Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já to nechápu... s tím autem se dá jezdit za 7 litrů....pojistku seženeš do 4 tisíc za rok, což jako student určitě seženeš a je to benzín. ten potřebuje jen natural:)

Odesláno

Ono tam ani nejde tak o spotrebu a poistku ako o náklady, ktoré by som potreboval do auta vraziť, aby som ho mal v podobe akej chcem. Bolo by to zhruba 2000€, možno aj viac. A to fakt nemám. Plus treba brať do úvahy, že mám na ňom nabehaných vyše 190 tisíc km, čo už nie je najmenej. Preto radšej zoberiem 206 s menším objemom, s menším počtom km a novšiu o tri roky, o ktorú sa majiteľ vzorne staral, znížil ju, porobil v aute hudbu atď. To auto by už bolo viacmenej v podobe, kde by som robil už len minimálne úpravy.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže po dlhých úvahách, či niečo s autom robiť alebo čakať na predaj, som sa rozhodol, že auto si nechám, pokiaľ nepríde seriózny kupca, ktorý bude ochotný dať takú sumu, akú pýtam. Preto by som chcel ďalej pokračovať robiť na aute :)

Najbližšie úpravy/opravy:

→ výmena sviečok

→ bolo by fajn nové kolesá. Aj sa nejaké riešia, ale uvidím ako to dopadne.

→ Chcel by som kúpiť pružiny na zníženie o 30-40mm, preto vás aj prosím o rady, aké kúpiť, prípadne ak viete o niekom, kto má na predaj, tak by som bol rád :) Mám možnosť kúpiť pružiny z 1.6, ale to zrejme nebude dobré na moje auto, že?

Odesláno

Tie pruziny ti sediet budu urcite.... su rovnake na vsetky motorizacie...len bude problem v tom ze znizenie bude vecsie ako tych udavanych 40mm no nie o moc vecsi....pretoze motor 2.0 16V je predsa tazsi ako ta 1.6 ...

[upravil dne 5/4/13 06:53 od winco]

Odesláno

No zníženie pre motory 1.1 až 1.6 benzín by malo byť 35mm, zaujímalo by ma o koľko by tak klesol môj dvojliter -40, 45 alebo ešte viac? Potom by to už nebolo dobré pre tlmiče :myslim A tie zatiaľ nechcem meniť.

Nikto s takým niečim nemá skúsenosti???

Odesláno

do tých -40 max 45mm by to kleslo ......viac určite nie :) ja som dával akurat pružiny na 1,4 benzin z 2.0 HDI :) a na prekvapenie tieš to kleslo kránse o 35 mm ako malo pri HDI čo je podstatne ťažší motor :) takže myslim že ked tam dáš ten vojliter benzin tak to neklesne o moc viac :) ale niečo malililičko tam bue určite :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ľudia, ľudia, hľadá sa niekto (najlepšie z okolia Levíc), kto má skúsenosti s výmenou pružín a pootočením torziek vzadu :roll

Kamoš-servisák mi to chce spraviť za dosť veľkú cenu, čo sa mi moc nepáči, lebo toľko som ani za pružiny nedal.

Ak by ste o niekom vedeli alebo aj keď o nejakom servise za prijateľnú cenu, tak budem rád :):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...