Guest ivo67 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Jedu takhle Taborem a najednou z niceho nic motor vypnul a hotobo..vse ok...toci ale nechytne..odpojil jsem privod nafty z nadrze k filtru a zda se mi ze nafta nema dostatecny ne li zadny tlak..tece tak tak..co to znamena..??cerpadlo v nadrzi..?? ucpane asi nebude nedavno bylo venku a bylo jako nove..kde muze byt chyba.. Citovat
Sagic Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Co rozvody, netočí to nějak jinak, neskočil řemen a nepotkal se motor? Pokud vážne nejde jen nafta tak se podívej, jestli tam nemáš \"balónek\" na ruční napumpování nafty. Jestli jo, tak ručně napumpuj a zkus startovat. Zkus s ním napumpovat a pak startuj. Citovat
MilanF1 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Píše, že má čerpadlo v nádrži, takže balonek nemá. A prostě to jenom chcíplo, jako normálně? Pak asi fakt nafta, to čerpadlo bych překontroloval ... Myslím, že dia by ukázala malý tlak paliva Citovat
Moby89 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 blbá otázka: měl jsi venku i koš kolem čerpadla? Citovat
Guest ivo67 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 pánové odpovím všem najednou..ano nemám balonek..koš byl venku..rozvody v pohodě..stalo se to při takové situaci že jsem měl neutrál a když to chcíplo tak už jsem tam nic neřadil a jenom točil přes startér..je možné aby čerpadlo v nádrži odešlo jen tak bez varování..a jinak ano dia píše něco o tlaku to je celkem logické..no asi vyzkouším čerpadlo v nádrži..a ještě mě napadlo nemohlo odejít relé napájení čerpadla..jak to zjistím.. Citovat
Moby89 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 pokud by odešlo relé tak ti čerpadlo vůbec ani nezatočí(nezavrčí a nedá ani kapku nafty), ale pokud si to chces oveřit stačí vzít multimetr a proměřit ho při otočení klíčku. Citovat
Guest ivo67 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 no dobře elektrice vůbec nerozumím..co by to mělo dělat při otočeni klíčkem a kde mám co měřit..?? Citovat
Moby89 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 každopadně by mělo čerpadlo vrčet(jako vždycky) pokud otevřeš víčko od čerpadla(to černý pod sedákem) tak by jsi měl vidět kontakty, tak je proměř při otočení klíčkem. Citovat
Guest ivo67 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 ok dneska už to nebudu řešit..ještě dotaz může se stát že tam jde jenom polovina proudu a ldyž ano tak proč..?? Citovat
Moby89 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 tak možný je všechno, ale dle mě nepravděpodobný. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 čerpadlo dává tlak až 3.5 Atm, takže nafta pěkně stříká..., když máš malý tlak, může to být něco s čerpadlem, nebo něco s relé, které řídí jeho chod, nejlépe toto řešit s diagnostikou...,po přivedení proudu od baterie zjistíš hned, jak je na tom čerpadlo--na čerpadle je konektor označený P (Pumpe), to je plus pro čerpadlo, ten druhý hrubší kablík je plus pro palivoměr, zbývající dva tenké kablíky jsou kostry [upravil dne 19/5/12 08:07 od ozzy56] Citovat
limar Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 V motorovom priestore pod čiernym krytom sú poistky č.35 je od hlavného relé pre napájanie čerpadla v nádrži. Na nej skús odmerať napatie po zapnutí kľúča do druhej polohy, ale trvá to len pár sekúnd. Potom to rj odpojí. Na konektore čerpadla je pin č.2 plus 12V a č.4 mínus. Ale tiež by som to videl na vadné čerpadlo. Citovat
Benžík Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Nedela to ten otresovy vypinac - narazova pojistka? Neprejel jsi pri tom nejakou diru? Jen nevim, jestli se tim vypne cerpadlo. Citovat
limar Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 áno, nárazová poistka vypína čerpadlo ale úplne, nešla by nafta vôbec, nie trošku Citovat
Guest ivo67 Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 pánové dalo by se říct že všichni měli pravdu..bylo to čerpadlo...oprava 4300kč...originál...tak že díky pěkně všem.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.