Vvitty Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Vvitty Medo, mas pravdu, je to skoda se nepodivat i po okoli , snad bude priste vic casu i po srazu, vectorovic jeli hned po prijezdu do Prahy na vodu a ja na rodinou oslavu Oslavu ??? To abys jako nevyšel po pátku a sobotě ze cviku, jo ???:D:D:papa no jasne to je jen dojezd meho 3 tydenniho pobytu ve Francii :D:D:aut Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Původně zaslal: Jirkap P.S. - bude Šebetov 2006? To já doufám, že bude a že budu moci taky přispět svou troškou do \"mlýna\" Tak nenápadně rozjeď kampaň v reidijou Citovat
Jirkap Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Jirkap P.S. - bude Šebetov 2006? To já doufám, že bude a že budu moci taky přispět svou troškou do \"mlýna\" Tak nenápadně rozjeď kampaň v reidijou Už se na něčem pracuje časem uvidíme jak to dopadne Citovat
aka Odesláno 23. červenec 2005 Odesláno 23. červenec 2005 Původně zaslal: Netopýrka To all: Ráda jsem neznámé poznala a známé zase viděla. :cool: Doufám, že nepražáci pochopili, že my z Prahy (jsme označováni jako \"smradlaví pražáci\", \"pražky\" atd...:D:D) jsme de facto taková veselá hravá roztomilá stvoření, takže by vlastně každý měl doma aspoň jednoho pražáka mít, aby mu doma ani v práci nebylo smutno, že Vendulko? :D:D:D:D Fakt díky všem za příjemný víkend...¨ Rozhodne by kazdy mel doma mit alespon jednoho smradlaveho prazaka, protoze jinak je ochuzen o spoustu zabavy:D:D Mozna ze dva takovy sou ale moc:-))))))obzvlast sou-li to cuzy, to by ne kazdy musel prezit. Citovat
zoby Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 jak psal jiri.wolf, o příští šebetov se pokusíme my 2 + mnoho dalších pomocníků, kteří o tom zatím ani neví plánů na doplňkový program je mnoho, tak jen doufáme, že se nám podaří minimálně tak dobrý srázek jako letos. už se těším Citovat
Bohouš Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 Původně zaslal: zoby jak psal jiri.wolf, o příští šebetov se pokusíme my 2 + mnoho dalších pomocníků, kteří o tom zatím ani neví plánů na doplňkový program je mnoho, tak jen doufáme, že se nám podaří minimálně tak dobrý srázek jako letos. už se těším To nejsi sám Citovat
Trundik Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Já už se taky moc těším na Šebetov 2006 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.