Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžu na to kouknout, ale jak by tam natekla, když to relé je výš než ty kabely. Z té fotky to nejde poznat, protože sem to relé vysunul, aby bylo vidět, ale jinak je vedle motoru.

Odesláno

Jo, taky mi bylo divné, v jaké poloze je to relé.

Takže prosím mrkni i na tu patici. Voda může i vzlínat, navíc asi stačí orošení nebo vlhkost v řádu 100 k až 1 M, aby to udělalo to sepnutí.

Odesláno

A to vyčištění pomohlo?

Už mě žádná další teorie nenapadá, chce to vyzkoušet ráno s vodou. Až na to bude dobře vidět. Podívej se, prosím, i zezadu na tu patici, jestli tam není voda.

Odesláno

Tak jsem zpět, dovolená se nevydařila musel jsem jí ukončit o pár dní dřív kvůli tomu zas**nýmu počasí, od pondělí lilo a když jsem to ve středu ráno zabalil a vrátil loď tak začlo svítit sluníčko tak bezva.

Odesláno

Něco se najde, to si pak můžeš otevřít detektivní kancelář :D:D

Já už se těšim na to až to vyřešíme a budu mít od toho pokoj, protože se celkem na suchym skle docela ničí gumička

• O 3 roky později...
Odesláno

Hej, akurat som to chcel napisat, tie fotky tu neboli, nechcel si nahodou pridat ine? Ale tak to by si si nahodou vsimol:D...bo na tych fotkach moc stieracov nie je;)

...a to je nejaka tvoja znama:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...