martan01 Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Motor 16i/65 Kw Z motoru tece olej. Nedokazi rici presne odkud. Motor je masny kompletne celi. Hlavne z predni strany. Kolik vyjde kompletni pretesneni ? Uvazuji to spojit z vymnenou spojky a rozvodu. Ma nekdo kontakt na sikovneho mechanika ? Stredocésky kraj. Dekuji za radu. Citovat
koblih69 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 šikovného mechanika najdeš třeba tady na klubu - PP205 nicméně kompletní přetěsnění je tak trochu ptákovina, ne? Je potřeba najít problém a ten vyřešit. Citovat
ivos2308 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Ahoj, tak najit problem a vyresit je problem hlavne pokud to tece po celym motoru. Ja bych to videl na zpuchrely tesneni pod vikem, to mi taky delalo. Dal sem novy motor je suchej. Ale z 1.6 65 kw tece podle mych zkusenosti olej snad vzdycky. Ja uz si z toho nic nedelam a pravidelne doleju mam vymeneny vsecky tesneni krom pistnich krouzku a olej porad kamsi mizi. Takze hodne stesti. Citovat
pastorek Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Najpr ten motor umy a sleduj kde sa objaví netesnosť. Pretesňnovať celý je zbytočné ak by tieklo iba víko a vtedy môže byť mastný celý motor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.