Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus všichni

Mám velký problém s řízením. Mám 309 rv 87. Z ničeho nic mi řízení jde strašně ztěžka a lupe mi v něm. Co to může být ? ( převodka ? ) Dík za každý příspěvek.

Odesláno

jestli se to stalo náhle,myslím,že by mohl být problém v horním uložení tlumičů.Může být třeba prohnílá horní miska a díky tomu probořená pružina.Zkus vzít někoho a? ti točí volantem a dívej se na každou stranu jak se točí pružina.Jestli při zatáčení pružina stojí a pak jako poskočí je to ono.Ještě může být v háji ložisko v tom horním uložení.Rozdělat a vyzkusit,pěkná práce.:papa

Odesláno

ono to dělá jakoby jedna otáčka volantem těžce, pak kousíček lehce atd. A má to docela dost velkou vůli.( tak 20% ). Neumím to dobře vysvětlit. Zatím díky moc.

• O 1 rok později...
Odesláno

Jo, to bude to axiální ložisko mezi tlumičem a pružinou. Většinou to ani vyměnit nejde, buď se to propadne komplet, nebo se to vyosí, problém je stejnej. Když si vyheveruješ předek a budeš točit volantem, je to nejznatelnější. Jsou tam pozice,které jsou ztuha, pak se to lepší. Když stojí auto na zemi, nemáš jednu stranu výš a druhou níž?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...