DEYF Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Čus všichni Mám velký problém s řízením. Mám 309 rv 87. Z ničeho nic mi řízení jde strašně ztěžka a lupe mi v něm. Co to může být ? ( převodka ? ) Dík za každý příspěvek. Citovat
vix Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Může to být třeba vymlácené horní uložení tlumičů .. třeba Citovat
Mirec123 Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 ...ma to posilovac?...ak ano - je funkcny?... Citovat
Ráďa Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 jestli se to stalo náhle,myslím,že by mohl být problém v horním uložení tlumičů.Může být třeba prohnílá horní miska a díky tomu probořená pružina.Zkus vzít někoho a? ti točí volantem a dívej se na každou stranu jak se točí pružina.Jestli při zatáčení pružina stojí a pak jako poskočí je to ono.Ještě může být v háji ložisko v tom horním uložení.Rozdělat a vyzkusit,pěkná práce. Citovat
DEYF Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 ono to dělá jakoby jedna otáčka volantem těžce, pak kousíček lehce atd. A má to docela dost velkou vůli.( tak 20% ). Neumím to dobře vysvětlit. Zatím díky moc. Citovat
kobra Odesláno 28. srpen 2006 Odesláno 28. srpen 2006 Jo, to bude to axiální ložisko mezi tlumičem a pružinou. Většinou to ani vyměnit nejde, buď se to propadne komplet, nebo se to vyosí, problém je stejnej. Když si vyheveruješ předek a budeš točit volantem, je to nejznatelnější. Jsou tam pozice,které jsou ztuha, pak se to lepší. Když stojí auto na zemi, nemáš jednu stranu výš a druhou níž? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.