Krt€K Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 No tak to potěš prdel, jestli to bude ono :-( Citovat
Krt€K Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 Jeste se zeptam, jak poznam, ze je to ta jednotka? Vyhodi to diag? Citovat
h4wk3y Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 no a nechce treba jen odvzdusnit ABS jednotka pres diagnozu? nemuze to zpusobovat? Citovat
Lord Back Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 to asi ne to by ti spis spatne brzdilo aspon ja si to myslim Citovat
Kupca Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Kuci ještě to může dělat špatná anténa na střeše . Už jsem to tu psal máš opravdu nový hadice!!! Doporučuji udělat následující odšpuntuj nádržku kapaliny, potom zhoď jedno přední kolo a zkus zatlačit pístek do třmenu. Pokud to půjde zlehka zatlačit (šroubovákem po zapáčení celkem lehce) tak je to gut, pokud to nepůjde tak je v háji hadička, nepouští kapalinu zpět!!!!!!!!Nebo je nedostatečně povolený pedál a není otevřena přepouštcí dírka pro návrat kapaliny zpět do nádržky kapaliny. Oddělej tyčku co tlačí na píst brzdového válce, aby ho pružina vytlačila směrem do kabiny a nic mu nebránilo se dostat do krajní polohy, pak zase vyzkoušel zatlačit prasátko do třmenu. Hlavně prosím nesahej do jednotky ABS a přepouštěcích ventilů, zaděláš si akorát na další velký a drahý problémy:roker Dej vědět jak to dopadlo, ale toto opravdu vyzkoušej jako první, je to to nejjednodušší a spolehlivě ě to posune k lokalizaci problému, kde to vázne. Citovat
Krt€K Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 Kupca: pístek za studena běhá jak novej :-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Poradne bych to odvzdusnil vcetne abs jednotky Citovat
Krt€K Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 Ta jednotka se odvzdusnuje s brzdama? Nebo se musi extra? Zahada je,ze to dela i po vymene kapaliny a vsech tech picovinek. :-( jinak diky Citovat
Krt€K Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 Tak zkousim zoufaly vykrik do tmy: jsem na techniku uplne levej,najde se duse,ktera by mi na ty brzdy mrkla,pokud mozno Praha a okoli? Citovat
Krt€K Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 Tak jsem se byl dneska optat u Peugeotu a tam mi zas říkali, že by to mohla být membrána podtlaku...tak to už fakt nevim, jestli mám vyměnit auto?! Aže prý nikdy tuhle závadu neviděli :-/ Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 jednotka ABS se musi odzvdusnovat pres diagnosticky kabel s nastartovanym motorem, predtim je treba udelat klasicke odzvdusneni vsech kol nechci ti nic slibovat, teoreticky bysme na to mohli mrknout pristi vikend v Brezinevsi, ale zatim nevim, jak na tom budu casove, diag mam [upravil dne 26/5/12 16:03 od Ferry] Citovat
Krt€K Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 A jestli já už u tebe někdy nebyl ;-) Každopádně mi dej kdyžtak v týdnu vědět do SZ :-) A tenhle víkend bych měl mít volno, tak by to šlo :-) Nějak se mi nechce k Peugeotům do servisu :-D Citovat
Krt€K Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 Tak mě kolega klubák s tímto vlaknem: dovedl na myšlenku, že může být v háji posilovač, jak tam píše, neboť mi v zimě od pedáů taky šel zvuk nasávaného vzduchu... Citovat
Lord Back Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 tam mi 309 piskala cele roky a nic to nedelalo jen to znelo jako bych prave pichnul Citovat
Krt€K Odesláno 3. srpen 2012 Autor Odesláno 3. srpen 2012 Takže hot news.... konečně mám vyměněný posilovač a brzdy se chovají o 90% lépe.. jsou ostřejší a nezůstávají viset...občas si tedy myslím, že by se auto na neutrál mohlo z kopečka rozjet rychleji, ale to bude asi tím, že jsem to dřív tak moc nesledoval. Krt€K [Edited on 3/8/12 06:22 by Krt€K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.