Jerzyk Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Zdar borci.... mám dotaz. Mám 206ku (3D,r.v.1999)a řeším problém s centrálním zamykáním na DO. Při použití DO se mi při zamykání \"zamknou\" všechny dveře kromě řidičových.Po 1-2s se opět otevřou tj. nedojde realně k zamknutí auta.Pokud použiju k zamknutí klíč ve dveřích u řidiče, pak se zamknou všechny dveře bez problému.V případě, že auto je zavřené a pomocí DO odemykám,pak se bez problému odemknou a zamknou dveře u spolujedzce a dveře do kufru. Dveře u řidiče jsou po celou dobu zamknuté. Zkoušel jsem pohýbat s kabely, které vedou z dveří do karoserie (častou přičinou je zlomený kabel ve dveřích...to vím ). Problém se však nevyřešil.Nemá někdo zkušenost s podobným problémem?Díky Citovat
command Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Skusal si tie dvere rozobrat a premerat kable? Citovat
c.WO.k Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 každopádně rozeber dveře a podivej se,buď může bejt v háji motorek, nebo tam nejde správně proud, nebo tam může něco vadit táhlu zamykání Citovat
mmmb Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Když otevřeš dveře rozsvítí se ti stropní světlo? a kyž je zařeš tak zhasne? Funguje to? Citovat
mmmb Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Než se pustíš do vyndávání a rozebírání motorku, zkontroluj zoxidované kontakty. A prozvoň kabely. Pokud se rozhodneš rozebrat zámej je všude stejný problém - vyštípat plat nebo obrousit osku tady jsem řešil signalizaci otevřených dveří [upravil dne 23.5.2012 16:53 od mmmb] Citovat
Jerzyk Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 Dveře už byly rozebrány a elektrika proměřena.Proud jde až k zámku dveří. Pohybu by nemělo nic vadit..... Citovat
Škardič Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 zdarec já mám taky problém s dálkáčem.. prý je to bsi jednotkou tak nevím... a nefunguje mi stropní světlo když otevřu dveřě jen přepínačem si rozsvítím.... Citovat
Jerzyk Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 s tím problém nemám.....patrně je k.o. motorek u centrálu nebo jsou někde uvolněné kontakty.Jinak si to nedokážu vysvětlit :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.