Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nakonec to stálo víc, protože bedny určený dopředu byly překvapivě menší, než má Peugeot origo, takže se muselo řešit pár věcí navíc a jsem trošku na suchu, pokud si chci užít Kokořín.:(

Odesláno

Zejtra fotnu a dám.;) Vypadá to dobře a ani to nerezonuje, což se divim. Jediný, co mi rezonuje, jsou ty mřížky na repro v předních dveřích. To musim nějak pošašit, kazí mi to dojem.:P

Odesláno

negrbob: Ani nápad.:D Tyhle jsou menší, ale hrajou daleko líp.:) Takže spíš přilepim tu mřížku na fest a nazdar bazar, stejně se tam přes ní neleze.:P

00steve00: Já mam prozatim vepředu malý Helixy a vzadu ovály a spokojenost, ještě přemejšlim, jestli nevyužiju i ten prostor v zadních dveřích, ale asi to neni potřeba.:)

Odesláno
:bojim můj názor

Na co přesně? Mě se ta samolepka prostě jinam na 307 nehodí, obzvlášť na zlatou. Čumák je samá \"vlnovka\" a na zadku se mi to nelíbí kvůli tvaru samolepky. Tohle ničemu nevadí a je to nenásilný.:roker Polep na zadní sklo se dělá jen v bílý a velkej, to bych toho moc neviděla jak se znám a vymejšlet něco special, to se mi nechce.:P Navíc nejsem fanda samolepek zvenku na autě.:)

[upravil dne 21/6/12 10:25 od Agia]

Odesláno

Docela by mě zajímalo jak to vypadá z dalky...nemas fotku kde je to videt i treba s kusem boku?

Chápu, že se ti jinam nehodí... ještě, že mám hagusy, kam padne krásně...

Odesláno

Ono když se to nevidí na živo, tak se to těžko posuzuje. Možná by bylo hezčí, kdyby ten lev byl po směru jízdy. Já ho mám nad předním světlem taky proti směru, a budu ho předělávat, nějak to není ono.

post-36748-14109625161174_thumb.jpg

Odesláno
Ono když se to nevidí na živo, tak se to těžko posuzuje. Možná by bylo hezčí, kdyby ten lev byl po směru jízdy. Já ho mám nad předním světlem taky proti směru, a budu ho předělávat, nějak to není ono.

pohodička :)

Odesláno

to Agia: když už bych to tam dal, tak vodorovně, tahle je to tam je, jak když ti ujela ruka, pláclý pomalu přes celý sklo...ale v pohodě, když se to líbí tobě, tak mně neřeš ;) ...hledal jsem tu někde přesně tu fotku, co sem dal kolega Roman Bazi, takhle to chci já, ale černou variantu a lva po směru jízdy...ještě jsem uvažoval před zrcátko na dveře pod okno

to Roman: máš nové světla? vypadaj jak nový, žádná zašlost, asi to bylo garážovaný ne?...mám 2002 a světla jsem musel brát papírem brusným a leštidlem Tempo-vým

[upravil dne 22/6/12 06:04 od milhaus]

Odesláno

Je to ve středu toho okýnka, naopak dát to tam rovně, bude to jak pěst na oko.:) Nad lvem po směru jsem taky uvažovala, ale to by se zas Peugeot Club čet divně opačně, takže sem zvolila tuhle variantu. Kde i ten hořejšek samolepky kopíruje zakřivení toho okýnka.:)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...