Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ten Raceland od Stiflera vypadá stejně jak ta OMP :mrk A cena je víc než zajímavá. Na jednom autě mám stavitelnou Sparco, ale tu jsem sehnal použitou za super cenu.

[upravil dne 17/5/12 14:30 od Andreww]

Odesláno

Tak je to jasné. Teď jsem volal na to SQS a Raceland už skončil. Rozpěry jsou vyprodané a nebudou. Takže jdu do OMP :papa Díky za rakce :)

EDIT: Právě jsem ji objednal. Není teda skladem a bude to prý trvat cca 2-3 týdny, ale zase tak to nespěchá :)

[upravil dne 18/5/12 13:28 od Andreww]

Odesláno

Na druhou stranu osobne nemam vubec predstavu o pevnostech u takovych rozper.. a ikdyz bude OMP pravdepodobne pevnejsi (jinej material) nejsem si jistej jestli maj rozpery na silnici nejakej smysl :) A pokud to je kvuli vzhledu pak je podle me nesmysl uracet za OMP ;)

Odesláno

zrovna u toho cabria to cenu má kor jestli je na podvozku trošku se sníží kroucení (je to ověřené sníží se vrzání palubky :D) taky si jí můžeš udělat sám nic na tom není.

Odesláno

ten Raceland se tu uz parkrat resil jsou to zm*di ze to z toho webu aspon nesundaj kdyz uz to nemaj .. :roll :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...