Mik.e Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 bude víc možností, to mi doufám nejlíp řeknou ve Spei buď bude výfuk lehce vykřivenej nebo rovně, a podle toho se uřízne konec středový trubky a mezi to se ohne novej kus trubky a navaří, na délku je Magnaflow delší o 1cm než origo, ale přesah se dá zkrátit uvidime co vymyslí, třeba to bude jinak Co jsem si čet na clubu tak samá chvála, jinak nevim kam bych s tim šel Citovat
John Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Co vím tak Spei je supr a od ruzných lidí jsem slyšel jen kladný názory....já se musím konečně dokopat k doladění svého coupé Citovat
Mik.e Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Dnešní návštěva Spei na Proseku dopadla výborně. Vyměněn středový tlumič, který je už upravený na koncový Magnaflow Citovat
John Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 No vida jsem zvědavej na zvuk a zda ti to i pojede trošku líp Citovat
Mik.e Odesláno 11. srpen 2012 Autor Odesláno 11. srpen 2012 Zvuk je zvenku víc basovější, uvnitř skoro jako série, jinak jde víc slyšet řazení automatu, po pár set km se to možná víc zesílí, uvidíme Citovat
Mik.e Odesláno 12. srpen 2012 Autor Odesláno 12. srpen 2012 dá se říct, že spokojenost, popravdě jsem možná čekal větší kravál Citovat
Mik.e Odesláno 13. srpen 2012 Autor Odesláno 13. srpen 2012 už mám i video se zvukem, ale je to v HD a má to 90 MB Citovat
John Odesláno 13. srpen 2012 Odesláno 13. srpen 2012 Mik.e : tak to koukej zkomprimovat taky jsem to musel zmenšit Citovat
Mik.e Odesláno 13. srpen 2012 Autor Odesláno 13. srpen 2012 tak jsem to konečně zmenšil na cca 10MB hodil jsem to na ulož to http://www.ulozto.cz/x6atg2t/hdv-0021-1-wmv Citovat
John Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Šikula zvuk to má taky pěkněj jinak jsem zvědavej až budeme moc někdy porovnat síly tvého coupé a mojeho naposled ještě když ho měl Devils tak se ten automat dost flákal Citovat
Mik.e Odesláno 15. srpen 2012 Autor Odesláno 15. srpen 2012 John: díky nene automat se neflákal, Devilsovi to jelo na 3 válce a ještě měl zataženou ručku rootsky: díky Citovat
Mik.e Odesláno 18. srpen 2012 Autor Odesláno 18. srpen 2012 můžeme klidně ty síly coupátek porovnat, taky by mě to zajímalo ale vzhledem k autům co máš v podpisu a najetým km, bude pro mě automat výhodou Byl jsi už někde měřit výkon? Citovat
John Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Mik.e : jsem pro každou špatnost třeba někdy bude možnost... a auta co jsem měl samý liný a pomalý A měřit jsem byl ještě před montáží SS a znova mám vplánu až to bude vše hotový co chci..takže nikam nespěchám Citovat
Mik.e Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 a kde jsi byl měřit ? docela bych taky zajel na měření, at vim na čem jsem Citovat
masterjj Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 No ten zvuk není špatný ale je to stále uškrcené na svodech.... jsem na dovolený ale stihnul jsem nahrát jedno, dvě videa mého hotového výfuku. Pak na foru něco napíšu o tom ale teď jen představa jak to zní otevřené s dvěma separé větvema od motoru. (bez seřízení jednotky) youtube trochu zkresluje zvuk ale pro představu stačí Citovat
John Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 masterjj : zajímavej zvuk... spíš jsem zvědavej jak to jede s komplet výfukem od svodu.Pořád přemýšlím nějak pořešit i svody ale co jsem zkoumal tak jedině nechat udělat přímo na míru,nebo nějaký tam ,,nabastlit\" z jinýho auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.