Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kuci ještě to může dělat špatná anténa na střeše :D. Už jsem to tu psal máš opravdu nový hadice!!! Doporučuji udělat následující odšpuntuj nádržku kapaliny, potom zhoď jedno přední kolo a zkus zatlačit pístek do třmenu. Pokud to půjde zlehka zatlačit (šroubovákem po zapáčení celkem lehce) tak je to gut, pokud to nepůjde tak je v háji hadička, nepouští kapalinu zpět!!!!!!!!Nebo je nedostatečně povolený pedál a není otevřena přepouštcí dírka pro návrat kapaliny zpět do nádržky kapaliny. Oddělej tyčku co tlačí na píst brzdového válce, aby ho pružina vytlačila směrem do kabiny a nic mu nebránilo se dostat do krajní polohy, pak zase vyzkoušel zatlačit prasátko do třmenu. Hlavně prosím nesahej do jednotky ABS a přepouštěcích ventilů, zaděláš si akorát na další velký a drahý problémy:roker Dej vědět jak to dopadlo, ale toto opravdu vyzkoušej jako první, je to to nejjednodušší a spolehlivě ě to posune k lokalizaci problému, kde to vázne.

Odesláno

Tak jsem se byl dneska optat u Peugeotu a tam mi zas říkali, že by to mohla být membrána podtlaku...tak to už fakt nevim, jestli mám vyměnit auto?! Aže prý nikdy tuhle závadu neviděli :-/

Odesláno

jednotka ABS se musi odzvdusnovat pres diagnosticky kabel s nastartovanym motorem, predtim je treba udelat klasicke odzvdusneni vsech kol

nechci ti nic slibovat, teoreticky bysme na to mohli mrknout pristi vikend v Brezinevsi, ale zatim nevim, jak na tom budu casove, diag mam

[upravil dne 26/5/12 16:03 od Ferry]

Odesláno

A jestli já už u tebe někdy nebyl ;-) Každopádně mi dej kdyžtak v týdnu vědět do SZ :-) A tenhle víkend bych měl mít volno, tak by to šlo :-) Nějak se mi nechce k Peugeotům do servisu :-D

Odesláno

Tak mě kolega klubák s tímto vlaknem: dovedl na myšlenku, že může být v háji posilovač, jak tam píše, neboť mi v zimě od pedáů taky šel zvuk nasávaného vzduchu...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Takže hot news.... konečně mám vyměněný posilovač a brzdy se chovají o 90% lépe.. jsou ostřejší a nezůstávají viset...občas si tedy myslím, že by se auto na neutrál mohlo z kopečka rozjet rychleji, ale to bude asi tím, že jsem to dřív tak moc nesledoval. Krt€K

[Edited on 3/8/12 06:22 by Krt€K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...