zooloo Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 dnes domov z prace sa mi v mojom Peugeote 5008 odrazu ozvalo zvlastne dunenie motora. akoby nejaky stary diesel bez vyfuku ci co. potom ked som odparkoval bolo citit akusi spaleninu akoby spojka. auto mam tri tyzdne a najazdenych len 1380 km. ked som prisiel domov nechal som ho chvilu stat, ale nedalo mi to a potom som ho este isiel prebehnut a ono to preslo. stretli ste sa s niecim taky? mam diesiel 2 liter. Citovat
Juve Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Regenerácia FAP filtra,každých 500-800 km....hľadaj tu na fóre je toho dosť Citovat
zooloo Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 to je to, co treba nechat potom bezat motor? ja som sa zlakol, ze sa nieco dodrbalo aj ked ziadna kontrolka nic nehlasila. ja som nechal auto chvilu stat a potom som znovu nastartoval a spravil taku sviznejsiu jazdu a ono to cca po troch km preslo. Citovat
Juve Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Tak,tak ..svižnejšia jazda v rámci možností nad 60 km/h...určite je to spomenuté aj v manuáli od auta. Citovat
zooloo Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 tak dakujem. dufam, ze to bolo ono a zajtra rano do prace to bude moje prijemne tiche auto. a uz ma neprekvapi Citovat
zooloo Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 inak potesilo by ma keby sa ozvali aj dalsi clenovia fora, ze kedy a ako sa u nich prejavila regeneracia FAP filtra. aby som mal pokojne spanie. Citovat
elton Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 No zrovna u dvoulitru jsem ještě regeneraci ani nezaznamenal:myslim Citovat
zooloo Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 takze myslis, ze to bolo (bude) nieco ine? ked som si spravil tu okruznu jazdu a zaparkoval, tak uz nebolo citit ziadnu spaleninu a zdalo sa mi, ze to uz nedunelo, aj ked uprimne som bol v takom strese, ze keby som prisiel tankom tak by som nemal pocit, ze duni. Citovat
elton Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Bude to regenace. Víš já autem jezdím, na poslouchání mám v autě rádio. Citovat
zooloo Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 tak to aj ja, ale dnes som viezol svoju zienku a Rolling Stones som musel stlmit a odrazu to divne dunenie. a este najlepsie, ze zrovna ked bolo vhodne ist rychlejsie som sa dostal do zapchy, takze som stale radil 1,2,3. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 hele neplas sa a kukni tu ako som dopadol ja akurat ze na 1.6 sa to prejavuje v nizkej rychlosti vibraciami, u 2.0 jemnym brucenim, ktore pocuju vacsinou muzikanti Citovat
Juve Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Vynuluj si denné počítadlo a zistíš v akom intervale sa to zopakuje...ak to teda nabudúce pri Rolling Stones naplno vobec postrehneš .. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 pojde do bulharska a regeneracie sa celej doby jazdy nemusi dockat Citovat
elton Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 ktore pocuju vacsinou muzikanti A taky splašené ovce:aut Citovat
Juve Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 pojde do bulharska a regeneracie sa celej doby jazdy nemusi dockat Jááj ... no my čo jazdíme 600 km týždene regenerujeme každý víkend...aj FAP:D Citovat
martinecondrej Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Je to určitě fap. U mě projev úplně stejný a regeneruje to i.po městě v nízkých rychlostech a i při stání. vždy to poznám podle toho dunění. Citovat
Vatsug Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Dunění motoru. Brblání motoru. Lidi mějte rozum a nepište tu na každý dotaz novou sekci. Až si budu chtít něco konkrétního najít, tak budu hodinu listovat jen v tématech. A než to přelistuji, tak mě to přestane bavit a zjistím si to jinde.:grr:grr Citovat
zooloo Odesláno 8. červen 2012 Autor Odesláno 8. červen 2012 no lenze nikto tu nepopisal, ze ako sa tvari auto pri regenaracii FAP filtra. ked som zvazoval kupu 5008, tak som si precital komplet forum. trvalo mi to tri dni, ale presiel som ho a v teme Skusenosti je tolko zbytocnych odpovedi, odkazov a co ja viem coho a nezblaznim sa. podla mna je urcite prehladnejsie mat zvlast temu na brblanie motoru, ktora sa deje pri studenom starte a moja tema dunenie, kedy som mal za sebou cca 35 km a auto bolo zohriate. alebo nie? no a moje dunenie mototu nastastie je prec. takze asi to bol ten FAP filter aj ked zvlastne, ze sa to objavilo az teraz 1370 km najazdenych. takze drahy Vatsung nebud hned plny zlosti. v Zline mate peknu ZOO. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.