kaktus Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 ahoj lidi. zjistil jsem že mi teče chlad.kap. u řemenice a dou z těch míst divné zvuky. Ptám se - de vodní pumpa opravit,pokud ano tak jaké součástky mám objednat abych byl připraven a při opravě mně nic nepřekvapilo. Pokud opravid nejde -kolik mně bude stát nová. Dík za radu:bojim Citovat
Petr0604 Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Na opravu se vykašli.Nová pumpa stojí zhruba 1000kč.Kup ale kvalitní ne nějakou hrůzu.Dobré jsou třeba SKF nebo Airtex. Citovat
kaktus Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 pokud je cena kolem 1000 kč není co řešit dík. Citovat
Rebik Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem kaktus pokud je cena kolem 1000 kč není co řešit dík. Víc nestojí a hlavně s tím nejezdi nebo se sekne a máš po motoru, rovnou kup i rozvoďák, bude za 500 a máš klid... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem kaktus ahoj lidi. zjistil jsem že mi teče chlad.kap. u řemenice a dou z těch míst divné zvuky. Ptám se - de vodní pumpa opravit,pokud ano tak jaké součástky mám objednat abych byl připraven a při opravě mně nic nepřekvapilo. Pokud opravid nejde -kolik mně bude stát nová. Dík za radu:bojim jak jsem videl, vymenit ji nejni zrovna brnkacka, ale kdyz se to scukne s tim rozvodakem, dve mouchy jednou ranou Citovat
kaktus Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 to je pravda, dělal jsem rozvoďák při -14 stupních na parkovišti (opomněl jsem zkontrolovat fridex:) při startu jsem ho samozřejmně rozerval a pak jsem si tři dny nadával-měl jsem auto tři měsíce a hned křest ohněm(mrazem) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.