Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bude víc možností, to mi doufám nejlíp řeknou ve Spei :) buď bude výfuk lehce vykřivenej nebo rovně, a podle toho se uřízne konec středový trubky a mezi to se ohne novej kus trubky a navaří, na délku je Magnaflow delší o 1cm než origo, ale přesah se dá zkrátit :myslim uvidime co vymyslí, třeba to bude jinak ;)

Co jsem si čet na clubu tak samá chvála, jinak nevim kam bych s tim šel :)

Odesláno

Co vím tak Spei je supr a od ruzných lidí jsem slyšel jen kladný názory....já se musím konečně dokopat k doladění svého coupé :D

Odesláno

Zvuk je zvenku víc basovější, uvnitř skoro jako série, jinak jde víc slyšet řazení automatu, po pár set km se to možná víc zesílí, uvidíme ;)

Odesláno

Šikula zvuk to má taky pěkněj :) jinak jsem zvědavej až budeme moc někdy porovnat síly tvého coupé a mojeho :D naposled ještě když ho měl Devils tak se ten automat dost flákal :P

Odesláno

můžeme klidně ty síly coupátek porovnat, taky by mě to zajímalo ;) ale vzhledem k autům co máš v podpisu a najetým km, bude pro mě automat výhodou :D

Byl jsi už někde měřit výkon?

Odesláno

Mik.e : jsem pro každou špatnost třeba někdy bude možnost... a auta co jsem měl samý liný a pomalý :D A měřit jsem byl ještě před montáží SS a znova mám vplánu až to bude vše hotový co chci..takže nikam nespěchám :)

Odesláno

No ten zvuk není špatný ale je to stále uškrcené na svodech.... jsem na dovolený ale stihnul jsem nahrát jedno, dvě videa mého hotového výfuku. Pak na foru něco napíšu o tom ale teď jen představa jak to zní otevřené s dvěma separé větvema od motoru. (bez seřízení jednotky)

youtube trochu zkresluje zvuk ale pro představu stačí ;)

Odesláno

masterjj : zajímavej zvuk... spíš jsem zvědavej jak to jede s komplet výfukem od svodu.Pořád přemýšlím nějak pořešit i svody ale co jsem zkoumal tak jedině nechat udělat přímo na míru,nebo nějaký tam ,,nabastlit\" z jinýho auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...