Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem dnes u mechanika. Hledal v BSI, kde by se dalo změnit nastavení pro anglickou verzi, ale nic nenašel. Takže v tomhle jsem nepokročil.

Dal jsem Philips Night Guide H7 r, tak jsem na ně zvědav. Hlavně o kolik vydrží déle než Osram Night Breaker. Svítit by měly stejně.

post-36748-14109628291091_thumb.jpeg

Odesláno

Byly, stála mě 320kč jedna. Měl jsem tam Osram, asi za 200kč jedna, svítily moc pěkně, ale dlouho nevydržely, a to tam mám odpory, aby žárovky tak často nepraskaly. Philips jsou dražší, ale snad vydrží.

Odesláno

Ano, teď už jen světla z Anglána. Ale o faceliftových jsem nepřemýšlel :myslim. Je pravda, že jsou hezké. Mě to všechno brzdí mlhovky, nemůžu sehnat takové, které by vypadaly v nárazníku pěkně. Ale už jsem našel obchod, kde mají velký výběr, tak snad už se to pohne.

[upravil dne 29/11/12 07:25 od Roman Bazi]

Odesláno

Tažné nemám.

V pravém i levém světle jde k jedné žárovce kabeláž jak pro couvák, tak pro mlhovku. Takže BSI by měla zařidit, aby žárovka svítila jen na jedné straně, a neskratovalo se to. :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jozef- koukni na začátek tohohle vlákna, jsou tam na ty zástěrky odkazy :papa.

Moral3z- zatím nevyřešeno, musím sehnat někoho s dia :papa.

Lukáš- jinak to nešlo, nebylo kde zastavit, musel jsem to vyfotit za jízdy :papa.

Odesláno

Tož jsem dnes vyměnil olej, a přitom zjistil, že mě někdo odřel pravou přední část. Jsou tam hlubší rýhy, ne jen odřená barva. Tohle mě štve. Kdyby se dalo auto připojistit proti tomuto, hned to udělám.

post-36748-14109628614475_thumb.jpeg

Odesláno

Mám auto havarijně pojištěné, platím 3200kč ročně. Proti krádeži mám auto pojištěné na 100000kč, mám i proti všem přírodním vlivům, všechna skla a potom i proti vandalismu a tak.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...