.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...