Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

koblih69: Dá sa s tým niečo robiť? :myslim

Akurát som si prečítal vo výpise výbavy auta, že: ANTÉNA STŘECHY S PŘEDZESILOVAČEM... Čiže nejaký (pred)zosilovač to má...

[Edited on 26/9/12 08:40 by matejgigi]

• O 6 měsíců později...
Odesláno

cau mam malej dotaz ... koupil jsem novej drzak anteny a nedostanu do nej origo starej prut... teda dostanu ale nedrzi... novy drzak je delany na vetsi zavit nez byl puvodni stary...

cos je mi nake divne. na novych drzacich je 6ka zavit a nastarem byla 5ka asi ? koukal jsem do kellyny ale anteny maji jen s M5 zavitem... co stim ?

Guest servisman
Odesláno

některé držáky mají výměnný šroubek že místo M6 dáš M5 a naopak,nedostal jsi k tomu ?

Guest servisman
Odesláno

taky jsem měl malou ,než ji někdo zcizil během dvou dnů,pak jsem musel dáti zpět dlouhou.

Odesláno

To, že se s malým kašpárkem dá hrát velký divadlo říkají většinou ti kteří jsou takto postižení... u antény je to stejný. Možná proto se nestaví vysílače v údolí a nejsou metr vysoký :D

Anténa musí být laděná na správnou vlnovou délku jinak dramaticky klesá účinnost. Doleadění cívkou je sice v nouzi možné, ale kvalitní anténu správné délky ničím nenahradíš.

Odesláno

jojo idealne polovine vlnove delky to jest prumer asi 1,5M :D aktualne se v autech poziva ctvrtina coz je tech 70cm nebo osmina coz jsou 35cm zadni anteny s civkou a zesilovacem kvuli delce svodu

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...