Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute,se 406 jsem jel naposled před měsícem do servisu (startér)

Jelikož mám k dispozici druhé auto,tak tam peugeot stál bez hnutí cca měsíc.Při odjezdu ze servisu byla jízda v pohodě dokud se nepřepnul na LPG.Auto se začalo dusit a cukat jako by v něm nebyl lpg natankovaný,ale pamatuju si že před odjezdem do servisu jsem dobíral plyn do plna.Ujel jsem takhle asi 300 metrů a raději jsem přepnul na benzín.nevíte na co mám v prvé řadě mrknout? díky za rady .

Peugeot 406 1.8 16V 81 kw

rok výroby 1997

systém lpg vialle - přímo typ nevím

nádrž 55l - platnost prodloužená

svíčky staré asi rok,krokový motorek čištěný na podzim

moc se v tom nevyznám- když tak nafotím co pujde.

[upravil dne 6/6/12 18:16 od mh23]

Odesláno

potřebuji rychlou nenákladnou opravu,mám na auto kupce a musí se stát taková věc. Opravdu se auto po přepnutí začne třepat jako by došel plyn. Ještě před servisem jsem měnil svorky na autobaterii kvůli kontaktu,které se mi odlomily.Nemůže to s tím mít něco společného? Má lpg nějakou pojistku,která se mohla spálit??

Dík za každou pomoc.

Odesláno

Jo a ještě mě napadlo,nebo spíše jsem něco pročítal i na jiných forech,že by tam měli být nějaké filtry,akorát si vůbec neumím představit kde je mám hledat - poradte prosím.:(

Odesláno

hmm, kapalny vstrik vialle je problem, klidne se mohlo kousnout cerpadlo v nadrzi, mohl odejit nejaky vstrik, je to dost slozitej system, kterej v CR nikdo moc neservisuje a nahradni dily jsou na tyhle stare systemy temer nedostupne. Co vim, servisovala to firma Gera v H.Kralove, pak mozna FedorAuto Prostejov a novy systemy Vialle montuje Coubal v Pze. Tak jedine se poptat tam, nechci strasit, ale pochybuju, ze by to bylo jen nejakym filtrem :(

Odesláno

Teď jsem ho byl projet a po přepnutí jako by jel na 3 válce.potom jsem mu trošku přitnul a ejhle,on se rozjel jak zamlada.tak mi řekni čím to mohlo být? Něco muselo povolit,ale co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...