Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

za jizdy kleknul

Recommended Posts

Odesláno

Jedu takhle Taborem a najednou z niceho nic motor vypnul a hotobo..vse ok...toci ale nechytne..odpojil jsem privod nafty z nadrze k filtru a zda se mi ze nafta nema dostatecny ne li zadny tlak..tece tak tak..co to znamena..??cerpadlo v nadrzi..?? ucpane asi nebude nedavno bylo venku a bylo jako nove..kde muze byt chyba..

Odesláno

Co rozvody, netočí to nějak jinak, neskočil řemen a nepotkal se motor?

Pokud vážne nejde jen nafta tak se podívej, jestli tam nemáš \"balónek\" na ruční napumpování nafty. Jestli jo, tak ručně napumpuj a zkus startovat. Zkus s ním napumpovat a pak startuj.

Odesláno

Píše, že má čerpadlo v nádrži, takže balonek nemá.

A prostě to jenom chcíplo, jako normálně? Pak asi fakt nafta, to čerpadlo bych překontroloval ...

Myslím, že dia by ukázala malý tlak paliva

Odesláno

pánové odpovím všem najednou..ano nemám balonek..koš byl venku..rozvody v pohodě..stalo se to při takové situaci že jsem měl neutrál a když to chcíplo tak už jsem tam nic neřadil a jenom točil přes startér..je možné aby čerpadlo v nádrži odešlo jen tak bez varování..a jinak ano dia píše něco o tlaku to je celkem logické..no asi vyzkouším čerpadlo v nádrži..a ještě mě napadlo nemohlo odejít relé napájení čerpadla..jak to zjistím..

Odesláno

pokud by odešlo relé tak ti čerpadlo vůbec ani nezatočí(nezavrčí a nedá ani kapku nafty), ale pokud si to chces oveřit stačí vzít multimetr a proměřit ho při otočení klíčku.

Odesláno

no dobře elektrice vůbec nerozumím..co by to mělo dělat při otočeni klíčkem a kde mám co měřit..??

Odesláno

každopadně by mělo čerpadlo vrčet(jako vždycky) pokud otevřeš víčko od čerpadla(to černý pod sedákem) tak by jsi měl vidět kontakty, tak je proměř při otočení klíčkem.

Odesláno

ok dneska už to nebudu řešit..ještě dotaz může se stát že tam jde jenom polovina proudu a ldyž ano tak proč..??

Odesláno

čerpadlo dává tlak až 3.5 Atm, takže nafta pěkně stříká..., když máš malý tlak, může to být něco s čerpadlem, nebo něco s relé, které řídí jeho chod, nejlépe toto řešit s diagnostikou...,po přivedení proudu od baterie zjistíš hned, jak je na tom čerpadlo--na čerpadle je konektor označený P (Pumpe), to je plus pro čerpadlo, ten druhý hrubší kablík je plus pro palivoměr, zbývající dva tenké kablíky jsou kostry

[upravil dne 19/5/12 08:07 od ozzy56]

Odesláno

V motorovom priestore pod čiernym krytom sú poistky č.35 je od hlavného relé pre napájanie čerpadla v nádrži. Na nej skús odmerať napatie po zapnutí kľúča do druhej polohy, ale trvá to len pár sekúnd. Potom to rj odpojí.

Na konektore čerpadla je pin č.2 plus 12V a č.4 mínus.

Ale tiež by som to videl na vadné čerpadlo.:myslim

Odesláno

pánové dalo by se říct že všichni měli pravdu..bylo to čerpadlo...oprava 4300kč...originál...tak že díky pěkně všem..:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...