Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na to že vyrážíme v osm tak tu ještě čumím, nejvetší joke je že jsem zapomněl vyzvednout na uřadě pasy dětí tak už se těším ráno na ty uřednické ksichty co tam jako v patek chci :D

Odesláno

No trochu Tě znám, ale úředníky znám taky, jsou to palice dubový a málo co s nimi hne. No ale je fakt, že Tvoje výška a váha by je mohla aspoň malinko rozhýbat. Držím palce ať to jde rychle.

Odesláno

ide sa nakladať a smer Pieštany aj ked trochu obklukou včera sa úspešne všetko zmáklo snad to výde i dnes a celý výkend

všetkym prajem štastnú cestu dávajte bacha aby sme si to užili:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Ale v osm to teda nebylo :D

EDIT: Já teda vyjíždím až kolem 14:00 kvůli práci, ale zase cestu mám jen něco přes hoďku :)

[upravil dne 10/8/12 09:40 od Andreww]

Odesláno

Tak už som zbalení a všetko je naložené v kufri, idem prvý krát a tak neviem čo všetko som zabudol pribaliť, zistím keď niečo bude chýbať :D

[upravil dne 10/8/12 10:03 od Judes]

Odesláno

ked to nebudeš súrne potrebovať tak to oželieš a ked budeš vybehneš do tesca alebo kauflandu a kupiš:D:D:papa

takže o chvílu vyrážame a ideme pripraviť čo treba:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...